- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #1.401
Senin kaç aylık bebeğinOlsun cnm emzirirken bu kadarcık kaçamaklar normal bence. Bende emziriyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin kaç aylık bebeğinOlsun cnm emzirirken bu kadarcık kaçamaklar normal bence. Bende emziriyorum.
10.5 aylıkSenin kaç aylık bebeğin
Aynıymış neredeyse benimki yarın 11 aylık olucak nisanda doğum günü10.5 aylık
Benimki 2 mayıs doğumlu aynı sayılırlar cnm evet.Aynıymış neredeyse benimki yarın 11 aylık olucak nisanda doğum günü![]()
Afiyet olsun canım.Ben karatay tarzı beslenmeye çalışıyorum arkadaşlar. Karataydan tek farkı kahvaltı yapamıyorum. Kahvaltıyı genellikle filtre kahve ile yapıyorum. Önceden de söylediğim gibi yenidoğan yoğun bakımda çalışıyorum ve kahvaltıya vaktim olmuyor. Yeme işimi genelde en geç saat 6 ya kdr bitirmiş oluyorum.
Bugünki menüm
Sabah
Sade nescafe
Öğle
1 porsiyon bezelye
1 porsiyon erişte
Akşam
1 tabak yoğurt karnabahar haşlaması
1 parça antrikot kızartma
Su 2lt
Spor
100 ip atlama( yavaş yavaş artırıcam)
50 squat
Normalde severim ama bugün resmen şifa niyetine yedim. Hiç cnm istemedi nedense...Afiyet olsun canım.
Akşam bendede karnıbahar vardı![]()
Aramıza hoşgeldin canım burası çok güzel bir ortamYazarım tabikievet baktım burasıda gayet guzel :)
Bk= 77 gk=en son gecen carsamba 72idi.
Sanırım sizde pazartesılerı tartılıyosunuz.
Şifa olsun inşallah canım bol bol eksi olsun hatta.Normalde severim ama bugün resmen şifa niyetine yedim. Hiç cnm istemedi nedense...
İnşallah canım ya. Çok ihtiyacım var eksilere. Kendimi çok obez hissediyorum. Kendime olan tüm güvenimi kaybetmek üzereyim. Sizinde yardımlarınızla zayıflayacağım inşallah.Şifa olsun inşallah canım bol bol eksi olsun hatta.
Tabiki kilo vereceksin yeterki gayret ve devamlılık olsun.İnşallah canım ya. Çok ihtiyacım var eksilere. Kendimi çok obez hissediyorum. Kendime olan tüm güvenimi kaybetmek üzereyim. Sizinde yardımlarınızla zayıflayacağım inşallah.
Aramıza hoşgeldin canım burası çok güzel bir ortam![]()
Bende menümü yazayım kızlar.
Kahvaltıdan 3 saat önce tereyağlı türk kahvesi.
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 k.k. beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
1 dilim karabuğday ekmeği
Nane,dereotu
Öğlen
5 tane taze hurma
5 kaşık yoğurt
Ara
Yarım elma
Yarım çay bardağı süt
Akşam
3 dilim fırında karnıbahar
4 kaşık yoğurt
2.5 litre su
Spor Leslie 5K = 45 dk.
Maşallah sana hem 5 mile leslie hem bölgesel hareketlerSabah menüm
Bir bardak limonlu ılık su
2 cıvık yumurta
6 zeytın
Domates salatalık roka
1 kk peynir
Ara bıtane kucuk elma
Azıcıkta leblebi
Akşam
Yayla çorbası 2 kepçe
7 yk sulu köfte
Bol salata
2 lt su
1 saat 5 millik leslie
1 saat plates kol-bacak-karın-kalca
3er set yaptım her hareketi
Platesı topu cemberı neysede şu plates lastiği mükemmeeelVucudun her bolgesınde kullanılabılıyor
Kızlar bende emzırıyprum bu bizim için bir avantaj ben ıkı ay olmak üzere 8 kılo verdim ...bu ay kızlar hedefım 61 ı görmek ayda 3 kılo gayet iyi.. bazen bende zorlanıyorum tatıl bana iyi gelmedi ama olsun bu hafta yarım kılo versem Super olur ...emzirme işi bitene kadar ideal kiloma geleceğim ınsOlsun cnm emzirirken bu kadarcık kaçamaklar normal bence. Bende emziriyorum.
Bende ramazana kdr 10 kilo hedefledim. Başarırmıyım bilemiyorum. Ama gerçekten çok istiyorum. Benim bi avantajım da her ramazan kilo vermem inşallah orda da üç beş gider. Boş hayaller mi kuruyorum bilmiyorum ama çaba göstericem.Kızlar bende emzırıyprum bu bizim için bir avantaj ben ıkı ay olmak üzere 8 kılo verdim ...bu ay kızlar hedefım 61 ı görmek ayda 3 kılo gayet iyi.. bazen bende zorlanıyorum tatıl bana iyi gelmedi ama olsun bu hafta yarım kılo versem Super olur ...emzirme işi bitene kadar ideal kiloma geleceğim ıns