107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Afiyet olsun.

Canım çok geçmiş olsun kızına ve sana.

Ikizlermi? Maşallah canım ne güzel Allah bağışlasın.

Bugun 100 gr eksi ile uyandim tam vc ciksam gider kilo, yeni arkadasimiz gelmis hos gelmis,
Umutdeniz4 karabugdayli ekmegi nasil yaptin tarif yazarmisin canim..
2 su bardağı karabuğday suya koy 8 saat beklet,sonra suyunu süz yıkama, robotta 1.5 bardak su ile iyice çek.
Bir leğenin içine koy üzerini bir bezle kapatıp en az 13 saat beklet.
Pişireceğin zaman içine tuz koy,bir kalıba dök yarım saatte pişiyor fırına göre değişir tabi.
Ekmeğin içine zeytin,ceviz,aycekirdegi koyabilirsin istersen.

Maşallah canım ikizlerle uğraşmak extra bir kalori yaktırıyordur zaten bi de üstüne emziriyorsun duble kalori yakıyorsun çok kısa zamanda istediğin kiloya inersin bence ,,,, ikizlerin. Ne kadarlık

Masallah cnm

Gecmis olsun cnm

Arkadasım ben senin kızın oldugunda bılmıyordum cok mutlu oldum..afıyet olsun cok gecmıs olsun rabbim sifa versin

Gunaydin kizlar
Moralim cok bozuk diplerdeyim
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen

Can cagızım bunun adetten oldugu acık ve net diyet yorgunluk düzeni etkiliyor...bak adetın sokulsun nasıl dusecek bu gelenler ....Sen bızden daha ıyı biliyorsun..sadece adet şişkinliği sıkıntı yok ..

Mezuram vardı ama taşınırken kaybettim. Tekrar edinirim inşallah.

Canım üzülme regl gecikince 2 yada 3 kg fazla oluyor geçici bir durum.
Beslenme düzeni değişince regl düzenide değişebiliyormuş ,birde doktora gideceksin en doğrusu bu zaten.
Sonucu yazarsın bizede canım merak ederim, şimdiden geçmiş olsun.

Aslında cevabı cok acık adet olman lazımmıs olmamıssın. O tartıda fazla cıkan ödem. Sonucta sürekli olarak ödem olusabılıyor vucutta. Adet olup bitersen hepsi birden gider. Cunku gayet ıyı beslenıyosun bi insan o beslenmeyle pat diye iki kilo almaz

Günaydın arkadaşlar dün yoğundum giremedim kahvaltı
1.5 haşlama yumurta
47 gr ekmek
5zeytin 4 çeri domates
40 gr peynir
Bu aralar belinm kötü tempolu yürüyüş yapamıyorum ama sabah kızı okula bırakınca market turu yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…