114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

Günlük 4 ayım doldu bugün :KK51: bir ileri 1 geri çok sıkıldım Bugünden itibaren 3 öğün karatayla devam edeceğim off hadi bakalım bu ayin 15 ine kadar bari 99 u görürüm inşallah

IMG_20150102_073548.jpg

Günlükçüm 18.haftam doldu bi ileri bi geri derken 14 kiloyu geride bıraktım bi 14 daha versem super olur ama inşallah bu kadar uzun sürmez bu hafta 100.8 kg geldim yilbasi tatili öncesi aldığım 2,5 kiloyu vermiş oldum çok şükür bin şükür tatil bana yaramıyor bu nedenle tatilleri sevmiyorum IMG_20150106_070804.jpg

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum bekarım sevgilim var yaza evlenmeyi düşünüyoruz şu an da yaşım 28 ve üstüne iş konusunda kilo önemli gümrük muhafaza ve gardiyanlık düşünüyorum onun için kilo vermem şart boyum 170 kilom ne yazıkkı:KK43:90 her ay altı yedi kilo vermem gerekli en azından yetmiş kilola düşmem gerekli yada yetmiş beş şimdilik ne yapacağım nasıl vereceğim bilemiyorum yaa

Günlükçüm ben geldim dükkân açtım basımı kasiyscak vaktim yok bu arada 6 kili aldım eee dikiş makinasını başında otur otur olacağı bu spor su sıfır hayırlısı bakalım iki öğün karatay yapıyorum ama spor su olmayınca gitmiyo napiyim

Back