107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Kahvaltim tam karatay oldu. Labne kutusu bitmisti kenar koselerde az vardi toplam 1 tk yoktur. Kutunun icine 2 yumurta kirip karistirdim. 1 kapya biberi z.yaginda soteledim uzerine yumurtayi doktum. 9 zeytin, 5 domates, 2 badem salatalik, 4ceviz, beyaz peynir.

Yemegim hic yok simdi zeynebe kahvalti yedirip mutfaga gircem. Oglen icin dondurucudan haslanmis mas fasulyesi cikardim. Salata yapip yemegi dusunuyorum belki yaninda yogurtta yerim.

Eki Görüntüle 2247851
Afiyet olsun menün çok güzel.

Benim regl yakın ondan dolayı şişkinlik var ,800 gr artı geldi bu sabah biliyorum normal ama yinede biraz canım sıkkın.
Bol su içersem faydası olur herhalde ödem için.

Tam vermeye başladım diye seviniyorum tartıda artıyı görünce canım sıkılıyor.
Tartılmak istemiyorum ama kendime engelde olamıyorum karışık bir durum yani.

Afiyet olsun menün çok güzel.
Tesekkur ederim cnm

Benim regl yakın ondan dolayı şişkinlik var ,800 gr artı geldi bu sabah biliyorum normal ama yinede biraz canım sıkkın.
Ben de her gun tartiliyorum ama arti gorunce moralimi bozmuyorum. Farkindaysan arti oldugum ve duraksadigim donemde her gun kilomu yazmadim sizinde motivasyonunuz bozulmasin diye.
Eger arti geldiysem su sekilde besleniyorum ertesi gun mutlaka eksi geliyorum bir dene istersen.
Sabah her zamanki gibi kahvalti yapiyorum. Ara kahve
Oglen corba salata yogurt (eger kahvaltiyi gec yaptiysam 11.30-12.00 gibi oglen yemek yerine kahvalti yapiyorum sonra asagidaki gibi devam)
Ara 2-3 kuru kayisi 2-3 ceviz ya da 5-6 badem
Aksam corba salata
Ara yesil cay
2-2.5 lt su. Salata doyana kadar yerim kocaman bir kasede olsa. Cunku hacmi fazla kalorisi az. Tika basa doyuyorum ama ertesi gun eksi goruyorum bir dene bence

Tesekkur ederim cnm

Ben de her gun tartiliyorum ama arti gorunce moralimi bozmuyorum. Farkindaysan arti oldugum ve duraksadigim donemde birada her gun kilomu yazmadim sizinde mitivasyonunuz bozulmasin diye.
Eger arti geldiysem su sekilde besleniyorum ertesi gun mutlaka eksi geliyorum bir dene istersen.
Sabah her zamanki gibi kahvalti yapiyorum. Ara kahve
Oglen corba salata yogurt
Ara 2-3 kuru kayisi 2-3 ceviz ya da 5-6 badem
Aksam corba salata
Ara yesil cay
2-2.5 lt su. Salata doyana kadar yerim kocaman bir kasede olsa. Cunku hacmi fazla kalorisi az. Tika basa doyuyorum ama ertesi gun eksi goruyorum bir dene bence
Teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim. Böyle öneriler güzel oluyor eksiklerimi görüyorum ve düzeltmeye çalışıyorum :KK200:

Teşekkür ederim canım mutlaka deneyeceğim. Böyle öneriler güzel oluyor eksiklerimi görüyorum ve düzeltmeye çalışıyorum :KK200:
Ben kendi deneyimimi paylastim cnm. Daha once dedigim gibi hepimizin metabolizmasi farkli belki ben bunla kilo veririm sen alirsin. Sen 2 dlm ekmek yer kilo alirsin ben 5 dlm ekmek yerim kilo veririm. Umarim sendede ise yarar denemekte fayda var ama sakin kacamak yapma.

Günaydın kızlar
Bende kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve 8 tane zeytin yedim bugün tam bir hafta oldu diyete başlayalı giden - 2.4 inşallah bir ayın sonunda 5-6 kilo versem çok güzel olur 2 gündür ayrıca ödem atsın diye maydanoz nane limon ve çubuk tarçınlı su içiyorum

Ben kendi deneyimimi paylastim cnm. Daha once dedigim gibi hepimizin metabolizmasi farkli belki ben bunla kilo veririm sen alirsin. Sen 2 dlm ekmek yer kilo alirsin ben 5 dlm ekmek yerim kilo veririm. Umarim sendede ise yarar denemekte fayda var ama sakin kacamak yapma.
Haklısın canım tabi herkesin metabolizması aynı değil ama deneyerek göreceğiz ayrıca önerdiğin yiyecekler sağlıklı .
İnşallah faydası olur diye düşünüyorum. 😊

Günaydın kızlar
Bende kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve 8 tane zeytin yedim bugün tam bir hafta oldu diyete başlayalı giden - 2.4 inşallah bir ayın sonunda 5-6 kilo versem çok güzel olur 2 gündür ayrıca ödem atsın diye maydanoz nane limon ve çubuk tarçınlı su içiyorum
Maşallah canım ne güzel gitmiş.

Canım bende artı geldiğim zaman Diğer gün sabah kahvaltı normal yapıyorum öğle ve akşam haşlama tavuk yiyorum yanında ayran içiyorum bunu yapınca mutlaka eskiye düşünüyorum çok defa denemişimdir özellikle çok kaçamaklı bir gün geçirdiysem mutlaka ertesi gün bu şekilde besleniyorum

Sabah kahvaltı
35 gr ekmek
7 zeytin
30gr peynir
Kıymalı yumurta bir yumurtadan
Çay
Sabah yürüyüş yaptım
Bir kaç gündür karbonatlı su içmeye başladım regl döneminde olduğum için tartılmadım cuma ara tartılma yaparım

Günaydın kızlar
Afiyet olsun cnm. Ilk baslandiginda guzel kilo gidiyor odemde gittigi icin. Insanin motivasyonu tavan yapiyor. Insallah bu motivasyonunu hep korursun.

Sabah kahvaltı
35 gr ekmek
7 zeytin
30gr peynir
Kıymalı yumurta bir yumurtadan
Çay
Sabah yürüyüş yaptım
Bir kaç gündür karbonatlı su içmeye başladım regl döneminde olduğum için tartılmadım cuma ara tartılma yaparım

8.takimda bir iki arkadasta karbonatli su yapiyolardi iyi oldugunu soylemislerdi kilo vermisler.

Canım bende artı geldiğim zaman Diğer gün sabah kahvaltı normal yapıyorum öğle ve akşam haşlama tavuk yiyorum yanında ayran içiyorum bunu yapınca mutlaka eskiye düşünüyorum çok defa denemişimdir özellikle çok kaçamaklı bir gün geçirdiysem mutlaka ertesi gün bu şekilde besleniyorum

Arti geldiysen ertesi gun saf protein gunu yapilabilir dedigin gibi ama bazen evde et ya da tavuk olmayabiliyor eger varsa evde protein su sekildede olabilir.

Sabah peynir yumurta domates salatalik yesillik (zeytii tuzundan dolayi bugunluk onermiyorum)
Ara sade kahve
Ogle tavuk ya da kofte ya da et ya da balik, salata, yogurt
Ara kayisi ceviz/findik/badem ya da hurma ceviz/findik/badem (genelde adet donemi oldugu icin bu sikinti tatli istegini gidermek icin)
Aksam tavuk ya da kofte ya da et ya da balik, yogurt
Ara yesil cay

Bu arada yine sadece bugunluk baligi konserve balik onermiyorum tuz yag ve katki maddesi icerdigi icin

Canım ben geçen sene yapmıştım ama 6 gün yaptım baş ağrım çok oldu 6 günde 2 kilo verdim ama tuvalet problemi yaşadım bağırsakları tembelleştirdi ama bilmiyorum herkeste nasıl etki yapıyor
Tavuğu yiyebilsem yaparimda et balik alıp yapmak lazim bütçeyi zorlamam lazim birde evde cocuklar var hergun et alamam balik tavuk neysede,zaten kabizlik problemim var arada protein diyeti yapıyım faydasi olur ins,sen napıyorsun bebisin buyudumu ben ismimi degistirdim selcanmehmet :)

Kızlar merhaba. Ben çalışıyorum sabahları çok erken kalktığım için kahvaltı yapamıyorum öğlene kadar aç duruyorum. öğlen de çok yemiyorum ama akşam kendimi tutamıyorum bir türlü sizce sebebi nedir bunu ?
Canim muhakkak ogle iyi yemelisinki aksam saldırmayasın sabah kahvalti yapamiyorsan keske yapsan iki haslanmis yumurta bile yesen yada iki dilim peynir yaninda iki ceviz yesen, ogle sonu ara yapsan,kuru kayisi ceviz yada findik badem gibi biryes atistirsan aksam yemegi cok yemeni engeller bide mideyi bol su ile kandir bunlari yaparsan kan sekerin dusmez buda aclik hissedip cok yemek yemegini bastirir..

Canin hic sikilmasin reglin son gunu protein diyeti yaparsan muhtis sonuc alirsin,ben regl oldugumda 1-1,5kg fazla cikarim,tabiki odemi su icmekle atarsin..

Tavuğu yiyebilsem yaparimda et balik alıp yapmak lazim bütçeyi zorlamam lazim birde evde cocuklar var hergun et alamam balik tavuk neysede,zaten kabizlik problemim var arada protein diyeti yapıyım faydasi olur ins,sen napıyorsun bebisin buyudumu ben ismimi degistirdim selcanmehmet :)
Hımmmm hatırladım canım.... evet büyüdü 10 gün sonra 7 aylık olucaz... sen 14. Takıma katılmıyor muydun....canım o zaman ciğer filan yiyorsan tavuk ciğeri uygun oluyor alabilirsin ... mesela A101 de fileto balıklar var 13 lira filan 4 parça oluyor onlardan alabilirsin... arada akşam öğünlerini yumurta yapabilirsin... ama kabuzlık problemin var daha da zorlamasın çünkü ben bi kaç gün çıkamamıştım WC ye ...

Merhaba kızlar
Çok yoğunum bu aralar misafirim gelecek hazırlık temizlik vs. Diyete dikkat ediyorum ama. Topigin maşallahı var bu arada akşamdan beri oku oku bitiremedim. Aklımda kalanlara cevap yazayım.
Hasibecigim sana bir şey olmasın da topigini falan istemem 😊
Dikiş derken evet sezaryen dikişleri. 3 doğumun 3 ude sezaryen , araları yakin ve 3. Doğumun üstünden henüz 4 ay geçti. Yürüyüş bandında denemek istiyorum şansımı bakalım.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz.
Ben öyle diyet ürünler falan kullanamıyorum. Çok sıkılıyorum hemen diyeti bırakıyorum. Lezzetsiz geliyor belki de o yüzden.
Yediklerimi paylaşayım hemen dün de paylaşmadım yanlış hatirlamiyorsam

Dün akşam tatlı krizim tavan yaptı. Oturdum yeşillik yedim. Gözüm döndü ama yemeden yattım.tebrik ediyorum kendimi💪😊

Eklentiler

• 20190320_131737.jpg
    20190320_131737.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 27
  • 20190320_131749.jpg
    20190320_131749.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba kızlar
Çok yoğunum bu aralar misafirim gelecek hazırlık temizlik vs. Diyete dikkat ediyorum ama. Topigin maşallahı var bu arada akşamdan beri oku oku bitiremedim. Aklımda kalanlara cevap yazayım.
Hasibecigim sana bir şey olmasın da topigini falan istemem 😊
Dikiş derken evet sezaryen dikişleri. 3 doğumun 3 ude sezaryen , araları yakin ve 3. Doğumun üstünden henüz 4 ay geçti. Yürüyüş bandında denemek istiyorum şansımı bakalım.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hepiniz.
Ben öyle diyet ürünler falan kullanamıyorum. Çok sıkılıyorum hemen diyeti bırakıyorum. Lezzetsiz geliyor belki de o yüzden.
Yediklerimi paylaşayım hemen dün de paylaşmadım yanlış hatirlamiyorsam
Dün akşam tatlı krizim tavan yaptı. Oturdum yeşillik yedim. Gözüm döndü ama yemeden yattım.tebrik ediyorum kendimi💪😊
Hafif tempolu yuruyusle basla cnm karin kaslarini cok zorlama bir sure. Menulerin guzel. Misafirlerin gidince gel hemen ara verme :KK66:

X