114,6 ile ciktik yola sonumuz hayir ola

hımmm bal olayını bılıyorumm ama tatlısız yapamıyorrummmm

Selam,günlüğünüze bende katılabilir miyim?
30 yaşındayım.Doğuma 110 ile girdim.Doğumdan sonra 117 kiloya çıktım.Kalori sayımı ve yürüyüşle 97,50 ye düştüm.(bu sabah tartıldım)Hedefim 77 olmak.O kiloya düştükten sonra göğüs küçültme ameliyatı olacağım...

aayy canım ne güzel kılo vermıssın masallahh :)hoş geldın aramıza :)

aayy canım ne güzel kılo vermıssın masallahh :)hoş geldın aramıza :)

Hoşbulduuum
Evet güzel kilo verdim ama kolay olmadı tabii.En son tam karar aldığım ve yürüyüşlere başladığım tarih 18 ağustos ve 107 kilo.23 eylül itibariyle 97,500 geldim.Yaklaşık 1 ayda 10 kilo gibi.

Ben hedef koyarak kilo vermeyi seviyorum.Bu hedef rakamsal değil.Mesela 2013 yılından önce 103 kiloydum.Bi çok kez düşük yaptım ve hamile kalamiyordum.Doktorum eğer bebek istiyorsan kilo vermelisin dedi ve 7 aralıktan 15 şubata kadar 18 kilo verdim ve 85 ile hamile kaldım.Yavrumu aldım kucağıma.Çok şükür.

Şimdiki hedefim ise göğüs küçültme ameliyatı olmak.Çok büyükler.Sırt boyun bel ağrısı yapıyor.Doktora gittim bu kiloyla ameliyata almam seni.Yaraların geç iyileşir yada ikinci bir operasyona gerek kalabilir dedi.En az 15-20 kilo vermeliymişim.
İnşallah başarırım.Daha önceki kilo verme sürecimi yine kk 90 kilonun üzerindekiler grubuyla desteklemiştim.Şimdi günlüğe katılıp daha bireysel takip edilmek ve etmek istiyorum.Hepimize kolay gelsin...

Bende dünki menümü paylaşarak giriş yapayım;

Kahvaltı
1 domates
1 salatalık
5 adet siyah zeytin
1 parça beyaz peynir
1 yumurta
2 dilim tuzsuz etimek

Ara Öğün
10 adet badem

Öğle
1 adet kepekli tost (iş yeri için başka şansım yok.Öğlenleri hep aynı)

Ara Öğün
5-10 tane üzüm

Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 y.kaşığı taze fasulye
1 parça tavuk
Kıvırcık salata
(Akşamları hiç ekmek ekmek yemiyorum)

Spor : 40 dk yürüyüş.
Yaklaşık 1000-1100 kalorilik diyet yapıyorum.

Hoşgeldin aramıza güzel kilo vermişsin maşallahhh darısı diğer kilolarına

Bende bugünkü menümü yazayım
SABAH:1dilim kepek ekmeği
5 zeytin
3 küçük parça dil peyniri
Salatalık
Domates
1 yumurta

ÖĞLE:
1 kase mercimek çorbası ve salata

AKSAM:
Hasta olduğum için et suyuna bi kase çorba ve biraz sebze yemeği

ARA ÖĞÜN:
2 ara öğün yapıyorum 1 elma ve 5 kuru üzüm ve 3 ceviz içi ve bitki çayı
tüm gün 2.5 litre su

ta ta ta taaam bugün 109,8. kiloyum yasasın çok mutluyum çok 3. haftam ve toplam 4,8 kg gitti cok sukur

Hayırlı olsun çok sevindim. Bugün benim 3.haftam doldu ve ilk kaçamağımı yaptım ve kahvaltıda peynirli poğaça yedim bir adet. O yüzden çok sinirlerim bozuldu. 2 hafta yatılı misafirlerim var ve işten ve bebeğimden arta kalan zamanlarımda onları gezdiriyorum ve çok zorlanıyorum.

Bu arada kilolar yakın olduğu için ben de katılabilir miyim? Zaten arada yazıyordum.

slm kizlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

nadyaa bu sana kacamak yok beybi ,hey dostum senin tek sorunun bu bi daha olmasin kacamak yapacagin zaman su ic beyaa
bi suru alinti yaptim tabletten halledemedim
tomurcuuuk masallah ne ka guzel zayiflamissin darisi basimaa basimaa bende karin germe ve gogus kucultme ameliyati dusunuyorum tabi iyice kilo verdikten sonra maalesef sarkmis igrenc bi gobegim var

tabi canim hosgeldin

Hoşbulduk. Cidden bugün diyet listemle alakası olmayan bir menüm vardı yazayım da kendimden utanayım.

Sabah = 1 adet peynirli poğaça
Domates salatalık
Kaşar peyniri
Şekersiz çay

Öğle = Biberli domatesli tavuk kavurma
Salata

Ara = 3 top dondurma (haftada 1 olmak şartı ile 3 top dondurma iznim var)

Akşam = 4 tane ızgara köfte
Ayranaşı çorbası
Brokoli haşlaması

Öğrencilerin ders seçimleri bir yandan, dersler bir yandan başladı çok yoğunum ara öğünlerimi istediğim gibi yapamıyorum.
Misafirler var çoğunlukla dışarıda yiyoruz zaten bu iki hafta kilo almasam iyi

bugun yediklerim
sabah zeytin peynir 1 dilim kepek ekmek domates ve haslanmis yumurtalı ve de cayli kahvaltı
ara ,1fincan kahve meyve yemedigim için öğlen çok aciktim ama yinede kaçamak yapmadim mafyaya duyurulur
ogle
yumurtali ot kavurmasi 2 dilim kepek ekmegi bir cb sut

ara 1cb sut 2 kirmizi erik
aksam
4 kasik makarna, doymadim bir turpu sogus dograyip yedim uzerinede 2 su b.su ictim

redvelvet çok abartili gelmedi bana memun karataya benzetmiş ,çok takma relax ol yatili misafir varken çok zor dikkat etmek ,benimde bayramdan sonra kayinvalidemler gelecek yatili inşallah çok uzun kalmazlar yoksa benim düzende alt üst olur

Karatay' ı pek bilmiyorum ama benim düzenim bundan çok farklıydı. Yatılı misafirle çok zor oluyormuş fark ettim ben de. Cumartesi belli olacak bakalım kilo durumum.

redvelvetcupcake .!.:
Karatay' ı pek bilmiyorum ama benim düzenim bundan çok farklıydı. Yatılı misafirle çok zor oluyormuş fark ettim ben de. Cumartesi belli olacak bakalım kilo durumum.
hadi hayirlisi bakalim canim insallah eksileri gösterir tartin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…