- Konu Sahibi destinaaaa
-
menün çok güzel sporuda ekledik mi olay tamamdır canım kolay gelsinSabah kahvaltımı gec yaptıgım ıcın oğle yemeğı yıyemıyorum.
Arada sütlü kahve içtim.
Aksam yemeğıme gelınce;
1 kase mercımek corbası,
1 tabak ızgara tavuk,
bıraz salata ve yogurt,
yarım dilim kepek ekmeği.
Saat 8 gıbı meyvemı yerım.
Gece de sutumu ıcer yatarım ınsallah :)
Abur cubur yemeden bu gunu kapatmak ıstıyorum :)
evet evet canım kahve acayip çalıştırıyor vücudu gerçi ben diyet için değil uyanmak için içiyorum kahveyi
yeğenimin doğum gününe gittik ve ben koca bir dilim pasta yedim öp pöf töf amaaaaaaaan unutalım gitsin yarın aynen kaldığımız yerden devam pastaya kadar süperdi pasta işi bozdu neyse bakalım yarın nasıl bir gün bekliyor bizi iyi geceler
Bugunkü menum dünkünün aynısı :)
Aksam yemeğım;
1 kase mercımek corbası,
1 tabak ızgara tavuk,
bıraz salata ve yogurt,
1 dilim kepek ekmeği.
menu cok guzel
Saat 8 gıbı meyvemı yerım.
Gece de sutumu ıcerim :)
hoşgeldin arkadasim maşallah boyun bayaa uzun benim 160 yusyuvarlak hissediyorum :) emziryor musun
canım bi lokmacık ye sonra gözünde büyüyo bi tepsiyi hüpletiyosun ..bi lokmayı 30 kere çiğneyerek ye bi tepsi yesende aynı hazzı duyarsınayy ben de elmalı pasta yaptım ailem ıcın.sabahtan berı yememeye dırendım ama su an tatlı krızım tuttuuu yaa(
bende ilk çocugumda yaşadım sütüm artmamıştı ama yinede olsun emzirmek çok iyi kalori harcatıyor kolay gelsinEmziriyorum ama sütüm hiçbir zaman yetmedi. Artık öylesine emiyor iyice azaldı. Ne yaparsam yapayım da çoğalmadı malesef.
çok acıktım yaa kalktım soğan suyu kaynatıp içtim biraz rahatlattı yatayımda unutayım bari
nadyacım benim buraya düzenli yazmaya vaktim olmuyor ..o nedenle günlük açtım ama forumlarda çok güzel guruplar var motive eden istersen bi dolaş ben takip edemegim ve günlük bildirim yapmakta zorlandığım için çıktım böyle daha iyi sürekli pc ye bakmaya vaktim yok akşamları bakıyorum yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?