11 Kasım 2024 transfer olanlar birlikte bekleyelim

Kuzum daha 6. Gün müş biraz bekleseydin hemen üzülme 10 .gün Bidaha ver
Yaaa üzüldm pozitif dönme şansı yokmu doktorn ne dedi
Daha çok erken belki geç dölleniyordur test gününüzü bekleyin siz ilaçları bırakmayın lütfen
Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum pozitife döneceğine ihtimal vermiyorum çok üzüldüm ilaçlarımı bırakmadım devam ediyorum test gününe kadar devam edeceğim ama bu bile canımı yakıyor olmadığını bile bile iğneye gittim ağlaya ağlaya eve geri döndüm çok zor süreçler gerçekten o yüzden sizler için canı gönülden dua ediyorum rabbim sizlere pozitifleri görmeyi ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin geride 5 tane dondurulmuş embriyolarım var bu ilk transferimdi İnşallah ikinci denememizde pozitifi görürüm

İnşallah sen de pozitifi göreceksin hepimiz görücez inanıyorum ben

iğnenizi nerde yaptırıyorsunuz ben yapıyorum çok acıyor

Merhaba arkadaşlar Rabbim hepimizin yardımcısı olsun öncelikle ben de 14 Kasım’da beşinci gün transferi oldum Bugün test yaptım hayal bir çizgi gördüm sadece daha önce de aynı şeyi görmüştüm ve olumsuz sonuçlanmıştı ve benim yedinci tüp bebek denemem çok yoruldum çok umutsuzum artık Çok fazla sıçak vücudum karnım özellikle regli oldugumda hep böyle oluyo aynı sancılar ve çok kötüyüm

çoğu insanın teste çıkmıyor moralini bozma bence

Benim ateşim 37 den aşağı düşmedi 5 gündür ölçüyorum sürekli adet ağrısı gibi ağrı bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…