107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Kizlar ben bugun hepinizin affina siginarak hepinizden ozur dileyerek menu paylasmak istemiyorum. Cok sacma sapan oldu sizin motivasyonunuzu da bozmak istemem. Size soz veriyorum bu ilk ve son oldu.
Anlayisiniz icin tesekkur ederim :KK61::KK200::KK200::KK200:
Bende frkettıysen bor kac gündür vermiyorum sacma sapan oluyor cunku etkilemek ıstemıyorum kımseyı
Üzülme benim adetim de gecıktı gecıkınce sancılı oluyor adetim sbhdn belli belımde ksıgımda sancılar var ve bende artı cıktım tartıda yanı hepımız ıcın gecerlı Pazartesiye umutluyum sıkıntı yok

Bugün çok hastaydım arkadaşlar işe bile gidemedim. Kusma ishal mide bulantısı... sabahtan beri yediklerim 1 avuç balık kraker 1 köfte 1.5 muz

Çok geçmiş olsun canım.

Bu gün öğlen 100 gr haşlama tavuk
150 gr çilek
Akşam yemeği
200 gr haşlama tavuk
200 gr yoğurttan oluşan ayran
Su iki litre içmişimdir yatana kadar daha içerim

Afiyet olsun sağlıklı bir menü olmuş.

Öğlen bir kase mercimek çorbası
Akşam 4 fırın istavrit ve 4 dilim patates ve salata
2 dilim helva
Kabızlık hala devam ettiği için 1 kase kayısı hoşafı şekersiz
Leslie yapıyordum 15 dk kadar yaptım Duru durmayınca bıraktım

Bende frkettıysen bor kac gündür vermiyorum sacma sapan oluyor cunku etkilemek ıstemıyorum kımseyı
Üzülme benim adetim de gecıktı gecıkınce sancılı oluyor adetim sbhdn belli belımde ksıgımda sancılar var ve bende artı cıktım tartıda yanı hepımız ıcın gecerlı Pazartesiye umutluyum sıkıntı yok

Az once wcye gittim cok sukur pedim kirlenmis. Buyuk ihtimalle yrn sokulur. Insallah cok agrim sancim olmaz. Inceden inceden sizliyor cunku.

Kızlar iyi akşamlar :KK60:herkeste kabızlık sorunu var herslde ben de YÖK ama ne zaman kırmızı pancar yesem daha çok lavaboya çıkıyorum salatalarınıza rendeleyebilirsiniz deneyin bence :rapci:
Daha önce hiç pancar yemedim desem ve yemediğim şeylere de hep bir önyargılı oluyorum denemek istemiyorum

2 su bardağı karabuğday suya koy 8 saat beklet,sonra suyunu süz yıkama, robotta 1.5 bardak su ile iyice çek.
Bir leğenin içine koy üzerini bir bezle kapatıp en az 13 saat beklet.
Pişireceğin zaman içine tuz koy,bir kalıba dök yarım saatte pişiyor fırına göre değişir tabi.
Ekmeğin içine zeytin,ceviz,aycekirdegi koyabilirsin istersen.
Himm ellerine sağlık sagol hemen ekran görüntüsü aldim..

Arkadasım ben senin kızın oldugunda bılmıyordum cok mutlu oldum..afıyet olsun cok gecmıs olsun rabbim sifa versin
Bir kizim bir oglum var iki melek annesiyim,ama ben bebek istiyorum dogurmadim hic hayirlisi hakkimizda,bugun 4 tane hamile haberi aldim yaklasik 4-5 gundur hamile ilgili ruyalar goruyordum megersem bunlarmis:)) rabbim ins bizede nasip eder...

Gunaydin kizlar
Moralim cok bozuk diplerdeyim
Hala adet olamadim.
Bugun eminenin kontrolu var 13.00e randevu aldim ama dr hanim 13.30da poliklinige geciyor. Emine gelince 12.20de hastaneye gidip arkadaslarimla sohbet edeyim biraz dedim. Hazirlik yaptim elim bos gitmeyeyim kizlar benim mamalarimi ozlemislerdir diye. Kanepe ve tartolet yaptim. Hatta yrn sabah hafif kahvalti yapayim oglen cayla birer tane yerim diyordum uzun zamandir kacamak yapmadim diye. 11.30da mutfaga girince 3te yattim. Yatmadan once wcde kurulanirken peceteye azicik cizik seklinde kan geldi. Cok sukur geldi dedim ped koydum. Sabah kalktim sanki bir suru gelmis gibi hissettim wcye gittim ped tertemiz 1 damla bile bir sey yok. Ilk defa boyle oluyorum normalde gunu gunune sasmazdi 5 gun oldu gecikti. Bugun sokulur insallah.
Asil moralimi bozan tarti oldu pazartesi 95.7ydim bu sabah 98.0 ciktim aglicam resmen. Bugun kahve yesil cay yesil elma vs gecistireyim bir sey yemeyeyim diyorum bakalim yrn nasil cikacam. Coktum resmen :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Hayor canim sakin moralini bozma hem bu bir gun de kilo gelmezki sende biliyorsun ödem dir sen hic pes etme hem regl olunca bile cok guzel sonucla karsilasirsin,stresten regl gecikmis olabilir,o leke acik.pembe gibimiydi sen yinede regl olana kadar yesil cay icme eğer eminsen iç...

Bugün çok hastaydım arkadaşlar işe bile gidemedim. Kusma ishal mide bulantısı... sabahtan beri yediklerim 1 avuç balık kraker 1 köfte 1.5 muz
Geçmiş olsun bu hastalik yayginmi ne dun kizimda böyle di bugun cok şükür iyi,doktora muhakkak git canim haslanmis patates ye ishsl icin hem tok tutar...

Evet cogu kısıden duyuyorum yeterkı tembellık etmeyelım işte onemlı olan o. Ben gecen sene spora gittim ama hıc guzel degerlendıremedım cok yurudum salonda ayrı spor salonuna gidip gelirken ayrı. Ama işte bogazımı tutmadım. Ah sımdıkı aklım olsa o 4-5 aylık sporla ıncecık olurdum.

13,5 aylıklar :)) sizede maşallah ancak yasayan bılır bızım tempomuzu. Baska varmı cocuk ıkızlerden ayrı
Evet ikizlerden başka bir cocugum daha var

Bir kizim bir oglum var iki melek annesiyim,ama ben bebek istiyorum dogurmadim hic hayirlisi hakkimizda,bugun 4 tane hamile haberi aldim yaklasik 4-5 gundur hamile ilgili ruyalar goruyordum megersem bunlarmis:)) rabbim ins bizede nasip eder...
İnşaAllah inşaAllah canım rabbim gonlundekı ıstegını avuclarının içine bıraksın

Back