• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Günaydın kızlar bende biraz yoğunum bahar temizliğine başladım haftaya çarşamba ve perşembe misafir var misafir bahanesiyle bahar temizliğide aradan çıksın dedim kilo vermeyede devam inşallah bu hafta değişik lik yaptım pazartesi salı ve Çarşamba diyet beslenmedim perşembe ve cuma protein ağırlıklı beslendim sabah iki yumurta ve 50 gr kadar peynir öğlen ve akşam ayran ve tavada tavuk sote yedim bu iki günde güzel eksi gördüm dünde diyet beslenmedim günlük ihtiyacım olan kalori yi aldım bu sabahta kilom verdiğim yerde bu gün menü belli değil ama tabiki abartmadan yerim

20190407_094341.jpg

Bugün sporu kahvaltıdan önce yaptım birde böyle deneyeyim.
Aslinda daha iyi oluyor oyle olunca gune daha enerjik basliyorsun bende bir kere denemistim. Emineyi 7yi 5 gece kaldiriyorum bazen diyorum acaba 6da kalkip sporumu yapip emineyi oyle mi kaldirsam cunku genelde emineyi hazirlarken meryem uyaniyor bir daha yatma olayim olmuyor.

Afiyet olsun cnm

Günaydın kızlar herkese iyi pazarlar
Sabah kahvaltım
3 kaşık yoğurt, 1 kaşık chia, 1 kaşık yulaf, 4kuru kayısı, 2 dilim armut karıştırıp yedim
Bugün daha hafif beslenmeyi düşünüyorum en azından 79.9 a düşeyim yeniden bugün 80.3 çıktım
Yarin gorcez bakalim tartini insallah 7lerde cikarsin

İyi akşamlar arkadaşlar menümü vereyim sabahı yazmıştım zaten
Ara
5 çilek, 1 muz
Öğlen
1 tabak tavuklu nohut
1 bardak ayran
Akşam
Ton balıklı marul salatası
40 dk eliptik yaptım ve limon, maydanozlu su içtim
Bugunu gercektende hafif gecirmissin bence yrn kesin 7leri gorursun

E Elizabeth cnm kefir sormussun umutdeniz yanitlamis. Bir ayrintiyi daha soyleyeyim kesinlikle kefire metal deydirmiyorsun yoksa mayan ölüyor plastik ya da cam kap kullan tahta ya da plastik kasik kullan suzgecinide plastik susgec kullan. Ben plastik kaba mayalayip kapagini koyuyorum (yogurt yaparken isittigin sutten biraz daha ilik) mutfak dolabina kaldiriyorum camsiz olana isik almasin diye bazen 24 st bazen 30 st sonra aliyorum. Mayalaninca kesilmis sut gibi gorunuyor alti beyaz ortasi su ustu beyaz. Bu goruntuye ulasinca suzuyorsun. Afiyet olsun

Slm kizlar alintilardan sonra geldim
Bugun kayinvalideme gittik. Sabah kahvalti hazirla cocuklari yedir yika derken girip size haber veremedim. 2 de anca vardik oraya 10da geldik eve cocuklari yatirdim camasir topladim size bakiyorum.
Bugun detoxun son gunuydu annemi aradim yesillik yokmus orda tahumluk birakip kalanini gecen hafta koklemis. Bende ogunlerimi evde hazirlayip goturdum oraya
Yesil tabaktaki kahvaltim; pazi pirasa domates yumurta. Turuncu kucuk kaptaki marul ve kirmizi biber ara ogunum yolda giderken arabada kizlarla yedik. Hem oglen hem aksam salata vardi yesillik hazirladim yarisini oglen yarisini aksam yedim. Oglen salatanin icerisine mavi tabaktaki lor domates ve k. biberi yoydum. Arada 2. Resimdeki firinlanmis kereviz dilimlerini yedim (tadi cok guzeldi) ve yag yakici cay hazirladim onuda ictim (evden malzemeyi almistim). Aksamda kalan salataya ton baligi ilave edip yedim

Screenshot_2019-04-07-22-25-04.pngScreenshot_2019-04-07-22-25-23.png

30 dk leslie yaptim hadi ben kacar :uykucu:
Insallah yrn herkes eksi gelir

selelam kızlar bende aranıza yeni katıldım kilom 64 boy 159 hedef kilo 42 vermem gereken daha 22 kilo var
Hosgeldin cnm biraz tanitir misin kendini calisiyormusun evli misin coluk cocuk varmi
Bir de menulerini sabah ara ogle ara aksam ara seklinde yazarsan (ara yapiyorsan tabiki ornek olsun diye yazdim) daha anlasilir olur. Daha once kilo verme deneyimin oldu mu yoksa ilk mi bu

30 dk leslie yaptim hadi ben kacar
Insallah yrn herkes eksi gelir

Hosgeldin cnm biraz tanitir misin kendini calisiyormusun evli misin coluk cocuk varmi
Bir de menulerini sabah ara ogle ara aksam ara seklinde yazarsan (ara yapiyorsan tabiki ornek olsun diye yazdim) daha anlasilir olur. Daha once kilo verme deneyimin oldu mu yoksa ilk mi bu
o yok tatlım ögrenciyim açıktan okuyorum 10 kilo verdim 74 den 64 düştüm yemklerimden kısarak şimdi diyete başladım

Back