- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.421
Yarın protein ağırlıklı beslenirsin ,sporda yaparsan dengelenirOfff yaa bugün diyet miyet kalmadı. Misafir vardı bir kase kısır iki kurabiye ve bir dilim kek yedim şu anda feci vijdan azabı duyuyorum. Akşam da ıspanak yaptım üç kaşık yerim diyorum bir kase yoğurtla.
Ne güzel inşallah bende 60ı görmek istiyorumKızlar bende emzırıyprum bu bizim için bir avantaj ben ıkı ay olmak üzere 8 kılo verdim ...bu ay kızlar hedefım 61 ı görmek ayda 3 kılo gayet iyi.. bazen bende zorlanıyorum tatıl bana iyi gelmedi ama olsun bu hafta yarım kılo versem Super olur ...emzirme işi bitene kadar ideal kiloma geleceğim ıns
Eğer ınanırsak basarırız kılo vermek cok zor bırsey degıl sadece bogazımızı tutmamız lazım...nefsımızın ıstedıgınden de az az yemelıyız ..ben yedim yıyorum Suan gozu donmuslugum yok yerı gelince hayır dıyebılıyorum gayet net bir sekılde..cunku yıyerek ılerlemessek bir müddet den sonra beyın ısıtıyor ..ye ye ye diye baskı yapıyor ..canım ben inanıyorum o kılolar gidecek hepımız mutlu olacağız ..yeni baslıyanlar mezuranız varsa olcu alın bende yarın tekrar olcu alacağım.Bende ramazana kdr 10 kilo hedefledim. Başarırmıyım bilemiyorum. Ama gerçekten çok istiyorum. Benim bi avantajım da her ramazan kilo vermem inşallah orda da üç beş gider. Boş hayaller mi kuruyorum bilmiyorum ama çaba göstericem.
Bugün brnım oglende cok hos degıldı m aksamı hafif atlattım Suan tartım gayet mutlu ediyor beni eksıdeyım hatta...onemlı olan kacamagı telfı etmek ben senin yerinde olsam sadece yogurt yerım ..ıspngı yarına saklaOfff yaa bugün diyet miyet kalmadı. Misafir vardı bir kase kısır iki kurabiye ve bir dilim kek yedim şu anda feci vijdan azabı duyuyorum. Akşam da ıspanak yaptım üç kaşık yerim diyorum bir kase yoğurtla.
Artık çok geçEğer ınanırsak basarırız kılo vermek cok zor bırsey degıl sadece bogazımızı tutmamız lazım...nefsımızın ıstedıgınden de az az yemelıyız ..ben yedim yıyorum Suan gozu donmuslugum yok yerı gelince hayır dıyebılıyorum gayet net bir sekılde..cunku yıyerek ılerlemessek bir müddet den sonra beyın ısıtıyor ..ye ye ye diye baskı yapıyor ..canım ben inanıyorum o kılolar gidecek hepımız mutlu olacağız ..yeni baslıyanlar mezuranız varsa olcu alın bende yarın tekrar olcu alacağım.
Bugün brnım oglende cok hos degıldı m aksamı hafif atlattım Suan tartım gayet mutlu ediyor beni eksıdeyım hatta...onemlı olan kacamagı telfı etmek ben senin yerinde olsam sadece yogurt yerım ..ıspngı yarına sakla
Maşallah sana hem 5 mile leslie hem bölgesel hareketler
Ben 2 yıl önce sadece leslie ile 20 kg vermiştim,bayağı işe yarıyor.Normalde dısarda yuruyorum 10 bın adım atmadan eve donmem. Ama ıkızlerım var cıkamadıgım zaman leslie yapıcam artık boş durmaktan iyidir ::)
Sizinde ikizleriniz var. Kaç aylıklar. Benimkiler 25 aylıklarNormalde dısarda yuruyorum 10 bın adım atmadan eve donmem. Ama ıkızlerım var cıkamadıgım zaman leslie yapıcam artık boş durmaktan iyidir ::)
Ben 2 yıl önce sadece leslie ile 20 kg vermiştim,bayağı işe yarıyor.
Sizinde ikizleriniz var. Kaç aylıklar. Benimkiler 25 aylıklar
Kahve içmek sabah ılık limonlu su içmek gün boyunca limonlu su tüketmek kayısıya devam etmek lifli gıdalar tüketmek ....Allah'ın ıznıyle hıc sıkıntı cekmessın...Kızlar kabızlık için öneriniz varmı kayısı haşlayıp yedim ama bir fayda etmedi
SüpersinKahvalti 11.00
Standart kaçamaksiz
14.00
Sade türk kahvesi ve 3 kayısı içine ceviz
15.30
1 küçük tabak bakla
1 bardak ayran
2 galeta
18.30
1 tabak yürek kavurması
1 bardak ayran
duble yeşilçay,egzersiz yapilacak
Kiraz sapi 3-5dk kaynat,misir püskülü bir tutam koy 1dk ,en son yesil cay kat ocagi kapat demlensin gun icerisinse muhakkak çıkarsın..ve odemide atiyorKızlar kabızlık için öneriniz varmı kayısı haşlayıp yedim ama bir fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?