107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bugunku menum:

Sabah; domatesli 2 yumurta, 7zeytin, 5 ceviz, 5 cerry domates, 2 badem salatalik, 2 yk lor, cay

Ogle; 1 top dondurma

Aksam; firinda brokoli, karnibahar ve arpacik sogan, yogurt, tarhana corbasi

Ara; kayisili form cayi

Bugun spor yapamadim kizlari yatircam simdi sonra birseyler yapmayi planliyorum yapinca yazarim insallah

Ay benimkide sabaha kadar emiyor ya nasıl azalttırıcam bilmiyorum gündüz o kadar değil ancak uyuyacağı zaman ama gece feci
Hiç bilmiyorum kelın dermanı olsa basına surer mısalı bızdede durumlar aynı ..mesela emzırdıgımız ıcın kacamak yaptığım günler sabaha kadar emzırdıgım ıcın artı gormuyorum sabıt oluyor ...ısıme geliyor benim hahaha kılolar yıyerek gıdıyor

Gunaydin kizlar

Meryem hanim erkenci 6.30da uyanmis esim yedirmis yaturmis ama uyumamis bende cigliklariyla saat 7de uyandim digerleri uyuyor hala.

Karnim acikti diye erkenden tartildim saat9u bekleyemicem simdi kalkip bi musli hazirlicam kendime

Bildirimimi yazayim

Gecen hafta: 95.7
Bugun: 96.2
Fark: +0.5

Carsamba gunu gecikmeden 98 ciktigimi dusunursek iyi gitmis ama tabi pazartesiye gore arti ciktim.

Gitsin kilolar, yavaş gidiyor ama sağlıklı olan bu diyor uzmanlar.

1 yasını 1 ay gectı elhamdülillah..ama cok emzırıyorum gece sabaha kadar aksama kadar
Yaaaaa maşallah kuzuya
O zaman kilolar çabucak gider
Canım hiç memeyi reddettiği zamanlar oldu mu olduysa bu durumlarda ne yaptın benim kızım hiç emmek istemiyor zorla veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…