• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 yaşındaki çocuklara iyi gelin olma eğitimi

En iyi eğitim Türkiyede var görüyoruz !!! :19::19::19: :47:

Dünyanın kıskandığı(!),önü alınamaz bir hızla gelişen(!) ülkeye bak,ilkokul bebelerine kocaları için kurban olmayı öğretiyor.:19:Ondan sonra "kadın cinayetleri neden bu kadar arttı"...Bu zihniyet yüzünden işte!

Öğrencilerinize, kınanın gelin olacak kızın yeni evine bağlı kalacağını sembolize etmek üzere yakıldığını, gelinin evinin ve kocasının yoluna gerekirse kurban olacağının vurgulandığını söyleyiniz.
-

Bu nedir ya :47::47::47:

Amaaannnn bunlar cok normal ya Sosyal bilgiler kitaplarinda unlu turk buyukleri yerine Marco pololarin anlatildigini da biliyoruz.Yukselen Yeni Turkiyede olmasi gerekenler oluyor arkadaslar.Sikintiya mahal yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eğitim öğretimde ki tek derdimiz, kına yakma merasiminin iyice öğretilmesiydi, vurgulaya vurgulaya öğretsinler bakalım, ne işlerine yarayacaksa

Hatta anaokulundan başlayarak yüksek yüksek tepelere kız vermesinler türküsünü de öğretsinler !! Kadın cinsiyetinin sadece erkekler için dünyaya gönderildiğine inanıyorlar sanırım...Sonra kadınlar kocaları için niye kurban olsun ya. Böye saçma sapan kurbalık koyun masalları öğreteceklerine, onun yerine vatana millete hayırlı evlatlar, sevgi ile büyütülen, okuyan, araştıran ve sorgulama yeteneğine sahip bireyler yetiştirsinler. Bu ülkenin kurbanlık kadınlara ihtiyacı yok.

Ülkede zaten milyonlarca koca meraklısı kadın yoktu,iyi olmuş.

gerçekten, kitaba gerek yok ki.. bu forum "18 yaşındayım 5 senedir ciddi bir ilişkim var, evlenmek istiyoruz artık" diyen ergenlerle dolup taşıyor.. eh mantıklı, 5 yaşındaki kıza düğüne giderken gelinlik- topuklu ayakkabı giydiren bir milletiz.. bilinçaltı denen de birşey var..

gerçekten, kitaba gerek yok ki.. bu forum "18 yaşındayım 5 senedir ciddi bir ilişkim var, evlenmek istiyoruz artık" diyen ergenlerle dolup taşıyor.. eh mantıklı, 5 yaşındaki kıza düğüne giderken gelinlik- topuklu ayakkabı giydiren bir milletiz.. bilinçaltı denen de birşey var..

office o ayrı bir konu zaten, özeniyorlar gelinlik giydiriyorlar çokta birşey diyemem ona ama makyaj yapıp birde topuklu ayakkabı giydirmiyorlar mı :19: el kadar çocukların saçları boyalı, ilkokul çocukları süper ince kadın çorabı giyiyor ve anneler hiçbirşey demiyor.

Küçük kızların flört edip 18'inde ben evleneceğim, sözlüyüm, nişanlıyım demeleri de ayrı bir şaşkınlık yaratıyor bende:44: çocuğum oku, meslek sahibi ol, çalışma hayatına atıl, erkek dediğin nasılsa bulunur değil mi:51:

ne feministlerin yaptıgı ne de bunların yaptıgı güzel degil... ama etkiye tepki denen bir şey var.

Etkiye tepki el kadar çocukların sosyal bilgiler kitabına kına ritüeli eklemek olmamalı.
Feministler boşuna feminist olmuyor, ülkemizde kadına kıymet veriliyor mu? Çocuk gelinler, kadın cinayetleri, töre cinayetleri, küçük kızlara taciz, tecavüz arttı.
Adam diyemeyeceğim canlılar 8 yaşındaki kıza tecavüz ediyor, serbestçe dolaşıyorlar, hapse atılmıyorlar, yargı tecavüzcülere kızın psikolojisi bozulmadığı için ceza indirimi uyguluyor, bekaret bozulmamışsa da bu çocuk sapıkları ceza indirimi alıyor, feministler erkeklerden hoşlanmamakta hiçte haksız değil.

:60:Evet evet,bir de evlenmeyi öyle bir yere koymuşlar ki kafalarında o yolda her şey mübah.Mesela şuna benzer konular var:
Kıslaaar!Sevgilimle 17 yaşındayız,ciddi düşünüyoruz.Sevgilim tam evlenilecek erkek,işte ayda bir döver,şimdiye kadar 3 kez tecavüz etti ama annemgillere söyledim bi daha yapmıcam dedi.Kv bana bilezik takıcak....
Bir de işin komik tarafı bu kitapların basılarak erken yaşta evlenmelerle ahlaksızlıkların önüne geçileceğine inanılması.Oysa bir bilseler en büyük ahlaksızlıklar koca bulma meraklısı kadınlar tarafından yapılıyor.İstemediği halde terkedilmemek için cinsellik yaşayanlar mı,yaş 20'ye gelince en yakınlarındaki kadınların dahi sevgililerine göz dikenler mi,zarını diktirenler mi,her türlü aşağılamaya boyun eğenler mi.Böyle yapılarak bir bilseler evlenilecek koca bulma adına senelerdir yapılan ahlaksızlıkları körüklediklerini.

Son düzenleme:
ne feministlerin yaptıgı ne de bunların yaptıgı güzel degil... ama etkiye tepki denen bir şey var.

Etkiye tepki?Suudi Araistan'da ne gibi bir etki vardı da tepki olarak kocaların karılarını dövmesi serbest bırakıldı?Vallahi şu laflarınızla tam tatlı su moderni Türk erkeği portresi çiziyorsunuz bende.Yanlış anlamayın erkeksiniz falan demiyorum ,zihniyetinizden bahsediyorum.

Etkiye tepki el kadar çocukların sosyal bilgiler kitabına kına ritüeli eklemek olmamalı.
Feministler boşuna feminist olmuyor, ülkemizde kadına kıymet veriliyor mu? Çocuk gelinler, kadın cinayetleri, töre cinayetleri, küçük kızlara taciz, tecavüz arttı.
Adam diyemeyeceğim canlılar 8 yaşındaki kıza tecavüz ediyor, serbestçe dolaşıyorlar, hapse atılmıyorlar, yargı tecavüzcülere kızın psikolojisi bozulmadığı için ceza indirimi uyguluyor, bekaret bozulmamışsa da bu çocuk sapıkları ceza indirimi alıyor, feministler erkeklerden hoşlanmamakta hiçte haksız değil.

sosyal bilgiler kitabında olmaması gereken tek şey o degil ama hepsi bir şekilde varlar. küçük çocukların akıllarına ne ritüeller ne de ideolojiler sokulmamalı ama hepsi var kitaplarda maalesef.

ülkemizde kadına kıymet veriliyor, bazı durumlarda erkeklere bazı durumlarda kadınlara daha çok kıymet veriliyor. ama genel itibariyle kadınlar bu konuda daha şanslı erkeklere nazaran. çocuk gelinler daha çok dogu bölgesinin feodal kültürünün eser. 14-15 yaşlarında evlilik bu durumda tolere edilebilir bence çünkü ortada bir kültür farkı var. insanları tek tip yapmak mı istediginiz anlamadım?

kadın cinayetlerine de inanmıyorum ben asla. kesinlikle çok abartıldıgını düşünüyorum. tecavüz de artmadı aslında, tecavüz haberleri arttı ve tabi kadınlar artık daha da aktifler sosyal hayatta.

yargının verdigi kararlar iki taraflı olarak yanlış olabiliyor. gerçekten de tecavüzü işlemiş birisinin ceza almadıgı gibi, tecavüz etmedigi halde iftira yüzünden hayatları mahvolan, kendilerini anlatamadıkları için intihar edenler de var.

feministler erkek düşmanıdır ve bizden de bütün erkeklerden korkmamızı, onları potansiyel sapık olarak görmemizi, kocalarımıza/koca adaylarımzıa saygısızlık yapmayı ve bütün erkeklere düşmanlık duymamızı istiyorlar. kimse kusura bakmasın ama onların mantıksız, çelişkiler dolu felsefelerinin zerresini bile kabul edemem ben.

Etkiye tepki?Suudi Araistan'da ne gibi bir etki vardı da tepki olarak kocaların karılarını dövmesi serbest bırakıldı?Vallahi şu laflarınızla tam tatlı su moderni Türk erkeği portresi çiziyorsunuz bende.Yanlış anlamayın erkeksiniz falan demiyorum ,zihniyetinizden bahsediyorum.

suudi arabistan bir şeriat ülkesi canım farkında mısın bilmiyorum. ve şeriate göre, gerektiginde kocasının karısını hafifçe dövmesine zaten izin var. bunun modern türk erkegi ile de bir ilgisi yok. oranın kuralları bizimkinden tamamen farklı, bambaşka bir kültüre sahipler.

Back