- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.861
Çok haklısın çanımHani yalan dunyada vasfiye teyze var ya surekli naaapaaaaccaaaannnn meeccbuuurrrrr diyor ya mesajini okuyunca icimden oyle soyledim
30 kusur kilo vermeye calisiyorum katlanicaz napalim. Bazen istemeye istemeye yapiyorum ama yapmazsak olmuyor
Süpersin gerçekten maşallah benim bu hafta durdu biraz da salmış olabilirimKızlar cuma zayıflama yarışmasında tartı günümüz bugün kilomu burayada yazayım.
Geçen cuma = 94.7
Bu cuma = 93
Teşekkür ederim ,regl 1 hafta geç olunca korktum çünkü hızla kilo alıyorum, harfiyyen uydum diyete ,suyu 2 litreden 3 ' e çıkardım ,çok şükür gidiyor 80 li rakamları bekliyorum heyecanla.Süpersin gerçekten maşallah benim bu hafta durdu biraz da salmış olabilirim
Afiyet şifa olsun.Resimler sirasiyla
Sabah
Ara
Ogle
Seklinde iceriklerini paylasmistim bu yuzden yazmiyorum. Ogle yemeginde normalde brokoli vardi ama esim almayi unutmus herhalde dolapta brokoli yoktu bende kabakla yaptim
Eki Görüntüle 2254747 Eki Görüntüle 2254745 Eki Görüntüle 2254744
Tesekkur ederim cnmAfiyet şifa olsun.
Aaaa aşk olsun hiçç yapar mıyızKizlar kacamak uapmiyorsunuz di mi bak yine sessizlesti buralar elime sopayi alirim haa
Gideyimde ara ogunumu hazirlayip yiyeyim sonra aksama hazirlik yapayim
Tesekkur ederim cnm
Ben sana tarif vereyim tatlı isteğini bastırır tabi severmisin bilmiyorum.Ben özel günümdeyim nihayet yaa. Kullandığım ilaçlardan sanırım yaklaşık iki hafta gecikmişti. Ama acayip tatlı krizim var. Kendime nasıl hakim olurum bilemiyorum.bana birisi yapma desin lutfen
5-6 hurmayı ve 1 tane muzun içine kakao ve Hindistan cevizi ekle bikaç da ceviz ya da fındık robotton geçir biraz cıvık kıvamda oluyor ama top top yap hindistan cevizine bula dolapta yarım saat kaaar beklet bugünlerde bana çok iyi geldiBen özel günümdeyim nihayet yaa. Kullandığım ilaçlardan sanırım yaklaşık iki hafta gecikmişti. Ama acayip tatlı krizim var. Kendime nasıl hakim olurum bilemiyorum.bana birisi yapma desin lutfen
Sen bakma tartıya o zaman pazartesiye kadar sabırla devam et canım mutlaka verirsin.Canım bişey yapmak istemiyor 2-3 gündür tartıda eksi de göremiyorum biraz modum düştü açıkçası motive lazım bana
5-6 hurmayı ve 1 tane muzun içine kakao ve Hindistan cevizi ekle bikaç da ceviz ya da fındık robotton geçir biraz cıvık kıvamda oluyor ama top top yap hindistan cevizine bula dolapta yarım saat kaaar beklet bugünlerde bana çok iyi geldi
Sonradan gördüm seninkiniikimizde benzer tarif vermişiz.
Benim tarif diyet dondurmaSonradan gördüm seninkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?