- 11 Şubat 2009
- 184
- 100
- 323
- Konu Sahibi destinaaaa
Yaşím 38 boyum 1 65 kilom 93
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim acikmiyosan meyve yeme sadece sut iç birde kahvaltıda bir yk bal yerine 1tatli kaşigi ye yada bir porsiyon meyve yesen sanki daha iyi olur gibi geldi bana
gecen yil ben diyetisyene giderken grip olmuştum bana 1 tatli kaşigi bal yada pekmez yiyebilirsiniz ama iyileşince hemen birak kilo vermen zorlasir demişti
ta ta ta taaam bugün 109,8. kiloyumyasasın çok mutluyum çok
3. haftam ve toplam 4,8 kg gitti cok sukur
![]()
Yaşím 38 boyum 1 65 kilom 93
Tebriklerta ta ta taaam bugün 109,8. kiloyumyasasın çok mutluyum çok
![]()
Selam,günlüğünüze bende katılabilir miyim?
30 yaşındayım.Doğuma 110 ile girdim.Doğumdan sonra 117 kiloya çıktım.Kalori sayımı ve yürüyüşle 97,50 ye düştüm.(bu sabah tartıldım)Hedefim 77 olmak.O kiloya düştükten sonra göğüs küçültme ameliyatı olacağım...
aayy canım ne güzel kılo vermıssın masallahh :)hoş geldın aramıza :)
Hoşgeldin aramıza güzel kilo vermişsin maşallahhh darısı diğer kilolarınaSelam,günlüğünüze bende katılabilir miyim?
30 yaşındayım.Doğuma 110 ile girdim.Doğumdan sonra 117 kiloya çıktım.Kalori sayımı ve yürüyüşle 97,50 ye düştüm.(bu sabah tartıldım)Hedefim 77 olmak.O kiloya düştükten sonra göğüs küçültme ameliyatı olacağım...
ta ta ta taaam bugün 109,8. kiloyumyasasın çok mutluyum çok
![]()
tabi canim hosgeldinHayırlı olsun çok sevindim. Bugün benim 3.haftam doldu ve ilk kaçamağımı yaptım ve kahvaltıda peynirli poğaça yedim bir adet. O yüzden çok sinirlerim bozuldu. 2 hafta yatılı misafirlerim var ve işten ve bebeğimden arta kalan zamanlarımda onları gezdiriyorum ve çok zorlanıyorum.
Bu arada kilolar yakın olduğu için ben de katılabilir miyim? Zaten arada yazıyordum.
redvelvet çok abartili gelmedi bana memun karataya benzetmiş ,çok takma relax ol yatili misafir varken çok zor dikkat etmek ,benimde bayramdan sonra kayinvalidemler gelecek yatili inşallah çok uzun kalmazlar yoksa benim düzende alt üst olur
hadi hayirlisi bakalim canim insallah eksileri gösterir tartinredvelvetcupcake .!.:Karatay' ı pek bilmiyorum ama benim düzenim bundan çok farklıydı. Yatılı misafirle çok zor oluyormuş fark ettim ben de. Cumartesi belli olacak bakalım kilo durumum.