107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

bazen sünem sünem oluyo gibi o neden oluyor

hafta olarak değilde ilk defa bu kadar uzun diyet yapıyorum sanırım sayfanın motiveside etkili oldu bu yılki hedefim 63 inşallah şu anda 70 im 6 aya kadar düşerim bi sıkıntı olmazsa diye düşünüyorum tabi böyle devam edebilirsem

Hasibee bende katılabılırmıyımm tablolara hep bi merakım olmuştur

Bende iki üç günde bir kayısılı form çayı içiyorum ama korkuyorum bağırsakları tembellestirmez mi? Siz günde kaç defa içiyorsunuz ?
Bende her gun icmiyorum. Eger kabizlik sorunu yasarsam 2 gun pespese 1 bardak iciyorum. Sikinti yoksa 2-3 gune bir iciyorum. Form cayi icmedigim zamanlar yesil cay ya da rezene cayi iciyorum.

Benim kızda sabah 6 sa bir uyandı 8 e kadar salladım zaten bütün gece memede uyuyor maalesef hala alışamadı ayrı uyumaya bende uyuyormuyum yoruluyormuyum belli olmuyor sabaha kadar
Ben ucunude hic yanimda yatirmadim. ilk gunden beri hep besiklerinde uyudular.

Hasibee bende katılabılırmıyımm tablolara hep bi merakım olmuştur
Tabikide cnm ama menulerini burayada yazarsan iyi olur. Arkadaslarda seni tanir. Buranin ortamida guzel.

Yazarım tabiki evet baktım burasıda gayet guzel :)

Bk= 77 gk=en son gecen carsamba 72idi.

Sanırım sizde pazartesılerı tartılıyosunuz.

Benimki ilk doğduğu günden beri çok zor uyuyan bir bebekti o zamanlar sabaha kadar sallıyordum düşün şimdi yine az sallıyorum diyeyim bide diş çıkarıyor 4 tane birden aynı anda ondan çok huysuz

Mutfaga geldim bende aksam icin yemek yapcam taze fasulye ve makarna (cocuklar icin) pisircem bir decorba yapcam ama karar veremedim ne yapsam mercimek yeni bitti ya tarhana ya sehriye yaparim. Sonrada mutfak toplucam. Meryem uyurken halledeyim bu isleri. Sonrada esim gelir zaten.

Yazarım tabiki evet baktım burasıda gayet guzel :)

Bk= 77 gk=en son gecen carsamba 72idi.

Sanırım sizde pazartesılerı tartılıyosunuz.

Evet cnm pazartesi yazarsin kilonu

Benimki ilk doğduğu günden beri çok zor uyuyan bir bebekti o zamanlar sabaha kadar sallıyordum düşün şimdi yine az sallıyorum diyeyim bide diş çıkarıyor 4 tane birden aynı anda ondan çok huysuz
Bizde daha hic dis belirtisi yok. Zeyneptede hic dis yoktu ilk alttakiler cikar ya dogum gunune az kalmisti 1 ay falan bi baktim ustten 4 tane patlamis uclari cikmis. Hep ilk alttakiler cikar diye alta bakiyorduk yukari bakmiyorduk fark edince sok oldum. Benim kizlar hep 41 haftayi doldurup geldiler ya aceleleri yok meryem gerci 39 hafta 4 gunlukken geldi ama biz baslatmistik dogumu beklesek o da dolu dolu 40 haftayi tamamlardi belki

Ben karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum arkadaşlar. Karataydan tek farkı kahvaltı yapamıyorum. Kahvaltıyı genellikle filtre kahve ile yapıyorum. Önceden de söylediğim gibi yenidoğan yoğun bakımda çalışıyorum ve kahvaltıya vaktim olmuyor. Yeme işimi genelde en geç saat 6 ya kdr bitirmiş oluyorum.
Bugünki menüm

Sabah
Sade nescafe

Öğle
1 porsiyon bezelye
1 porsiyon erişte

Akşam
1 tabak yoğurt karnabahar haşlaması
1 parça antrikot kızartma

Su 2lt
Spor
100 ip atlama( yavaş yavaş artırıcam)
50 squat

Benimki sezeryan oldu dönmediği için 39 haftada. Dişleri de erken çıkmaya başladı 5 aylık tı ilk dişi çıktığında şu an 2 alt da 2 üstte dişi var zaten 2 şer tane daha geliyor hem üst hem alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…