- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.661
Iyi bir fikir cnm hem topigi incelemek icin gelenlerde meraklarini gidermis olurlar. Pazartesi listeyi yapinca ilk mesajada eklerimTabloyu ilk sayfaya eklermisin cnmKimin kaç kilo olduğunu bilirsem menü ve sporlara yorumları daha doğru yapabilirim. Tabi senin için bi sakıncası olmayacaksa.
Yarın tartı günümüz bugün dikkatli olalım ki yarın yüzümüz gülsün.
Benim bugün düzensiz oldu öğünlerim,ev işleri yüzünden.
Iyi bir fikir cnm hem topigi incelemek icin gelenlerde meraklarini gidermis olurlar. Pazartesi listeyi yapinca ilk mesajada eklerim
Sayende dusundum durdum bugun gunlerden neydi diye
Kızlar kabızlık ıcın sormustununz taa Goji berili beşi bir yerde on numara bir cay ben bu
Bu kadar az yiyerek nasıl doyuyorsun ben bayılıp kalırım biyerlerde böyle beslensemBugünkü menüm
Kahvaltı
2 yumurta ile salata yaptım
2 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Öğlen
5 tane hurma
1 kâse yoğurt
Ara
1 armut
Yarım çay bardağı ayran
Akşam
6 tane çiğ köfte
Marul
1 bardak ayran
2.5 litre su
Spor
Leslie 5K 45 dk
Leslie 3 mile 45 dk
Midem bayağı küçülmüş olmalı, önceden bu yediklerimin kat kat fazlasını yerdim canımBu kadar az yiyerek nasıl doyuyorsun ben bayılıp kalırım biyerlerde böyle beslensem
Ne güzel darısı başımaMidem bayağı küçülmüş olmalı, önceden bu yediklerimin kat kat fazlasını yerdim canım
Afiyet olsun canım, plates bende istiyorum ama biraz daha kilo vereyim öyle başlarım.Sabahı yazmıştım
Öğlen
1 tabak kıymalı mantarlı makarna
Ara
hurma, muz, hindistan cevizi ve kakao ile toplar yaptım ondan yedim 3 tane
Akşam
Kuru fasulye yanına bol marul salata
Sabah kahvaltıdan önce 1 mile leslie yaptım, az önce de ebru şallı ile pilates yaptım yarım saat ama Bayaa hamlamışım çok zor geldi pilates
Bende eskiden hergün yapardım bugün denedim ama zorladı bende biraz daha beklesem iyi olucakAfiyet olsun canım, plates bende istiyorum ama biraz daha kilo vereyim öyle başlarım.
Afiyet olsun kılolar cabucak gitsinMenumu yazayim. Aksam biraz geçe kaldi anca pisti.
07.15 5 yk musli sut ve 10 cig badem
10.30 filtre kahve
13.00 pirasa ve yogurt
16.00 7 cilek ve sut
19.30 2 baget izgara, 1 kase tarhana corbasi, 1 kase yogurt, izgarada cerry domates ve arpacik sogan da yaptim (izgara dedigim dokum tava)
Eki Görüntüle 2252493 Eki Görüntüle 2252494 Eki Görüntüle 2252497 Eki Görüntüle 2252495
Bende leslie ve eliptik bisikletŞu anda en rahat leslie yapabiliyorum.
Afiyet olsun canım çok güzel menü olmuş.Menumu yazayim. Aksam biraz geçe kaldi anca pisti.
07.15 5 yk musli sut ve 10 cig badem
10.30 filtre kahve
13.00 pirasa ve yogurt
16.00 7 cilek ve sut
19.30 2 baget izgara, 1 kase tarhana corbasi, 1 kase yogurt, izgarada cerry domates ve arpacik sogan da yaptim (izgara dedigim dokum tava)
20.45 sade turk kahvesi
Eki Görüntüle 2252493 Eki Görüntüle 2252494 Eki Görüntüle 2252497 Eki Görüntüle 2252495
Cnm nasılsınSelam kizlar hayirli akşamlar
Sabah 10:30 ispanakli omlet,izcik peynir,zeytin,iki dilim tam bugday ek.sekersiz cay,bir tk pekmez
16:30 elma portakal
18:00 bir porsiyon yesil fasulye,4 yk pilav,bir kase cacik
3lt su tamamlanacak...
Canım bugünde yap ama bırakma sporu yoksa daha çok ağrırGünaydın kızlar...Dün bir bucuk saat yüksek kardiyolu egzersiz yaptım. Bu gün her yerim ağırıyor. Akşamda sadece çorbayla finali yaptım. Bu gün inşallah kaçamaksız günler dilerim herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?