114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

Ben de bugunkı kahvaltımı yazabılırım :
yarım yumurta,
1 yemek kasıgı bal,
1 kıbrıt kutusu peynır,
2 dilim kepek ekmeği,
Ben de arada kahve içmeyı dusunuyorum :)

Ben yenı mezunum ve su an calısmadıgım ıcın sureklı evdeyım ve yemek yıyorm stresımden.
İnsallah duzene gırecek saglıklı beslenme seruvenımız :)

Sabah kahvaltımı gec yaptıgım ıcın oğle yemeğı yıyemıyorum.

Arada sütlü kahve içtim.

Aksam yemeğıme gelınce;
1 kase mercımek corbası,
1 tabak ızgara tavuk,
bıraz salata ve yogurt,
yarım dilim kepek ekmeği.

Saat 8 gıbı meyvemı yerım.
Gece de sutumu ıcer yatarım ınsallah :)
Abur cubur yemeden bu gunu kapatmak ıstıyorum :)

evet evet canım kahve acayip çalıştırıyor vücudu gerçi ben diyet için değil uyanmak için içiyorum kahveyi
yeğenimin doğum gününe gittik ve ben koca bir dilim pasta yedim öp pöf töf amaaaaaaaan unutalım gitsin yarın aynen kaldığımız yerden devam pastaya kadar süperdi pasta işi bozdu neyse bakalım yarın nasıl bir gün bekliyor bizi iyi geceler

menün çok güzel sporuda ekledik mi olay tamamdır canım kolay gelsin

Her zaman olmamak kaydıyla yapılan kaçamakları affedıyoruz:)Her zaman dogum gunu olmuyo yıgenının onun ıcın sorun yok canım sonucta yolumuz uzun :)

Sabah kahvaltıma gelınce;
2 dilim kepek ekmeği,
1 yemek kasıgı bal,
1 kıbrıt kutusu peynır,
2 fıncan çay ,

Öğlene dogru sutlu kahve ıcerım ben de ayılamıyorum onun ıcın ıcıyorum :)

Akşam yemegını de aksama dogru yazarım.

Görusmek üzere canım,
Öpüldün :)

Canım merhaba. Nasıl gidiyor neler yapıyorsun diye bi bakayım dedim. İnşallah sağlıklı besleniyor ve spor yapıyorsundur

Bugunkü menum dünkünün aynısı :)

Aksam yemeğım;
1 kase mercımek corbası,
1 tabak ızgara tavuk,
bıraz salata ve yogurt,
1 dilim kepek ekmeği.

Saat 8 gıbı meyvemı yerım.
Gece de sutumu ıcerim :)

geldim nadyacim yorgunluk tan oluyorum ummuhureyracim çok şükür saglikli beslenme düzenim ufak tefek kacamaklar haricinde iyi gidiyor. bugun çok yoğun bi gündü sabah okula gittim geldim esiminsabahtan dersi yoktu e o evde olunca da is bitmedi malum aksam için hamur Yoğurdum oğlum börek istedi de kiramadim ben yemeyecegim diye onlarda mi yemesine değil mi . iç malzemesini hazirlayip ciktim evden oğlumu okula birakip kizimi aldim bir vakifta gönüllü dikiş diliyorum cars,Pers,ve cuma günleri öğle yemeği mi yiyip gidiyorum bugünsaat 3 civari bi aarkadaş lahana sarması ikram etti dayanamayıp yedim ama aksam yemeği yemedim börekleri pisirdim sadece bi lokmacik aldim sadece cay içtim ve yarim haslanmis midir yedim iins dengelenmiştir bakalim sabah belli olacak
nadya

Kendime yakın kiloda bir günlük bulunca şaşırdım :)
Ben de 105.5le başladım 17 gün oldu. Geçen hafta 103.4 olmuştum bu haftaki kilom yarın belli olacak. Boyum 1.78 olduğu için ilk hedefim 80kg ama şu an çok uzak geliyor. Hiç kaçamak yapmadım ama bugün motivasyonum düşük. Bebeğim var bebeğim için sağlıklı olmak zorunda olduğumu biliyorum ama bugün böyleyim.

hoşgeldin arkadasim maşallah boyun bayaa uzun benim 160 yusyuvarlak hissediyorum :) emziryor musun

ayy ben de elmalı pasta yaptım ailem ıcın.sabahtan berı yememeye dırendım ama su an tatlı krızım tuttuuu yaa(
canım bi lokmacık ye sonra gözünde büyüyo bi tepsiyi hüpletiyosun ..bi lokmayı 30 kere çiğneyerek ye bi tepsi yesende aynı hazzı duyarsın

Emziriyorum ama sütüm hiçbir zaman yetmedi. Artık öylesine emiyor iyice azaldı. Ne yaparsam yapayım da çoğalmadı malesef.
bende ilk çocugumda yaşadım sütüm artmamıştı ama yinede olsun emzirmek çok iyi kalori harcatıyor kolay gelsin

çok acıktım yaa kalktım soğan suyu kaynatıp içtim biraz rahatlattı yatayımda unutayım bari

nadyacım benim buraya düzenli yazmaya vaktim olmuyor ..o nedenle günlük açtım ama forumlarda çok güzel guruplar var motive eden istersen bi dolaş ben takip edemegim ve günlük bildirim yapmakta zorlandığım için çıktım böyle daha iyi sürekli pc ye bakmaya vaktim yok akşamları bakıyorum yetiyor

Hım anladım canım olsun ben de cok gıremıyorum zaten :)
kendım de gunluk acmıstım onu hıc yurutemedım.
gruplarda da kurallar oluyo baya o kadar sıkı dıyet yapamıyorum.
bız bırlıke yavas yavas devam edelım benimle devam etmeyı ıstersen tabı canım :)
arada sırada bırbırımıze destek oluruz o da yeter:)

tabi olur nadyacim seve seve bende kurallara gelemiyorum boyle daha iyi benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…