107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Offf yaa bugün diyet miyet kalmadı. Misafir vardı bir kase kısır iki kurabiye ve bir dilim kek yedim şu anda feci vijdan azabı duyuyorum. Akşam da ıspanak yaptım üç kaşık yerim diyorum bir kase yoğurtla.
Yarın protein ağırlıklı beslenirsin ,sporda yaparsan dengelenir

Ne güzel inşallah bende 60ı görmek istiyorum

Eğer ınanırsak basarırız kılo vermek cok zor bırsey degıl sadece bogazımızı tutmamız lazım...nefsımızın ıstedıgınden de az az yemelıyız ..ben yedim yıyorum Suan gozu donmuslugum yok yerı gelince hayır dıyebılıyorum gayet net bir sekılde..cunku yıyerek ılerlemessek bir müddet den sonra beyın ısıtıyor ..ye ye ye diye baskı yapıyor ..canım ben inanıyorum o kılolar gidecek hepımız mutlu olacağız ..yeni baslıyanlar mezuranız varsa olcu alın bende yarın tekrar olcu alacağım.
Offf yaa bugün diyet miyet kalmadı. Misafir vardı bir kase kısır iki kurabiye ve bir dilim kek yedim şu anda feci vijdan azabı duyuyorum. Akşam da ıspanak yaptım üç kaşık yerim diyorum bir kase yoğurtla.
Bugün brnım oglende cok hos degıldı m aksamı hafif atlattım Suan tartım gayet mutlu ediyor beni eksıdeyım hatta...onemlı olan kacamagı telfı etmek ben senin yerinde olsam sadece yogurt yerım ..ıspngı yarına sakla

Artık çok geç

Normalde dısarda yuruyorum 10 bın adım atmadan eve donmem. Ama ıkızlerım var cıkamadıgım zaman leslie yapıcam artık boş durmaktan iyidir ::)
Ben 2 yıl önce sadece leslie ile 20 kg vermiştim,bayağı işe yarıyor.

Buarada benım ıkızlerım var ve ıkısınıde emzırıyorum. 93-95 cıvarı doguma gırdım. Dogumdan sonra 80-82 arasıydım. Suan 72yım. Dogumda aldıgım kilolar gitti. Şimdi eski (ilk evlendıgım zamanki) kıloma dusmeye calısıyorum. İşin özeti kendımı mahvettım kılolarla. Ama gıdecek öyle yada boyle az yada cok bısekılde gıdecek....

Ben 2 yıl önce sadece leslie ile 20 kg vermiştim,bayağı işe yarıyor.

Evet cogu kısıden duyuyorum yeterkı tembellık etmeyelım işte onemlı olan o. Ben gecen sene spora gittim ama hıc guzel degerlendıremedım cok yurudum salonda ayrı spor salonuna gidip gelirken ayrı. Ama işte bogazımı tutmadım. Ah sımdıkı aklım olsa o 4-5 aylık sporla ıncecık olurdum.

Sizinde ikizleriniz var. Kaç aylıklar. Benimkiler 25 aylıklar

13,5 aylıklar :)) sizede maşallah ancak yasayan bılır bızım tempomuzu. Baska varmı cocuk ıkızlerden ayrı

Hayirli geceler kizlar benim kiz hastalandi sabahtan beri onunla ugrastim dr git gel oyle,bide annemgilde merak edip gelmisler ugrayamadim buraya...

Menu ogle 11:30ispanakli omlet,bir cay kasigi kaymak,iki dilim ek.kk peynir,sekersiz cay

Aksam 18:00 bir kase yogurt corba ince bulgurlu yapimi, bir kase sekersiz hosaf

Ara iki yk dondurma
2,lt su...spor yok usutmusum belim sol kasigim ağrıyor bende durum bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…