- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Milli Eğitim seni varya ....
Olsun abla,kitaplar bedava nasılsa...
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Milli Eğitim seni varya ....
Cinselligi tabu yapip, bunlardan cok akli cinsellige calisan var midir acaba...Beyin bedava nasılsa,güel şeylere kafaları çalışmaz bunların..
Olsun abla,kitaplar bedava nasılsa...![]()
Cinselligi tabu yapip, bunlardan cok akli cinsellige calisan var midir acaba...
feministlere karşı atak gelmeye başladı ülkemizde de![]()
Ülkede zaten milyonlarca koca meraklısı kadın yoktu,iyi olmuş.
Ne kadan da güzel değ mi?![]()
gerçekten, kitaba gerek yok ki.. bu forum "18 yaşındayım 5 senedir ciddi bir ilişkim var, evlenmek istiyoruz artık" diyen ergenlerle dolup taşıyor.. eh mantıklı, 5 yaşındaki kıza düğüne giderken gelinlik- topuklu ayakkabı giydiren bir milletiz.. bilinçaltı denen de birşey var..
ne feministlerin yaptıgı ne de bunların yaptıgı güzel degil... ama etkiye tepki denen bir şey var.
gerçekten, kitaba gerek yok ki.. bu forum "18 yaşındayım 5 senedir ciddi bir ilişkim var, evlenmek istiyoruz artık" diyen ergenlerle dolup taşıyor.. eh mantıklı, 5 yaşındaki kıza düğüne giderken gelinlik- topuklu ayakkabı giydiren bir milletiz.. bilinçaltı denen de birşey var..
ne feministlerin yaptıgı ne de bunların yaptıgı güzel degil... ama etkiye tepki denen bir şey var.
Etkiye tepki el kadar çocukların sosyal bilgiler kitabına kına ritüeli eklemek olmamalı.
Feministler boşuna feminist olmuyor, ülkemizde kadına kıymet veriliyor mu? Çocuk gelinler, kadın cinayetleri, töre cinayetleri, küçük kızlara taciz, tecavüz arttı.
Adam diyemeyeceğim canlılar 8 yaşındaki kıza tecavüz ediyor, serbestçe dolaşıyorlar, hapse atılmıyorlar, yargı tecavüzcülere kızın psikolojisi bozulmadığı için ceza indirimi uyguluyor, bekaret bozulmamışsa da bu çocuk sapıkları ceza indirimi alıyor, feministler erkeklerden hoşlanmamakta hiçte haksız değil.
Etkiye tepki?Suudi Araistan'da ne gibi bir etki vardı da tepki olarak kocaların karılarını dövmesi serbest bırakıldı?Vallahi şu laflarınızla tam tatlı su moderni Türk erkeği portresi çiziyorsunuz bende.Yanlış anlamayın erkeksiniz falan demiyorum ,zihniyetinizden bahsediyorum.