107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Gunaydin kizlar
Bugun sanki ilk kez basliyormus gibi motivasyonum var. Meryemi yedircem simdi sonra kendime kahvalti hazirlicam. Bugun fazladan yarim saat spor yapcam takimdan ceza aldim kacamak yaptigim icin.

Bir kizim bir oglum var iki melek annesiyim,ama ben bebek istiyorum dogurmadim hic hayirlisi hakkimizda,bugun 4 tane hamile haberi aldim yaklasik 4-5 gundur hamile ilgili ruyalar goruyordum megersem bunlarmis:)) rabbim ins bizede nasip eder...
Amin cnm insallah

Toparladim cnm cok sukir sagolasin

aynen.hatta hic pancar gordum mu bilmiyorum bile
Kayinvalidemler her seye pancar diyor burda. Kara lahana = pancar
Beyaz lahana = beyaz pancar
Mor lahana = mor pancar
Pancar = pancar
Pazi = pancar

Geçmiş olsun bu hastalik yayginmi ne dun kizimda böyle di bugun cok şükür iyi,doktora muhakkak git canim haslanmis patates ye ishsl icin hem tok tutar...
Ne yersem çıkarıyorum su bile içtiğimde direk çıkıyor. Muz yemeye çalışıyorum. İnşallah toparlanırım. Benimde ilk önce oğlumda oldu sonra bana geçti.

Nerde herşeye pancar deniyor cnm. Bir de hangi takımdasın mrk ettim.

Kızlar bugün mısafırlıkteyım alabıldıgım en az hasarla cıkmaya calısacagım işin içinden ...
O arkadasımda bir dokturur bir dokturur agzın acık kalır ..
Ama gayet dozunda yıyecegım sabah kahvaltısı ve akşam yemeği yok sadece orda alcagım kalori ..
Sabah ıki cevız
Aksam sadece yogurt ...

Günaydın kızlar günler sonra 81.0 dan düştüm 80.4 geldim bugün inşallah pazartesi 79 /78 küsür bişey olurum
Sabah 2 yumurta bol maydanoz ve dereotlu omlet, 10 tane siyah zeytin, 3 tam ceviz
Ahh 81 bir dusseydim hatta 79-78 kg yu bike istemiyimm 76-77kg yu ozledimmm hep bu ilaçlar yüzünden hemen firladim tabi haliyle arada kaçamak ta oldu bir an once dussem o kiloda bile biraz rahattim dusecem ins 70 görürsem 15 yil sonra gormus olacagim...

Ahhh bu ev sahipleri bize göre hazirlasa:)) ben hep bıktım gittigim yerler de yiyemiyorum herkes soruyor diyettemisin falan şöyle kilo verdi,yaww he o falan benim gibi saglik sorunumu var yada cokmu ilac kullandı bunlar yoruyor,ama zayifladigimda aa ne guzel kilo vermisssin o sira şımarıklık geliyor anam bir sey demeyinn :)) misafirlige gitsen bir turlu gitmesen herseyden geri kaliyon sosyalleşmek lazim,hepten eve kapandim 1 aydir bunaldim galiba,1 nisanda inş salona yazilacagim ins başarırım sporu...2yilda 3 defa kilo aldim verdim acaba 70 li kiloyu girecekmiyim hayırlısı:)

Göreceğiz canım bizde yeterki azimli olup pes etmeyelim.
Bende sağlık problemlerim oldugu için aldım ve ömür boyu dikkat etmek beni korkuttu.
Şimdi yaşam tarzı hâline getirmeye çalışıyorum çünkü sağlık çok önemli ben geç anladım

Günaydın kızlar... Dün ölçüyü kaçırmama rağmen artıyı görmedim sabah itibarı ile 66.300 düm.
Hosgeldin cnm. Banlanmistin gecen iyi gelebildin.

Günaydın kızlar günler sonra 81.0 dan düştüm 80.4 geldim bugün inşallah pazartesi 79 /78 küsür bişey olurum
Sabah 2 yumurta bol maydanoz ve dereotlu omlet, 10 tane siyah zeytin, 3 tam ceviz
Cok guzel cnm insallah devami gelecek

Nerde herşeye pancar deniyor cnm. Bir de hangi takımdasın mrk ettim.
Duzcedeler cnm ama buyuk buyuk dedeleri trabzondan gelmis. 8. Takimdayim.

Gorecegiz cnm insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…