- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
- Konu Sahibi destinaaaa
-
supersin masalah kac yasindasin neler yapiyosun ne kadar surede verdin cok mu soru sordm negünlüğün hayırlı olsun canım bende 117.7 ile başladım inşallah hepsinden kurtulursun:)
canım bi lokmacık ye sonra gözünde büyüyo bi tepsiyi hüpletiyosun ..bi lokmayı 30 kere çiğneyerek ye bi tepsi yesende aynı hazzı duyarsın
bende ilk çocugumda yaşadım sütüm artmamıştı ama yinede olsun emzirmek çok iyi kalori harcatıyor kolay gelsin
aa çok güzel ilk hafta çok verirsin eminim görürsün ikili rakamları kolay gelsin canımTeşekkürler.
Bugün diyetisyene gittim ve 101.6' yı gördüm. Önümüzdeki hafta artık ikili sayılara geçmek istiyorum. 99.9 olsa bile göreyim :)
Selam kızlar bende katılabilirmiyim size?
Dün kaçamağın dibine vurdum resmen çikolatalar,bisküviler onun ıcın yazmaya gerek yok dünki menumu
Bu sabah tartıldım 85.2 kg um ( gecen hafta 85.6kg dım)
Dünün etkisiyle tabı sadece 400 gr verebılmısım((((((
Bugunki kahvaltıma gelınce;
2 dilim kepek ekmeği,
1 yemek kasıgı bal,
1 kibrit kutusu peynir,
1 yumurta,
2 fincan çay,
Demin de yeşil çayımı içtim,
Şimdilik bu kadar :)
Boyum 1,74 kilom 106.6 yaşımda 31 viyanada yaşıyorum 1 haftadır diyetteyim.geçen hafta spor salonunda 4 gün düzenli sporumu yaptım.ne yazıkki haftasonu nezle oldum ama yinede bırakmadım diyeti sadece spora gidemedim.tabi destinanında izni lazım ben yazdıklarınızı takip ettim katılmak istedim size samimi geldiniz.şimdilik bu kadar...Merhaba canım :)diyet günlüğü benim değil ama destina da isterse ben cok ısterım canım katılmanı:)
Boyun,kilon ,yaşın kaç canım:)
hosgeldin canim tabi katilabilirsin ne demek seve seve kilon çok gibi ama boydan kurtariyosundur kolay gelsinSelam kızlar bende katılabilirmiyim size?
canim acikmiyosan meyve yeme sadece sut iç birde kahvaltıda bir yk bal yerine 1tatli kaşigi ye yada bir porsiyon meyve yesen sanki daha iyi olur gibi geldi banaAra öğün de sütlü kahve içtim.
Akşam yemeğime gelince;
1 dilim kepek ekmek,
2 adet biber dolması(yoğurlu);
Aksam meyvemı yer,gece de sütümü içer yararım.(Umarım kaçamak yapmam.Benim sorunum zaten akşam yemeği sonrası kaçamak yapmak...)
hoşgeldin tabi katilabilirsin yasin boyun kilon nedir?Bende katilabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?