- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.681
- 598
- 35
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.701
Canım bebeğin ne kadarlık emziriyorsunCanım emzırmenın avantajı cok fazla bırde uc cocuk hep ayaktayım öyle...
Aksam yedı de yedım bıraz önce gece oldu ama olsun
Brokoli zeytin yaglı yogurtlu
Cerı domates
Yarından ümitliyim..
1 yasını 1 ay gectı elhamdülillah..ama cok emzırıyorum gece sabaha kadar aksama kadarCanım bebeğin ne kadarlık emziriyorsun
Ay benimkide sabaha kadar emiyor ya nasıl azalttırıcam bilmiyorum gündüz o kadar değil ancak uyuyacağı zaman ama gece feci1 yasını 1 ay gectı elhamdülillah..ama cok emzırıyorum gece sabaha kadar aksama kadar
Hiç bilmiyorum kelın dermanı olsa basına surer mısalı bızdede durumlar aynı ..mesela emzırdıgımız ıcın kacamak yaptığım günler sabaha kadar emzırdıgım ıcın artı gormuyorum sabıt oluyor ...ısıme geliyor benim hahaha kılolar yıyerek gıdıyorAy benimkide sabaha kadar emiyor ya nasıl azalttırıcam bilmiyorum gündüz o kadar değil ancak uyuyacağı zaman ama gece feci
Gitsin kilolar, yavaş gidiyor ama sağlıklı olan bu diyor uzmanlar.Gunaydin kizlar
Meryem hanim erkenci 6.30da uyanmis esim yedirmis yaturmis ama uyumamis bende cigliklariyla saat 7de uyandim digerleri uyuyor hala.
Karnim acikti diye erkenden tartildim saat9u bekleyemicem simdi kalkip bi musli hazirlicam kendime
Bildirimimi yazayim
Gecen hafta: 95.7
Bugun: 96.2
Fark: +0.5
Carsamba gunu gecikmeden 98 ciktigimi dusunursek iyi gitmis ama tabi pazartesiye gore arti ciktim.
Maşallah sana canım.. darısı herkese olsun inşGeçen hafta: 98.5
Bugün: 96.6
Tebrikler çok güzel kilo vermişsin.Geçen hafta: 98.5
Bugün: 96.6
Yaaaaa maşallah kuzuya1 yasını 1 ay gectı elhamdülillah..ama cok emzırıyorum gece sabaha kadar aksama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?