• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar
Aksam kizlari yatirinca bende yorgunluktan sizip kaliyorum detoxtan dolayi mi bilemiyorum. Sozde kizlar yatinca 3 mile lesli yapacaktim, yikanmis bulasiklari yerlestirecektim, detox suyumu hazirlayacaktim, dus alacaktim hepsi yalan oldu 2 dk oturayim dedigim yerde sizdim kaldim. Kalktim tam yatacakken aklima dondurucuya muz atmak geldi sabah kahvalti icin Allah tan onu attim. Sabah muthis bir sey ictim.

Ben özel günümdeyim nihayet yaa. Kullandığım ilaçlardan sanırım yaklaşık iki hafta gecikmişti. Ama acayip tatlı krizim var. Kendime nasıl hakim olurum bilemiyorum.bana birisi yapma desin lutfen

Bu sabah yaptigim tarifi oneririm cok sisirdi beni ve cok tatliydi.
1 donmus muz 2 hurma 2 yk yulaf 1 tk kakao 1 ck tarcin 200 ml sut robottan gecir muthis bir sey ileridede adet dobemlerimde tatli istegimi gecirmek icin bu sekilde kahvalti yapmayi dusunuyorum

Ben sana tarif vereyim tatlı isteğini bastırır tabi severmisin bilmiyorum.
1 küçük muz 3 yada 4 saat dondur sonra robotta içine kakao, 1 tatlı kaşığı bal koy ve bızzzt .
Çok güzel oluyor nacizane tavsiyem.
5-6 hurmayı ve 1 tane muzun içine kakao ve Hindistan cevizi ekle bikaç da ceviz ya da fındık robotton geçir biraz cıvık kıvamda oluyor ama top top yap hindistan cevizine bula dolapta yarım saat kaaar beklet bugünlerde bana çok iyi geldi

Tariflerimiz birbirine benziyor :KK48:

Bu arada dun oglene kadar menu paylasmistim.
Ogleden sonra arayi ayak ustu yaptim islenirken ondan resim cekemedim

1 hurma 5 bedem 1 sade soda yedim 10 yaprak marulda vardi ama onu yemedim

Aksamda firinda mantar ve kabak vardi

Cocuklar yatarken rahatlatici cay tarifini yapip ictim
Screenshot_2019-04-06-11-48-34.png

Günaydın arkadaşlar ben bugün yine artı çıktım ve çok moralim bozuldu tuvalet sorunum düzelmedikçe sanırım artı görmeye devam edicem
Canım kabızlık çok etkiliyor tabiki, moralini bozma.
Kabızlık için kürler var denedinmi hiç.

İyi akşamlar kızlar, bugünkü menüm
Kahvaltı
1 domates
2 dilim beyaz peynir
2 ceviz

Öğlen
Haşlanmış limonlu pırasa
6 kaşık yoğurt

Akşam
2 kaşık tavuk sote
Marul, roka
6 kaşık yoğurt

2 litre su

60 dk tempolu yürüyüş

Ben sana tarif vereyim tatlı isteğini bastırır tabi severmisin bilmiyorum.
1 küçük muz 3 yada 4 saat dondur sonra robotta içine kakao, 1 tatlı kaşığı bal koy ve bızzzt .
Çok güzel oluyor nacizane tavsiyem.
5-6 hurmayı ve 1 tane muzun içine kakao ve Hindistan cevizi ekle bikaç da ceviz ya da fındık robotton geçir biraz cıvık kıvamda oluyor ama top top yap hindistan cevizine bula dolapta yarım saat kaaar beklet bugünlerde bana çok iyi geldi
Sagolun kızlar ama hiç biri fayda etmedi.
Slm kizlar
Aksam kizlari yatirinca bende yorgunluktan sizip kaliyorum detoxtan dolayi mi bilemiyorum. Sozde kizlar yatinca 3 mile lesli yapacaktim, yikanmis bulasiklari yerlestirecektim, detox suyumu hazirlayacaktim, dus alacaktim hepsi yalan oldu 2 dk oturayim dedigim yerde sizdim kaldim. Kalktim tam yatacakken aklima dondurucuya muz atmak geldi sabah kahvalti icin Allah tan onu attim. Sabah muthis bir sey ictim.

Bu sabah yaptigim tarifi oneririm cok sisirdi beni ve cok tatliydi.
1 donmus muz 2 hurma 2 yk yulaf 1 tk kakao 1 ck tarcin 200 ml sut robottan gecir muthis bir sey ileridede adet dobemlerimde tatli istegimi gecirmek icin bu sekilde kahvalti yapmayi dusunuyorum

Tariflerimiz birbirine benziyor :KK48:
Bu aralar ben de öyleyim canim koltukta oturduğum yerde uyuyup kalıyorum
Bi dahaki krizde seninkini de denerim canim inşallah ise yarar
Kahvaltı
1 domates
2 dilim beyaz peynir
2 ceviz

Öğlen
Haşlanmış limonlu pırasa
6 kaşık yoğurt

Akşam
2 kaşık tavuk sote
Marul, roka
6 kaşık yoğurt

2 litre su

60 dk tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canim.

Merhaba kızlar. Dun berbat bi gündü. Benim aniden kan sekerim düşüyor. 3. cocuk da bu hasarı bıraktı. Dun inat ettim tatli yemeyecem diye kan sekerim düştü yemek masasindan kalkamadım. Eşim yardım etti kanepeye uzandım evdeki butun tatli atistirmaliklari attigim icin gitti tatlı aldı geldi falan. Hemen çıkmıyor da 2 saat falan kanepede bayılmış gibi yattım.
Sonuc olarak ekmegin arasına mutfagi koyup yeseydim daha az kalori alirdim herhalde😄😄
Bugün toparlamaya çalıştım ama hala elim ayağım titriyor biraz is yapınca.

Yok denemedim emziriyorum ya bebeğe sakıncası olur diye denemedim

Benim detoxtaki barsak calistirici cay cok etkili ama emzirdigin icin soylemedim belki ileride boyle bir sikintin olursa denersin.

Kahvaltı
1 domates
2 dilim beyaz peynir
2 ceviz

Öğlen
Haşlanmış limonlu pırasa
6 kaşık yoğurt

Akşam
2 kaşık tavuk sote
Marul, roka
6 kaşık yoğurt

2 litre su

60 dk tempolu yürüyüş

Haslanmis pirasa hic denemedim tadi nasil

Bugün kefir mayası aldım evde yapacağım artık oğlum çok seviyor tabi bende😊😊😊
Sağlık için çok faydalıymış.

Merhaba kızlar. Dun berbat bi gündü. Benim aniden kan sekerim düşüyor. 3. cocuk da bu hasarı bıraktı. Dun inat ettim tatli yemeyecem diye kan sekerim düştü yemek masasindan kalkamadım. Eşim yardım etti kanepeye uzandım evdeki butun tatli atistirmaliklari attigim icin gitti tatlı aldı geldi falan. Hemen çıkmıyor da 2 saat falan kanepede bayılmış gibi yattım.
Sonuc olarak ekmegin arasına mutfagi koyup yeseydim daha az kalori alirdim herhalde😄😄

Gecmis olsun cnm dikkat et kendine evde yalnizkende olursun Allah korusun 2 saatte bir atistir surekli bir seyler. Kahvaltidan 2 saat sonra ara yap, aradan 2 saat sonra ogle yemegi, ogle yemeginden 2 saat sonra ara, aradan 2 saat sonra aksam, aksamdan 2 saat sonra ara seklinde beslen boylece kan sekerin dengeli giderani dusmelerin olmaz

Bugunku menumu vereyim
Sirasiyla
Kahvalti
Ara (arada ayran vardi ama ben kefir ictim)
Ogle
Ara(disaridaydim yanima aldim)
Aksam

Disari cikmadan once metabolizma hizlandirici cay yapmistim hazirlanirken icmeyi unuttum sogumus gitmeden once bir dikiste ictim onu sogukken tadi guzel olmuyor. Simdi kizlari yatircam sonrada yag yakici cay yapcam kendime.

Screenshot_2019-04-06-11-48-40.pngScreenshot_2019-04-06-11-48-52.pngScreenshot_2019-04-06-13-17-25.pngScreenshot_2019-04-06-20-58-54.pngScreenshot_2019-04-06-20-58-18.png

Bugunku menumu vereyim
Sirasiyla
Kahvalti
Ara (arada ayran vardi ama ben kefir ictim)
Ogle
Ara(disaridaydim yanima aldim)
Aksam

Disari cikmadan once metabolizma hizlandirici cay yapmistim hazirlanirken icmeyi unuttum sogumus gitmeden once bir dikiste ictim onu sogukken tadi guzel olmuyor. Simdi kizlari yatircam sonrada yag yakici cay yapcam kendime.

Eki Görüntüle 2255296 Eki Görüntüle 2255295 Eki Görüntüle 2255294 Eki Görüntüle 2255292 Eki Görüntüle 2255293
Menün çok güzel görünüyor afiyet olsun eline sağlık

Ben de menümü vereyim
Sabah
yarım simit, 1 haşlanmış yumurta, salatalık, zeytin
Öğlen
Yoğurt, yulaf, chia, ahududu ve çileği blender dan çekip üstüne ceviz soğuk soğuk güzel oldu
Akşam
1tabak tavuklu nohut yemeği, 4 tane salatalık turşusu küçük boy
35 dk eliptik yaptım

Pırasayı haşlayıp süzdüm üzerine limon sıktım, aç olunca tadı iyi geldi sanki 😂😂😂
Pirasayi kavurup uzerine yumurta kirip seviyorum ama yemegini zor yiyorum. Yogurtla yiyorum genelde yiyebilmek/yutabilmek icin. Ondan haslamasini nasil yerim bilemiyorum. Belki uzerine sarimsakli yogurt dokersek olabilir

Kizlar genel olarak menuleriniz guzel 😊

Geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine...Anne olunca iki kat dikkat etmeliyiz kendimize çünkü hastalanma lüksümüz olmuyor:110:

Günaydın, aktardan aldım şişe içerisinde zamanla büyüyormuş maya.
Ben ilk defa yapacağım üzerinde tarifi var .
Benim aldığım miktar 1 çay kaşığı kadar 1 su bardağı ılık süte ( 25 derece) mayayı ekleyip karanlık bir yerde 24 saat bekletilir .

Back