107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Kahvalti 11.00
Standart kaçamaksiz

14.00
Sade türk kahvesi ve 3 kayısı içine ceviz

15.30
1 küçük tabak bakla
1 bardak ayran
2 galeta

18.30
1 tabak yürek kavurması
1 bardak ayran

duble yeşilçay,egzersiz yapilacak
Afiyet olsun.

Hayirli geceler kizlar benim kiz hastalandi sabahtan beri onunla ugrastim dr git gel oyle,bide annemgilde merak edip gelmisler ugrayamadim buraya...

Menu ogle 11:30ispanakli omlet,bir cay kasigi kaymak,iki dilim ek.kk peynir,sekersiz cay

Aksam 18:00 bir kase yogurt corba ince bulgurlu yapimi, bir kase sekersiz hosaf

Ara iki yk dondurma
2,lt su...spor yok usutmusum belim sol kasigim ağrıyor bende durum bu...
Canım çok geçmiş olsun kızına ve sana.

Buarada benım ıkızlerım var ve ıkısınıde emzırıyorum. 93-95 cıvarı doguma gırdım. Dogumdan sonra 80-82 arasıydım. Suan 72yım. Dogumda aldıgım kilolar gitti. Şimdi eski (ilk evlendıgım zamanki) kıloma dusmeye calısıyorum. İşin özeti kendımı mahvettım kılolarla. Ama gıdecek öyle yada boyle az yada cok bısekılde gıdecek....
Ikizlermi? Maşallah canım ne güzel Allah bağışlasın.

Bugun 100 gr eksi ile uyandim tam vc ciksam gider kilo, yeni arkadasimiz gelmis hos gelmis,
Umutdeniz4 Umutdeniz4 karabugdayli ekmegi nasil yaptin tarif yazarmisin canim..
2 su bardağı karabuğday suya koy 8 saat beklet,sonra suyunu süz yıkama, robotta 1.5 bardak su ile iyice çek.
Bir leğenin içine koy üzerini bir bezle kapatıp en az 13 saat beklet.
Pişireceğin zaman içine tuz koy,bir kalıba dök yarım saatte pişiyor fırına göre değişir tabi.
Ekmeğin içine zeytin,ceviz,aycekirdegi koyabilirsin istersen.

Buarada benım ıkızlerım var ve ıkısınıde emzırıyorum. 93-95 cıvarı doguma gırdım. Dogumdan sonra 80-82 arasıydım. Suan 72yım. Dogumda aldıgım kilolar gitti. Şimdi eski (ilk evlendıgım zamanki) kıloma dusmeye calısıyorum. İşin özeti kendımı mahvettım kılolarla. Ama gıdecek öyle yada boyle az yada cok bısekılde gıdecek....
Maşallah canım ikizlerle uğraşmak extra bir kalori yaktırıyordur zaten bi de üstüne emziriyorsun duble kalori yakıyorsun çok kısa zamanda istediğin kiloya inersin bence ,,,, ikizlerin. Ne kadarlık

Benimki sezeryan oldu dönmediği için 39 haftada. Dişleri de erken çıkmaya başladı 5 aylık tı ilk dişi çıktığında şu an 2 alt da 2 üstte dişi var zaten 2 şer tane daha geliyor hem üst hem alttan
Masallah cnm

Hayirli geceler kizlar benim kiz hastalandi sabahtan beri onunla ugrastim dr git gel oyle,bide annemgilde merak edip gelmisler ugrayamadim buraya...

Menu ogle 11:30ispanakli omlet,bir cay kasigi kaymak,iki dilim ek.kk peynir,sekersiz cay

Ara iki yk dondurma
Gecmis olsun cnm

Ara iki yk dondurma
Arkadasım ben senin kızın oldugunda bılmıyordum cok mutlu oldum..afıyet olsun cok gecmıs olsun rabbim sifa versin

Gunaydin kizlar
Moralim cok bozuk diplerdeyim
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

Gunaydin kizlar
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Can cagızım bunun adetten oldugu acık ve net diyet yorgunluk düzeni etkiliyor...bak adetın sokulsun nasıl dusecek bu gelenler ....Sen bızden daha ıyı biliyorsun..sadece adet şişkinliği sıkıntı yok ..

Eğer ınanırsak basarırız kılo vermek cok zor bırsey degıl sadece bogazımızı tutmamız lazım...nefsımızın ıstedıgınden de az az yemelıyız ..ben yedim yıyorum Suan gozu donmuslugum yok yerı gelince hayır dıyebılıyorum gayet net bir sekılde..cunku yıyerek ılerlemessek bir müddet den sonra beyın ısıtıyor ..ye ye ye diye baskı yapıyor ..canım ben inanıyorum o kılolar gidecek hepımız mutlu olacağız ..yeni baslıyanlar mezuranız varsa olcu alın bende yarın tekrar olcu alacağım.

Bugün brnım oglende cok hos degıldı m aksamı hafif atlattım Suan tartım gayet mutlu ediyor beni eksıdeyım hatta...onemlı olan kacamagı telfı etmek ben senin yerinde olsam sadece yogurt yerım ..ıspngı yarına sakla
Mezuram vardı ama taşınırken kaybettim. Tekrar edinirim inşallah.

Gunaydin kizlar
Hala adet olamadim.
Canım üzülme regl gecikince 2 yada 3 kg fazla oluyor geçici bir durum.
Beslenme düzeni değişince regl düzenide değişebiliyormuş ,birde doktora gideceksin en doğrusu bu zaten.
Sonucu yazarsın bizede canım merak ederim, şimdiden geçmiş olsun.

Gunaydin kizlar
Hala adet olamadim.

Aslında cevabı cok acık adet olman lazımmıs olmamıssın. O tartıda fazla cıkan ödem. Sonucta sürekli olarak ödem olusabılıyor vucutta. Adet olup bitersen hepsi birden gider. Cunku gayet ıyı beslenıyosun bi insan o beslenmeyle pat diye iki kilo almaz

Günaydın arkadaşlar dün yoğundum giremedim kahvaltı
1.5 haşlama yumurta
47 gr ekmek
5zeytin 4 çeri domates
40 gr peynir
Bu aralar belinm kötü tempolu yürüyüş yapamıyorum ama sabah kızı okula bırakınca market turu yapıyorum

Back