114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

tomurcugum neden etimek yiyosun

Canım ekmek yediğim zaman tam buğday,çavdar,kepek farketmiyor çok iyi kilo veremediğimi tespit ettim.Biraz fazla da kaçırabiliyorum ekmek yediğimde.Ekmeği öğlenleri uno kepekli ekmeğe tost yaparak tüketiyorum sadece.Akşam yemeklerinde hiç ekmek yemiyorum zaten.Galeta da hoşuma gitmiyor.
Daha doğrusu mayalı gıdalar tüketmektan kaçınıyorum.

Bir de benim patronum daha önce diyetisyene gidip 96 kilodan 83lere falan düşmüştü.Onun diyetisyeni de etimek önermişti.Bilinç altı yapmış olabilir belki de.

bende aksine etimeki cook yerim kraker gibi gelir :) bende öğle ve aksam ekmek yememeye calisiyorum.bugünde sifir kacamakli bir gündü çok şükür

aynen ben de etimeği daha cok yerım :)ben öğle yemeği yemedıgım ıcın (gec kalkıyorum ) akşam yemegınde ekmek yıyorum 1 dilim :)

Günaydınlar efem :)
kahvaltım;
2 dilim kepek ekmeği,
1 kibrit kutusu peynir,
1 yumurta,
1 yemek kaşıgı bal,
2 fincan çay,

Saat 1 gibi sütlü kahvemi içerim,
Şimdilik benden bu kadar canlar :)

hımm akşam yemeğime gelince;

2 adet tavuk but (Türlü şeklinde);
1 dilim kepek ekmeği;

Birazdan meyvemı yıyecegım ,yatarken de sutumu ıcerım ve umarım kaçamak yapmadan gunu kapatırımm :)

Sabah = Çok az peynir
Şekersiz çay
(yiyemedim kızım durmadı)

Ara= 1 parça ceviz içi

Öğle= 1 parça tavuk pirzola
2 köfte büyüklüğünde ızgara köfte
Salata

Akşam= 8 yk yumurtalı ıspanak
3 yk light yoğurt
1 dl tam tahıllı ekmek

Ara= 1 fincan limonlu yeşil çay
6 tane çiğ badem

Bugün diyet listeme biraz olsun uyabildim ama ara öğünler hala çok sıkıntı oluyor.
Çalışan var mı aranızda, nasıl yapıyorsunuz ara öğünleri? Ben çok yoğun çalışıyorum ve çoğu zaman aklıma bile gelmiyor.

canim ben evde dikiş diliyorum calisiyorum yani :) sabah ara ogununu unutuyorum bende canim
memnun çok güzel canim :KK9:

ay ne çok canim demisim :KK53:
bugun diyet gume gitti sabah -600 gr i gorunce cok mutlu oldum ve komsumun getirdigi bir sacbboreginin 4 te 3 unu yiyerek kutladim birde bugun yillar once yasadigim bi hissi tattim 4-te3 u yiyince midem bulandi ve kalanini yiyemedim :KK70:bu bile sevindirdi midemin azda olsa kuculdugunu hissettirdi bana oglen boregi yiyince aksam 1 tabak pirasa yedim baskada bisey yemedim insallah yapismamimistir bi yerlerime

selamlar... yolumuzun uzunluğu yakın sayılır 116yım bende bu uzun vadede pes etmeden devam edicek arkadaş arıyorum kendime .. sende istikrarlı gözüküyorsun. eğer uygunsa birlikte zayıflayalım isterim..

selamlar... yolumuzun uzunluğu yakın sayılır 116yım bende bu uzun vadede pes etmeden devam edicek arkadaş arıyorum kendime .. sende istikrarlı gözüküyorsun. eğer uygunsa birlikte zayıflayalım isterim..
hoşgeldin arkadaşım ,sende kararliysan neden olmasin .yalniz benimki diyet değil omur boyu bu şekilde beslenmek istiyorum yasam biçimin haline getirmeye calisiyorum.ye ye nereye kadar fit insanlar hep dikkat ettikleri için oyleler .

kizlar şükürler olsun hala ayni kilodayim dünkü börek yapismamis :KK76:bunda aksam yedigim pirasanin etkisi buyuktur eminim :KK51:

sabah kahvaltim
1 dilim k.ekmegi
1 kk peynir
5 yesil tuzsuz zeytin
domates
maydanoz
1 elma

Günaydın herkese.

02.09.2014 - 105.5
27.09.2014 - 99.8

Çok şükür bu haftaki kaçamaklarıma rağmen 25.günümde ikili rakamları gördüm. Bir daha 100lü kilolara dönmek hiç istemiyorum.

Günaydın herkese.

02.09.2014 - 105.5
27.09.2014 - 99.8

Çok şükür bu haftaki kaçamaklarıma rağmen 25.günümde ikili rakamları gördüm. Bir daha 100lü kilolara dönmek hiç istemiyorum.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:gozunaydin cook sevindim darisi basima basima

ara: 1 fincan turk kahvesi,1 havuc
ogle ; yogurtlu karnibahar salatasi,1 biber dolmasi,15-20 tane uzum (uzum olmayaydi :KK12:iyiydi

hoşgeldin arkadaşım ,sende kararliysan neden olmasin .yalniz benimki diyet değil omur boyu bu şekilde beslenmek istiyorum yasam biçimin haline getirmeye calisiyorum.ye ye nereye kadar fit insanlar hep dikkat ettikleri için oyleler .
cnim bende istiyrm saglikli beslenmek ama olmadi bi turlu bende kendme yeni bir yntem buldum yedgn kadar yak. bu sayede istdgmi yiyebilcem ama yakmak şartiyla tbi o totoş yerindn kalkmasn die az kalorili seylere yonelcem mecbur .d

kolay gelsin gözde.
bugün pis bogazligim üzerimde biraz canim slklldl ve sürekli birseyler yeme hissimvar simdilik diyeti bozmadim insallahta bozmam :KK14:

Çok teşekkür ederim. Bugün dünyaları yedim, pişman değilim ama eve dönerken light süt ve yoğurt aldım, diyet listeme uygun şeyler aldım, yarından itibaren devam.

ligth ürünler çabuk bıktırır diyetten soğutur normal ürünler almanı öneririm naçizane tavsiyem

Günaydın günlükcüm
Sabah ilk işim soğan suyunu içmek oldu
Sonra klasik kahvaltımı yaptım ve yeşil çayımı içtim
Bugün 108,4 ü gördm bu hafta 1,5 kğ ğitti çooooook şükür bin şükür
Kurbanıda kazasız belasiz atlattık mı olay tamamdır

Selam herkese,
yaklaşık 3 gündür internetim yoktu.Modemi değiştirdik bağlanamadık sorunlar vs. vs. Merak ettim burayı da şöyle bir geçmişi okuyup geldim.Kilolar verilmiş maşallah.

Pazar gününne kadar benimde kaçamaksız geçti ama pazar günü kahvaltıda kaçırdım biraz.bikaç dilim sucuk., sonrasında biraz tuzlu fıstık ve bi parça çikolata.Kaçamak yapmak pek adetim değildir ama oldu bi kere.Akşamına toparladım.Taze fasulye,salata ve tavuklu mantar sote yedim ekmeksiz saat 6 gibiydi.Sonrada bişey yemeden yattım.

Bu arada bende pazar sabahı 96,500 ü gördüm çok şükür.Geçen hafta 97,700 düm. Cumartesi de 1 saat yürüyüş yaptım.

Destinanın dediği gibi kurbanı da kazasız belasız atlatmak istiyorum.

Selam herkese,
yaklaşık 3 gündür internetim yoktu.Modemi değiştirdik bağlanamadık sorunlar vs. vs. Merak ettim burayı da şöyle bir geçmişi okuyup geldim.Kilolar verilmiş maşallah.

Pazar gününne kadar benimde kaçamaksız geçti ama pazar günü kahvaltıda kaçırdım biraz.bikaç dilim sucuk., sonrasında biraz tuzlu fıstık ve bi parça çikolata.Kaçamak yapmak pek adetim değildir ama oldu bi kere.Akşamına toparladım.Taze fasulye,salata ve tavuklu mantar sote yedim ekmeksiz saat 6 gibiydi.Sonrada bişey yemeden yattım.

Bu arada bende pazar sabahı 96,500 ü gördüm çok şükür.Geçen hafta 97,700 düm. Cumartesi de 1 saat yürüyüş yaptım.

Destinanın dediği gibi kurbanı da kazasız belasız atlatmak istiyorum.
:KK9::KK9::KK9:Tebrikler

Back