- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
sosyal bilgiler kitabında olmaması gereken tek şey o degil ama hepsi bir şekilde varlar. küçük çocukların akıllarına ne ritüeller ne de ideolojiler sokulmamalı ama hepsi var kitaplarda maalesef.
ülkemizde kadına kıymet veriliyor, bazı durumlarda erkeklere bazı durumlarda kadınlara daha çok kıymet veriliyor. ama genel itibariyle kadınlar bu konuda daha şanslı erkeklere nazaran. çocuk gelinler daha çok dogu bölgesinin feodal kültürünün eser. 14-15 yaşlarında evlilik bu durumda tolere edilebilir bence çünkü ortada bir kültür farkı var. insanları tek tip yapmak mı istediginiz anlamadım?
kadın cinayetlerine de inanmıyorum ben asla. kesinlikle çok abartıldıgını düşünüyorum. tecavüz de artmadı aslında, tecavüz haberleri arttı ve tabi kadınlar artık daha da aktifler sosyal hayatta.
yargının verdigi kararlar iki taraflı olarak yanlış olabiliyor. gerçekten de tecavüzü işlemiş birisinin ceza almadıgı gibi, tecavüz etmedigi halde iftira yüzünden hayatları mahvolan, kendilerini anlatamadıkları için intihar edenler de var.
feministler erkek düşmanıdır ve bizden de bütün erkeklerden korkmamızı, onları potansiyel sapık olarak görmemizi, kocalarımıza/koca adaylarımzıa saygısızlık yapmayı ve bütün erkeklere düşmanlık duymamızı istiyorlar. kimse kusura bakmasın ama onların mantıksız, çelişkiler dolu felsefelerinin zerresini bile kabul edemem ben.
Hiç kusuruma bakmayın da siz neden bahsettiğinizi bilmiyorsunuz.Birleşmiş Milletler Raporunu okudunuz mu?Ya Who'nun raporlarını?Ne demek abartılıyor?O kadınlar ölmeyi hak etti mi?Ayrıca bilmediğiniz mevzularda lütfen yorum yapmayın,feminizm erkek düşmanlığını savunmaz,kadınların erkeklerle aynı hakları elde etmesini savunur.Ben bir feministim,ve etrafımdaki erkek delisi kadınların çoğundan daha iyi aram kocamla.Çünkü onlar gibi kocamı bir kurtuluş bileti olarak görmedim,kendimi ezdirmedim bu nedenle de ondan başka yollarla intikam almaya çalışmıyorum o kadınların yaptığı gibi.O kırmızıyla belirttiğim yer resmen tam kopmalık.Bence böyle cümleler kurmadan önce bir zahmet edip feminizmin ne olduğunu,tarihçesini araştırın.Kadın cinayetlerine inanmıyorum ne demek?O kadınlar yüzlerini salçayla boyayıp ölü taklidi mi yapıyor?Bunca Adli Tıp uzmanı,Psikiyatr,Sosyolog yalan mı söylüyor?İstatistikler yalan mı söylüyor?
Son düzenleme: