114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

dun sabah 110,0 iken b sabah 110,4 kg dedi tartim ,dunku lahana sarması yaramis olmali kahvaltimi kacamaksiz yaptim kahvemide ictim evi temizlemem lazim ama hic canim istemiyo yaa off ,,oöyle bos bos oturasim var

Teşekkürler.
Bugün diyetisyene gittim ve 101.6' yı gördüm. Önümüzdeki hafta artık ikili sayılara geçmek istiyorum. 99.9 olsa bile göreyim :)

bugün misafirim vardı ve beeen yemedim beni tebrik edin
evimi pırıl pırıl temizledim ikramlarımı yaptım misafirlerimi ağırladım epeyi yoruldum epeyi kalori harcadım umaarım tartıyada yansır ..
yarın sanırım uğrayamam eşim ve çocuklarla Ankaraya gidiyoruz çok sevdiğimiz bir büyüğümüz istanbuldan ankaraya geçmiş ziyaret edelim dedik umarım yeme olayını çok abartmam

Bugun arkadaşlarla bulustm.Kızların çıtı pıtı oldugunu gorunce ve aralarndakı en kılolu ınsanın ben oldugumu gorunce moralım bozuldu

Kahvaltım;
1 haşlanmıs yumurta,
1 yemek kaşıgı bal,
2 dilim kepek ekmeği,
1 kibrit kutusu peynir,
2 fincan çay

Ara öğünde,
2 fincan türk kahvesi içtim.

Bugun erken kalkmama ragmen öğle yemeği yemedim ve onun yerıne 2 ara öğün yaptım.

Akşam yemeğimde;
dışarda oldugum ıcın;

1 dilim beyaz ekmek,
1 adet ayran,
3 adet köfte yedim.

akşamkı ara öğünümde;

Haşlanmıs mısır ve 1 adet çikolata yedim Keşke bunlar olmasaydı.

Demin de sütüümü içtim :)

Akşamki kaçamaklarım olmasa daha güzel bir gün olabilirdi...

gunaydin
dun iki dilim kekli kacamakli bir gündü ama tartiya yansimamis çok şükür sabah 110,0 idim yarn haftalik Tarti günüm inşallah 9 lu rakamları görürüm
sabah kahvaltıda kepek ekmeğin kalmamisti bende ekmeksiz yaptim
10yesil zeytin
2dilim peynir
domates cay biraz az ama umarim acikmam üstünü 1bardak karbonatlı su içtim igrencti arkadasimin ablasi alkali su ile 30 kilo vermiş bende denemek için 2-3 kullanimlik aldim iyikide çok almamisim diyetten soguturdu beni :)

sikma canini nadyacim unut gitsin bak bugun yeni bir gün inşallah bugun dört dortuk uyalim ,hem ben azda olsa haftada birde olsa kacamak gereki diye dusunuyorum yemeyip yemeyip birden yedin mi dibine vuruyosun ucundan azicik canimizin cektigi seyleri yemek lazim bizde citir olacagiz inşallah canim azimle devam edersek neden olmasin demi .

Dün kaçamağın dibine vurdum resmen çikolatalar,bisküviler onun ıcın yazmaya gerek yok dünki menumu
Bu sabah tartıldım 85.2 kg um ( gecen hafta 85.6kg dım)
Dünün etkisiyle tabı sadece 400 gr verebılmısım ((((((

Bugunki kahvaltıma gelınce;

2 dilim kepek ekmeği,
1 yemek kasıgı bal,
1 kibrit kutusu peynir,
1 yumurta,
2 fincan çay,

Demin de yeşil çayımı içtim,
Şimdilik bu kadar :)

Ara öğün de sütlü kahve içtim.

Akşam yemeğime gelince;
1 dilim kepek ekmek,
2 adet biber dolması(yoğurlu);

Aksam meyvemı yer,gece de sütümü içer yararım.(Umarım kaçamak yapmam.Benim sorunum zaten akşam yemeği sonrası kaçamak yapmak...)

Merhaba canım :)diyet günlüğü benim değil ama destina da isterse ben cok ısterım canım katılmanı:)
Boyun,kilon ,yaşın kaç canım:)
Boyum 1,74 kilom 106.6 yaşımda 31 viyanada yaşıyorum 1 haftadır diyetteyim.geçen hafta spor salonunda 4 gün düzenli sporumu yaptım.ne yazıkki haftasonu nezle oldum ama yinede bırakmadım diyeti sadece spora gidemedim.tabi destinanında izni lazım ben yazdıklarınızı takip ettim katılmak istedim size samimi geldiniz.şimdilik bu kadar...

:)teşekkür ederim canım :)ay boyun da ne güzelmişş maşallahh :)
kilolarımızı da hep beraber verecez insallahh :))

canim acikmiyosan meyve yeme sadece sut iç birde kahvaltıda bir yk bal yerine 1tatli kaşigi ye yada bir porsiyon meyve yesen sanki daha iyi olur gibi geldi bana
gecen yil ben diyetisyene giderken grip olmuştum bana 1 tatli kaşigi bal yada pekmez yiyebilirsiniz ama iyileşince hemen birak kilo vermen zorlasir demişti

gelelim bugünkü diyet durumuna

öğle

bir tabak bezelye yemeği ve söğüş domates
2 kasik yayla corbasi 2 bardak su
ara
1dilimcik bitter çikolata su

aksam
yoğurtlu bezelye yemeği ,salata,3 klasik yayla corbasi 1 bardak su

şimdide cay içeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…