- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.501
Amin cnm insallahBir kizim bir oglum var iki melek annesiyim,ama ben bebek istiyorum dogurmadim hic hayirlisi hakkimizda,bugun 4 tane hamile haberi aldim yaklasik 4-5 gundur hamile ilgili ruyalar goruyordum megersem bunlarmis:)) rabbim ins bizede nasip eder...
Toparladim cnm cok sukir sagolasinHayor canim sakin moralini bozma hem bu bir gun de kilo gelmezki sende biliyorsun ödem dir sen hic pes etme hem regl olunca bile cok guzel sonucla karsilasirsin,stresten regl gecikmis olabilir,o leke acik.pembe gibimiydi sen yinede regl olana kadar yesil cay icme eğer eminsen iç...
Kayinvalidemler her seye pancar diyor burda. Kara lahana = pancaraynen.hatta hic pancar gordum mu bilmiyorum bile
Afiyet olsun canımSabah iki katı haşlanmış, yumurta beş zeytin, bir dilim kepek ekmeği, ve kızartılmış bir biber yedim.
Tebrikler canım çok sevindimGünaydın kızlar günler sonra 81.0 dan düştüm 80.4 geldim bugün inşallah pazartesi 79 /78 küsür bişey olurum
Sabah 2 yumurta bol maydanoz ve dereotlu omlet, 10 tane siyah zeytin, 3 tam ceviz
Çok tşk ederimÇok geçmiş olsun canım.
Afiyet olsun sağlıklı bir menü olmuş.
Çok tşk ederimGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Afiyet bal olsun.ins istediğin kilodan daha az çıkarsınGünaydın kızlar günler sonra 81.0 dan düştüm 80.4 geldim bugün inşallah pazartesi 79 /78 küsür bişey olurum
Sabah 2 yumurta bol maydanoz ve dereotlu omlet, 10 tane siyah zeytin, 3 tam ceviz
Ne yersem çıkarıyorum su bile içtiğimde direk çıkıyor. Muz yemeye çalışıyorum. İnşallah toparlanırım. Benimde ilk önce oğlumda oldu sonra bana geçti.Geçmiş olsun bu hastalik yayginmi ne dun kizimda böyle di bugun cok şükür iyi,doktora muhakkak git canim haslanmis patates ye ishsl icin hem tok tutar...
Nerde herşeye pancar deniyor cnm. Bir de hangi takımdasın mrk ettim.Gunaydin kizlar
Bugun sanki ilk kez basliyormus gibi motivasyonum var. Meryemi yedircem simdi sonra kendime kahvalti hazirlicam. Bugun fazladan yarim saat spor yapcam takimdan ceza aldim kacamak yaptigim icin.
Amin cnm insallah
Toparladim cnm cok sukir sagolasin
Kayinvalidemler her seye pancar diyor burda. Kara lahana = pancar
Beyaz lahana = beyaz pancar
Mor lahana = mor pancar
Pancar = pancar
Pazi = pancar
Ahh 81 bir dusseydim hatta 79-78 kg yu bike istemiyimm 76-77kg yu ozledimmm hep bu ilaçlar yüzünden hemen firladim tabi haliyle arada kaçamak ta olduGünaydın kızlar günler sonra 81.0 dan düştüm 80.4 geldim bugün inşallah pazartesi 79 /78 küsür bişey olurum
Geçmiş olsun canim ins bir an önce toparlarsin..Ne yersem çıkarıyorum su bile içtiğimde direk çıkıyor. Muz yemeye çalışıyorum. İnşallah toparlanırım. Benimde ilk önce oğlumda oldu sonra bana geçti.
Ahhh bu ev sahipleri bize göre hazirlasa:)) ben hep bıktım gittigim yerler de yiyemiyorum herkes soruyor diyettemisin falan şöyle kilo verdi,yaww he o falan benim gibi saglik sorunumu var yada cokmu ilac kullandı bunlar yoruyor,ama zayifladigimda aa ne guzel kilo vermisssin o sira şımarıklık geliyor anam bir sey demeyinn :)) misafirlige gitsen bir turlu gitmesen herseyden geri kaliyon sosyalleşmek lazim,hepten eve kapandim 1 aydir bunaldim galiba,1 nisanda inş salona yazilacagim ins başarırım sporu...2yilda 3 defa kilo aldim verdim acaba 70 li kiloyu girecekmiyim hayırlısı:)Kızlar bugün mısafırlıkteyım alabıldıgım en az hasarla cıkmaya calısacagım işin içinden ...
O arkadasımda bir dokturur bir dokturur agzın acık kalır ..
Ama gayet dozunda yıyecegım sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yok sadece orda alcagım kalori ..
Sabah ıki cevız
Aksam sadece yogurt ...
Göreceğiz canım bizde yeterki azimli olup pes etmeyelim.Ahh 81 bir dusseydim hatta 79-78 kg yu bike istemiyimm 76-77kg yu ozledimmm hep bu ilaçlar yüzünden hemen firladim tabi haliyle arada kaçamak ta oldubir an once dussem o kiloda bile biraz rahattim dusecem ins 70 görürsem 15 yil sonra gormus olacagim...
Hosgeldin cnm. Banlanmistin gecen iyi gelebildin.Günaydın kızlar... Dün ölçüyü kaçırmama rağmen artıyı görmedimsabah itibarı ile 66.300 düm.
Cok guzel cnm insallah devami gelecekGünaydın kızlar günler sonra 81.0 dan düştüm 80.4 geldim bugün inşallah pazartesi 79 /78 küsür bişey olurum
Duzcedeler cnm ama buyuk buyuk dedeleri trabzondan gelmis. 8. Takimdayim.Nerde herşeye pancar deniyor cnm. Bir de hangi takımdasın mrk ettim.
Gorecegiz cnm insallahAhhh bu ev sahipleri bize göre hazirlasa:)) ben hep bıktım gittigim yerler de yiyemiyorum herkes soruyor diyettemisin falan şöyle kilo verdi,yaww he o falan benim gibi saglik sorunumu var yada cokmu ilac kullandı bunlar yoruyor,ama zayifladigimda aa ne guzel kilo vermisssin o sira şımarıklık geliyor anam bir sey demeyinn :)) misafirlige gitsen bir turlu gitmesen herseyden geri kaliyon sosyalleşmek lazim,hepten eve kapandim 1 aydir bunaldim galiba,1 nisanda inş salona yazilacagim ins başarırım sporu...2yilda 3 defa kilo aldim verdim acaba 70 li kiloyu girecekmiyim hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?