11 Kasım 2024 transfer olanlar birlikte bekleyelim

Kızlar pembe olan transfer sonrası altıncı gün mavi olanda yedinci gün olan sizce var mı lütfen yardımcı olur musunuz kafayı yemek üzereyim

O kadar şiddetli adet sancıları var ki şu an delireceğim Allah hepimizin yardımcısı olsun böyle olupta pozitif sonuç alan var mı

İnşallah Canım Allah razı olsun senden inşallah isteyen herkes kucağına alır bebişini
Amin inşallah kuzum ben daha transfer olmadım nasipse Aralık gibi falan sanırım olucak süper freshim dondurulmuş şekilde bekliyor sizlerin sonuçlarını görerekte kendimi teselli ediyorum

Amin inşallah kuzum ben daha transfer olmadım nasipse Aralık gibi falan sanırım olucak süper freshim dondurulmuş şekilde bekliyor sizlerin sonuçlarını görerekte kendimi teselli ediyorum
İçinizi ferah tutun inşallah siz de pozitif göreceksiniz ve biz de müjdesini alacağız burada ben bir kez düşük yaptım bir kez kimyasal oldu bu 3. Denemem ama vazgeçmedim hiç 2 embriyom daha var ama onlar da bitse eşim yeter ki sen üzülme en baştan başlarız diyor eminim Rabbim bizim içten dualarımızı işitiyor ve gönlümüze göre nasip edecek inanıyorum ben buna Allah ele özendirmesin hepimize nasip etsin

Çokça amin benimde bir kez doğal yolla kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim sonra 1 yıl olmayınca sürece başvurduk eşimin spermiyogram testi 0 çıkıyordu hep şok olduk sonrasında mikro teseyle canlı sperm bulundu şükür embriyomuz oluştu 3 tane 5. Güne geldiler şimdide rahim dinlendirmesi yapıyoruz nasipse transfer gününü heyecanla bekliyorum Hepimizin gönlüne göre melekleri nasip olsun

Amin inşallah bizim de eşimin testleri azospermi çıkıyordu tüp bebek dedi doktor geçen sene başladık biz de bu işe çok şükür teseye gerek kalmadan sperm buldular tüp bebek laboratuvarları hastane laboratuvarlarından daha gelişmiş oluyor geçen sene Ekim ayında ilk görüşmemizi yaptık biz doktorumuzla mart yında embriyoları oluşturduk mayıs ayında ilk transferimi olmuştum ben de ama azimle devam ediyoruz biz de minik ballı lokmalarımız bizimle olacak inşallah ben negatif düşünmek hiç istemiyorum düşük de yapsam tutmasa da durmak yok kola devam inşallah

İnşallah herşey gönlünce olsun hepimize bu yolda su gibi aksın süreçleri ve bebişlerimize kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…