- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi destinaaaa
-
tomurcugum neden etimek yiyosun
Günaydınlar efem :)
kahvaltım;
2 dilim kepek ekmeği,
1 kibrit kutusu peynir,
1 yumurta,
1 yemek kaşıgı bal,
2 fincan çay,
Saat 1 gibi sütlü kahvemi içerim,
Şimdilik benden bu kadar canlar :)
hoşgeldin arkadaşım ,sende kararliysan neden olmasin .yalniz benimki diyet değil omur boyu bu şekilde beslenmek istiyorum yasam biçimin haline getirmeye calisiyorum.ye ye nereye kadar fit insanlar hep dikkat ettikleri için oyleler .selamlar... yolumuzun uzunluğu yakın sayılır 116yım bende bu uzun vadede pes etmeden devam edicek arkadaş arıyorum kendime .. sende istikrarlı gözüküyorsun. eğer uygunsa birlikte zayıflayalım isterim..
Günaydın herkese.
02.09.2014 - 105.5
27.09.2014 - 99.8
Çok şükür bu haftaki kaçamaklarıma rağmen 25.günümde ikili rakamları gördüm. Bir daha 100lü kilolara dönmek hiç istemiyorum.
cnim bende istiyrm saglikli beslenmek ama olmadi bi turlu bende kendme yeni bir yntem buldum yedgn kadar yak. bu sayede istdgmi yiyebilcem ama yakmak şartiyla tbi o totoş yerindn kalkmasn die az kalorili seylere yonelcem mecbur .dhoşgeldin arkadaşım ,sende kararliysan neden olmasin .yalniz benimki diyet değil omur boyu bu şekilde beslenmek istiyorum yasam biçimin haline getirmeye calisiyorum.ye ye nereye kadar fit insanlar hep dikkat ettikleri için oyleler .
Selam herkese,
yaklaşık 3 gündür internetim yoktu.Modemi değiştirdik bağlanamadık sorunlar vs. vs. Merak ettim burayı da şöyle bir geçmişi okuyup geldim.Kilolar verilmiş maşallah.
Pazar gününne kadar benimde kaçamaksız geçti ama pazar günü kahvaltıda kaçırdım biraz.bikaç dilim sucuk., sonrasında biraz tuzlu fıstık ve bi parça çikolata.Kaçamak yapmak pek adetim değildir ama oldu bi kere.Akşamına toparladım.Taze fasulye,salata ve tavuklu mantar sote yedim ekmeksiz saat 6 gibiydi.Sonrada bişey yemeden yattım.
Bu arada bende pazar sabahı 96,500 ü gördüm çok şükür.Geçen hafta 97,700 düm. Cumartesi de 1 saat yürüyüş yaptım.
Destinanın dediği gibi kurbanı da kazasız belasız atlatmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?