- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #1.881
Günaydın arkadaşlar ben bugün yine artı çıktım ve çok moralim bozuldu tuvalet sorunum düzelmedikçe sanırım artı görmeye devam edicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben özel günümdeyim nihayet yaa. Kullandığım ilaçlardan sanırım yaklaşık iki hafta gecikmişti. Ama acayip tatlı krizim var. Kendime nasıl hakim olurum bilemiyorum.bana birisi yapma desin lutfen
Ben sana tarif vereyim tatlı isteğini bastırır tabi severmisin bilmiyorum.
1 küçük muz 3 yada 4 saat dondur sonra robotta içine kakao, 1 tatlı kaşığı bal koy ve bızzzt .
Çok güzel oluyor nacizane tavsiyem.
5-6 hurmayı ve 1 tane muzun içine kakao ve Hindistan cevizi ekle bikaç da ceviz ya da fındık robotton geçir biraz cıvık kıvamda oluyor ama top top yap hindistan cevizine bula dolapta yarım saat kaaar beklet bugünlerde bana çok iyi geldi
Canım kabızlık çok etkiliyor tabiki, moralini bozma.Günaydın arkadaşlar ben bugün yine artı çıktım ve çok moralim bozuldu tuvalet sorunum düzelmedikçe sanırım artı görmeye devam edicem
Yok denemedim emziriyorum ya bebeğe sakıncası olur diye denemedimCanım kabızlık çok etkiliyor tabiki, moralini bozma.
Kabızlık için kürler var denedinmi hiç.
Ben sana tarif vereyim tatlı isteğini bastırır tabi severmisin bilmiyorum.
1 küçük muz 3 yada 4 saat dondur sonra robotta içine kakao, 1 tatlı kaşığı bal koy ve bızzzt .
Çok güzel oluyor nacizane tavsiyem.
Sagolun kızlar ama hiç biri fayda etmedi.5-6 hurmayı ve 1 tane muzun içine kakao ve Hindistan cevizi ekle bikaç da ceviz ya da fındık robotton geçir biraz cıvık kıvamda oluyor ama top top yap hindistan cevizine bula dolapta yarım saat kaaar beklet bugünlerde bana çok iyi geldi
Bu aralar ben de öyleyim canim koltukta oturduğum yerde uyuyup kalıyorumSlm kizlar
Aksam kizlari yatirinca bende yorgunluktan sizip kaliyorum detoxtan dolayi mi bilemiyorum. Sozde kizlar yatinca 3 mile lesli yapacaktim, yikanmis bulasiklari yerlestirecektim, detox suyumu hazirlayacaktim, dus alacaktim hepsi yalan oldu 2 dk oturayim dedigim yerde sizdim kaldim. Kalktim tam yatacakken aklima dondurucuya muz atmak geldi sabah kahvalti icin Allah tan onu attim. Sabah muthis bir sey ictim.
Bu sabah yaptigim tarifi oneririm cok sisirdi beni ve cok tatliydi.
1 donmus muz 2 hurma 2 yk yulaf 1 tk kakao 1 ck tarcin 200 ml sut robottan gecir muthis bir sey ileridede adet dobemlerimde tatli istegimi gecirmek icin bu sekilde kahvalti yapmayi dusunuyorum
Tariflerimiz birbirine benziyor![]()
Afiyet olsun canim.İyi akşamlar kızlar, bugünkü menüm
Kahvaltı
1 domates
2 dilim beyaz peynir
2 ceviz
Öğlen
Haşlanmış limonlu pırasa
6 kaşık yoğurt
Akşam
2 kaşık tavuk sote
Marul, roka
6 kaşık yoğurt
2 litre su
60 dk tempolu yürüyüş
Yok denemedim emziriyorum ya bebeğe sakıncası olur diye denemedim
İyi akşamlar kızlar, bugünkü menüm
Kahvaltı
1 domates
2 dilim beyaz peynir
2 ceviz
Öğlen
Haşlanmış limonlu pırasa
6 kaşık yoğurt
Akşam
2 kaşık tavuk sote
Marul, roka
6 kaşık yoğurt
2 litre su
60 dk tempolu yürüyüş
Bugün kefir mayası aldım evde yapacağım artık oğlum çok seviyor tabi bende
Sağlık için çok faydalıymış.
Merhaba kızlar. Dun berbat bi gündü. Benim aniden kan sekerim düşüyor. 3. cocuk da bu hasarı bıraktı. Dun inat ettim tatli yemeyecem diye kan sekerim düştü yemek masasindan kalkamadım. Eşim yardım etti kanepeye uzandım evdeki butun tatli atistirmaliklari attigim icin gitti tatlı aldı geldi falan. Hemen çıkmıyor da 2 saat falan kanepede bayılmış gibi yattım.
Sonuc olarak ekmegin arasına mutfagi koyup yeseydim daha az kalori alirdim herhalde
Bugün toparlamaya çalıştım ama hala elim ayağım titriyor biraz is yapınca.
Menün çok güzel görünüyor afiyet olsun eline sağlıkBugunku menumu vereyim
Sirasiyla
Kahvalti
Ara (arada ayran vardi ama ben kefir ictim)
Ogle
Ara(disaridaydim yanima aldim)
Aksam
Disari cikmadan once metabolizma hizlandirici cay yapmistim hazirlanirken icmeyi unuttum sogumus gitmeden once bir dikiste ictim onu sogukken tadi guzel olmuyor. Simdi kizlari yatircam sonrada yag yakici cay yapcam kendime.
Eki Görüntüle 2255296 Eki Görüntüle 2255295 Eki Görüntüle 2255294 Eki Görüntüle 2255292 Eki Görüntüle 2255293
Pirasayi kavurup uzerine yumurta kirip seviyorum ama yemegini zor yiyorum. Yogurtla yiyorum genelde yiyebilmek/yutabilmek icin. Ondan haslamasini nasil yerim bilemiyorum. Belki uzerine sarimsakli yogurt dokersek olabilirPırasayı haşlayıp süzdüm üzerine limon sıktım, aç olunca tadı iyi geldi sanki![]()
Günaydın canım kefir mayasını nerden aldın, ve nasıl yapılıyorBugün kefir mayası aldım evde yapacağım artık oğlum çok seviyor tabi bende
Sağlık için çok faydalıymış.
Geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine...Anne olunca iki kat dikkat etmeliyiz kendimize çünkü hastalanma lüksümüz olmuyorMerhaba kızlar. Dun berbat bi gündü. Benim aniden kan sekerim düşüyor. 3. cocuk da bu hasarı bıraktı. Dun inat ettim tatli yemeyecem diye kan sekerim düştü yemek masasindan kalkamadım. Eşim yardım etti kanepeye uzandım evdeki butun tatli atistirmaliklari attigim icin gitti tatlı aldı geldi falan. Hemen çıkmıyor da 2 saat falan kanepede bayılmış gibi yattım.
Sonuc olarak ekmegin arasına mutfagi koyup yeseydim daha az kalori alirdim herhalde
Bugün toparlamaya çalıştım ama hala elim ayağım titriyor biraz is yapınca.