- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #1.381
bazen sünem sünem oluyo gibi o neden oluyorHaklısın canım çalışırken zor olur düzenli beslenmek ,Allah kolaylık versin.
Ben kendi bildiklerimi paylaşayım ,diğer arkadaşların daha iyi bildiği püf noktaları olabilir.
Sütü 15 20 dk kaynatıyorum, 5 litre süte her 1 litreye yarım yemek kaşığı olacak şekilde yoğurt koyuyorum iyice karıştırıyorum.
Sütün sıcaklığı serçe parmağın sütün sıcaklığına 8 saniye dayanıyorsa hazır demektir.
sanki namaza kalkmışlar kalkında iş yapın desek hiçbiri kalkmazBenim kızda sabah 6 sa bir uyandı 8 e kadar salladım zaten bütün gece memede uyuyor maalesef hala alışamadı ayrı uyumaya bende uyuyormuyum yoruluyormuyum belli olmuyor sabaha kadar
hafta olarak değilde ilk defa bu kadar uzun diyet yapıyorum sanırım sayfanın motiveside etkili oldu bu yılki hedefim 63 inşallah şu anda 70 im 6 aya kadar düşerim bi sıkıntı olmazsa diye düşünüyorum tabi böyle devam edebilirsemSizler bu hafta kendinize ne gibi hedefler koydunuz kendınızı görmek ıstedıgınız rakamlar neler ...
kollarım agrıyor her tarafım ağrıyor yolun yorgunluğunu atamadım....
Birde kendı diyet tecrubemden en önemli bılgıyı sızlere aktarmak ıstıyorum en son 5 de yemek yer 8 de ara ogun yaparsanız bana inanın ıkı kılo garanti..ben aksam yemegımi 6 dn önce yedıgımde DHA guzel kılolar verdim
üyeler başlangıç 04.03.2019 11.03.2019 18.03.2019 25.03.2019 haftalık fark aylık farkY Yeni ben lazim 71.9 66.0 65.3 64.8 -0.5@nmgy 73.5 71.7 71.0 70.0 -1.0M melikee77 76.5 72.0 71.0 70.0 -1.0Umutdeniz4 99.3 98.2 97.4 96.0 -1.4Bulamiyorum 107 97.4 98.1 97.9 -0.2@elifimm39 103.5 99.4 98.2 97.3 - 0.9S sdctnsn 84.0 81.9@BitmeyenUmidim 83.9 83.3
Hazır yoğurtla mayalanırsa yada süt çok ılık olursa öyle oluyor.bazen sünem sünem oluyo gibi o neden oluyor
Bende her gun icmiyorum. Eger kabizlik sorunu yasarsam 2 gun pespese 1 bardak iciyorum. Sikinti yoksa 2-3 gune bir iciyorum. Form cayi icmedigim zamanlar yesil cay ya da rezene cayi iciyorum.Bende iki üç günde bir kayısılı form çayı içiyorum ama korkuyorum bağırsakları tembellestirmez mi? Siz günde kaç defa içiyorsunuz ?
Ben ucunude hic yanimda yatirmadim. ilk gunden beri hep besiklerinde uyudular.Benim kızda sabah 6 sa bir uyandı 8 e kadar salladım zaten bütün gece memede uyuyor maalesef hala alışamadı ayrı uyumaya bende uyuyormuyum yoruluyormuyum belli olmuyor sabaha kadar
Tabikide cnm ama menulerini burayada yazarsan iyi olur. Arkadaslarda seni tanir. Buranin ortamida guzel.Hasibee bende katılabılırmıyımm tablolara hep bi merakım olmuştur
Bende her gun icmiyorum. Eger kabizlik sorunu yasarsam 2 gun pespese 1 bardak iciyorum. Sikinti yoksa 2-3 gune bir iciyorum. Form cayi icmedigim zamanlar yesil cay ya da rezene cayi iciyorum.
Ben ucunude hic yanimda yatirmadim. ilk gunden beri hep besiklerinde uyudular.
Tabikide cnm ama menulerini burayada yazarsan iyi olur. Arkadaslarda seni tanir. Buranin ortamida guzel.
HosgeldınYazarım tabikievet baktım burasıda gayet guzel :)
Bk= 77 gk=en son gecen carsamba 72idi.
Sanırım sizde pazartesılerı tartılıyosunuz.
Benimki ilk doğduğu günden beri çok zor uyuyan bir bebekti o zamanlar sabaha kadar sallıyordum düşün şimdi yine az sallıyorum diyeyim bide diş çıkarıyor 4 tane birden aynı anda ondan çok huysuzBende her gun icmiyorum. Eger kabizlik sorunu yasarsam 2 gun pespese 1 bardak iciyorum. Sikinti yoksa 2-3 gune bir iciyorum. Form cayi icmedigim zamanlar yesil cay ya da rezene cayi iciyorum.
Ben ucunude hic yanimda yatirmadim. ilk gunden beri hep besiklerinde uyudular.
Tabikide cnm ama menulerini burayada yazarsan iyi olur. Arkadaslarda seni tanir. Buranin ortamida guzel.
Yazarım tabikievet baktım burasıda gayet guzel :)
Bk= 77 gk=en son gecen carsamba 72idi.
Sanırım sizde pazartesılerı tartılıyosunuz.
Bizde daha hic dis belirtisi yok. Zeyneptede hic dis yoktu ilk alttakiler cikar ya dogum gunune az kalmisti 1 ay falan bi baktim ustten 4 tane patlamis uclari cikmis. Hep ilk alttakiler cikar diye alta bakiyorduk yukari bakmiyorduk fark edince sok oldum. Benim kizlar hep 41 haftayi doldurup geldiler ya aceleleri yokBenimki ilk doğduğu günden beri çok zor uyuyan bir bebekti o zamanlar sabaha kadar sallıyordum düşün şimdi yine az sallıyorum diyeyim bide diş çıkarıyor 4 tane birden aynı anda ondan çok huysuz
Tahin helvasını süt yapsın diye mi yiyorsun. Emziriyorsun sanırım diimi?Öğlen de 3 yumurta karıştırıp pişirdim çok acıkmıştım 1 tane de muz yedim 2 salatalık zor kesti beni üstüne de duble Türk kahvesi ve 2 dilim tahin helvası
Benimki sezeryan oldu dönmediği için 39 haftada. Dişleri de erken çıkmaya başladı 5 aylık tı ilk dişi çıktığında şu an 2 alt da 2 üstte dişi var zaten 2 şer tane daha geliyor hem üst hem alttanMutfaga geldim bende aksam icin yemek yapcam taze fasulye ve makarna (cocuklar icin) pisircem bir decorba yapcam ama karar veremedim ne yapsam mercimek yeni bitti ya tarhana ya sehriye yaparim. Sonrada mutfak toplucam. Meryem uyurken halledeyim bu isleri. Sonrada esim gelir zaten.
Evet cnm pazartesi yazarsin kilonu
Bizde daha hic dis belirtisi yok. Zeyneptede hic dis yoktu ilk alttakiler cikar ya dogum gunune az kalmisti 1 ay falan bi baktim ustten 4 tane patlamis uclari cikmis. Hep ilk alttakiler cikar diye alta bakiyorduk yukari bakmiyorduk fark edince sok oldum. Benim kizlar hep 41 haftayi doldurup geldiler ya aceleleri yokmeryem gerci 39 hafta 4 gunlukken geldi ama biz baslatmistik dogumu beklesek o da dolu dolu 40 haftayi tamamlardi belki
Evet emziriyorum yok gayet canım istedi diye yedim sonra bir pişmanlık annemler memleketten getirmiş de bizim orada meşhur bir helvacı var yemeden duramadımTahin helvasını süt yapsın diye mi yiyorsun. Emziriyorsun sanırım diimi?
Olsun cnm emzirirken bu kadarcık kaçamaklar normal bence. Bende emziriyorum.Evet emziriyorum yok gayet canım istedi diye yedim sonra bir pişmanlık annemler memleketten getirmiş de bizim orada meşhur bir helvacı var yemeden duramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?