- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.721
Tebrikler canım.Günaydın kızlar
Geçen hafta 81.0
Bugün 79.9
Fark 1.1
Sağlıklı beslenmeye geçince demekki çok güzel kilo vereceksin.Merhaba, hala düzgün saglikli beslenmeye gecis yapamadigim icin menü paylasmadim. Bu hafta okullar tatildi. Cocuk evde olunca her gün disarda bir aktiviteyle geçti. Ama yine de bol hareketten olsa gerek 87.5 olmusum.
Yinede 200 gr vermişsin, kaçamak olmasaymış daha çok verecektin demekki, haftaya daha çok verirsin inşallah canım.Günaydın kızlar
Geçen hafta 96.2
Bu hafta 96
Sonuç 0.2
Az kilo vermemin sebebinide yazayım geçen hafta kaçamaklı geçti özellikle perşembe ve cuma günü çok abartılı yedim hafta sonu ancak toparladım
Tebrikler canım.Günaydın kızlar. Yazamıyorum epeydir halletmem gereken işlerim vardı. Ama uzaktan takip ediyorum sizi.
Geçen haftaki kilom 70.0
Bu haftaki kilom 69.6
Fark -400 gr
60 li rakamları gördüm ya ölsem de gam yemem
Geçen hafta = 95.7
Bu hafta = 94.4
Fark = 1.3
Geçen hafta: 98.5
Bugün: 96.6
Günaydın kızlar...
Geçen hafta:67
Bu hafta : 66.300
Merhaba, hala düzgün saglikli beslenmeye gecis yapamadigim icin menü paylasmadim. Bu hafta okullar tatildi. Cocuk evde olunca her gün disarda bir aktiviteyle geçti. Ama yine de bol hareketten olsa gerek 87.5 olmusum.
Kızlar hepınız cok guEl kılo vermıssınız tebrik ederim ben yemekten hemen önce tartılacagım 11 e dogru bakalım ınsaAllah
Cunku yataktan şiş kalkıyorum resmen ödemi hıssedıyorum
Günaydın kızlar
Geçen hafta 81.0
Bugün 79.9
Fark 1.1
Günaydın kızlar
Geçen hafta 96.2
Bu hafta 96
Sonuç 0.2
Az kilo vermemin sebebinide yazayım geçen hafta kaçamaklı geçti özellikle perşembe ve cuma günü çok abartılı yedim hafta sonu ancak toparladım
Günaydın kızlar. Yazamıyorum epeydir halletmem gereken işlerim vardı. Ama uzaktan takip ediyorum sizi.
Geçen haftaki kilom 70.0
Bu haftaki kilom 69.6
Fark -400 gr
60 li rakamları gördüm ya ölsem de gam yemem
Ben 99.5 ile başladım diyete cnm.Masallah kizlar hepiniz cok guzel kilo vermissiniz tebrik ediyorum ve darisi basima diyorum.
fantastikaaa cnm senin baslangic kilonuda 98.5 mu alcaz?
elifimm39 yinede eksi cikmissin cnm demekki kacamak yapmasan belkide -1 olacakti
Humpty dumpty iyi ki dikkat etmemissin -1.5 tasin Dikkat etsen kim bilir neler yaparmissin
Tebrikler canım çok sevindim.Gecen hafta 64800
Bu hafta 63 500
_1.300 gram
Acelem var kızlar hemen cıkmam lazım son 3 kilo cok sukur
Üzülme canım sen devam et bendede aynı oldu önce eksi görüyordum sonra birden artı oluyordu ,devam ettikçe gidiyor yavaş yavaş.Kızlar haftaiçi biliyorsunuz ishal ve kusma atağı geçirmiştim. O ara tartıda 94.4 ü görmüştüm. Sonrasında gerçekten çok dikkat ettim, verdiklerimi almayayım diye çok uğraştım ama yine herşeye rağmen 96 yı görmekten geri duramadım. Çok üzgünüm bu yüzdn.
Inşallah bu hafta daha fazla gider. .Yinede 200 gr vermişsin, kaçamak olmasaymış daha çok verecektin demekki, haftaya daha çok verirsin inşallah canım.
Teşekürler canım hep birlikte verelim bu kiloları o zaman daha mutlu olurum.Inşallah bu hafta daha fazla gider. .
Sende çok iyi vermişin tebrik ediyorum canım
Gecen hafta 64800
Bu hafta 63 500
_1.300 gram
Acelem var kızlar hemen cıkmam lazım son 3 kilo cok sukur
Ben 99.5 ile başladım diyete cnm.
Kızlar haftaiçi biliyorsunuz ishal ve kusma atağı geçirmiştim. O ara tartıda 94.4 ü görmüştüm. Sonrasında gerçekten çok dikkat ettim, verdiklerimi almayayım diye çok uğraştım ama yine herşeye rağmen 96 yı görmekten geri duramadım. Çok üzgünüm bu yüzdn.
Tebrikler canım.Gecen hafta 82,3
Bu hafta 81,7
Kizlar harika guzel kilo vermissiniz sizi cokk tebrik ederim...
Bence de süper gidiyor herkes inşallah daha güzel sonuçlar da alırızKızlar hepımıx cok ıyı gıdıyoruz...masaAllah masaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?