107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Merhaba, hala düzgün saglikli beslenmeye gecis yapamadigim icin menü paylasmadim. Bu hafta okullar tatildi. Cocuk evde olunca her gün disarda bir aktiviteyle geçti. Ama yine de bol hareketten olsa gerek 87.5 olmusum.
Sağlıklı beslenmeye geçince demekki çok güzel kilo vereceksin.

Yinede 200 gr vermişsin, kaçamak olmasaymış daha çok verecektin demekki, haftaya daha çok verirsin inşallah canım.

Günaydın kızlar. Yazamıyorum epeydir halletmem gereken işlerim vardı. Ama uzaktan takip ediyorum sizi.

Geçen haftaki kilom 70.0
Bu haftaki kilom 69.6
Fark -400 gr

60 li rakamları gördüm ya ölsem de gam yemem
Tebrikler canım.

Geçen hafta = 95.7
Bu hafta = 94.4
Fark = 1.3
Geçen hafta: 98.5
Bugün: 96.6
Günaydın kızlar...
Geçen hafta:67
Bu hafta : 66.300
Merhaba, hala düzgün saglikli beslenmeye gecis yapamadigim icin menü paylasmadim. Bu hafta okullar tatildi. Cocuk evde olunca her gün disarda bir aktiviteyle geçti. Ama yine de bol hareketten olsa gerek 87.5 olmusum.
Kızlar hepınız cok guEl kılo vermıssınız tebrik ederim ben yemekten hemen önce tartılacagım 11 e dogru bakalım ınsaAllah
Cunku yataktan şiş kalkıyorum resmen ödemi hıssedıyorum
Günaydın kızlar
Geçen hafta 81.0
Bugün 79.9
Fark 1.1
Günaydın kızlar. Yazamıyorum epeydir halletmem gereken işlerim vardı. Ama uzaktan takip ediyorum sizi.

Geçen haftaki kilom 70.0
Bu haftaki kilom 69.6
Fark -400 gr

60 li rakamları gördüm ya ölsem de gam yemem

Masallah kizlar hepiniz cok guzel kilo vermissiniz tebrik ediyorum ve darisi basima diyorum.

fantastikaaa cnm senin baslangic kilonuda 98.5 mu alcaz?

elifimm39 yinede eksi cikmissin cnm demekki kacamak yapmasan belkide -1 olacakti

Humpty dumpty iyi ki dikkat etmemissin -1.5 tasin Dikkat etsen kim bilir neler yaparmissin

Ben 99.5 ile başladım diyete cnm.

Kızlar haftaiçi biliyorsunuz ishal ve kusma atağı geçirmiştim. O ara tartıda 94.4 ü görmüştüm. Sonrasında gerçekten çok dikkat ettim, verdiklerimi almayayım diye çok uğraştım ama yine herşeye rağmen 96 yı görmekten geri duramadım. Çok üzgünüm bu yüzdn.

Üzülme canım sen devam et bendede aynı oldu önce eksi görüyordum sonra birden artı oluyordu ,devam ettikçe gidiyor yavaş yavaş.
Paylaştığım yazıyı okursan ayrıntılı anlatıyor orada,bende onu öğrenince biraz rahatladım.

Gecen hafta 64800
Bu hafta 63 500
_1.300 gram
Acelem var kızlar hemen cıkmam lazım son 3 kilo cok sukur

Tebrik ederim cnm cok guzel sonuc

Ben 99.5 ile başladım diyete cnm.

Tmm cnm

Cunku hastaliginla birlikte butun bagirsak icerigin bosaldi ve normale dondukce barsaklarin tekrar dolmaya basladi. Bu yuzden olabilir mi sence kendinde hata arama tamamen fizyolojik bir olay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…