107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Canım ara verdin ya tartıyla Aran nasıl ne durumda sın ..tam anlamıyla mı ara verdin yınede dikkat edıyormusun durumlar nasıl...kılo da artış var mı
Canım 4 gün filan yemeyi abartmıştım sadece 2 gündür biraz dikkat etmeyençalışıyorum 500 grm artıdayım

merhaba cok samimi buldum.ins istediginiz kiloya ulasir ve hep korursunuz.zaten cocuk defterini de kapatmissiniz oh mis :)

Bugünkü menüm
06 :00 tereyağlı türk kahvesi

09:30 Kahvaltı
2 dilim karabuğday ekmeği
2 k.k. beyaz peynir
2 küçük domates
Limonlu yeşil çay

Öğlen
1 kâse karalahana çorbası
1 kâse yoğurt

Ara
1 avuç yer fıstığı

2. Ara
3 kaşık fırında karnıbahar

Akşam
Haşlanmış yarım tavuk göğüs
Salata
3 kaşık yoğurt

2.5 litre su

Can cagızım bunun adetten oldugu acık ve net diyet yorgunluk düzeni etkiliyor...bak adetın sokulsun nasıl dusecek bu gelenler ....Sen bızden daha ıyı biliyorsun..sadece adet şişkinliği sıkıntı yok ..

Benim hic biyle olmazdi en fazla 1 gun gecikirdi. Siskinligim olmazdi hatta eksi gelmeye devam ederdim. Simdi boyle olunca moralim bozuldu acikcasi. Sanki cabalarimin karsiligini alamiyormusum gibi bisa kirek cekiyormusum gibi hissettim. Ben gercekten artik eski kilolarima donmek istemiyorum. Ondan bu kadar etkilendim herhalde.

Kilo verince metabolizmada sasti herhalde ne yapacagini sasirdi

merhaba cok samimi buldum.ins istediginiz kiloya ulasir ve hep korursunuz.zaten cocuk defterini de kapatmissiniz oh mis :)

Tesekkur edrrim cnm. Insallah ulasabiliriz hedeflerimize. Cok sukur cocuk isi tamamina erdi. Rabbim evlat hasretiyle yananlara en kisa zamanda bebeklerini nasip etsi insallah. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…