107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

22 subat cuma kilom: 99.7

Kahvalti: yok tahlil vermeye gittim
Ogle: menemen (bence soganli), 4 cerry domates, 2yk lor, maydanoz, dereotu, 10 siyah zeytin, cay

Screenshot_2019-02-22-13-03-42.png

Hayırlı günler diliyorum kabul edersen bende sana eşlik etmek isterim. ..
Kilo geçmişim senin gibi çok defa aldım verdim bu süreci o kadar çok yaşadımki sayısını bende bilmiyorum 41 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var 11 şubatta tekrar sağlıklı beskenmeye başladım başlangıç 103 üzeri bu sabah 100.2 çıktım fırsat buldukça yaptıklarımı yazarım

Su anda bir elimle besik sallayip bir elimle foruma bakiyorum. Hic uyuyacak gibi degil sipa soylenip duruyor. :anne: Uyusada yemek yapsam. :kk77:

Ara ogun: yarim yesil elma ve yesil cay.
Resimde elmanin hepsi var ama yarisini kizlar goturdu :KK48:

Screenshot_2019-02-22-17-03-55.png

Hayırlı günler diliyorum kabul edersen bende sana eşlik etmek isterim. ..
Kilo geçmişim senin gibi çok defa aldım verdim bu süreci o kadar çok yaşadımki sayısını bende bilmiyorum 41 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var 11 şubatta tekrar sağlıklı beskenmeye başladım başlangıç 103 üzeri bu sabah 100.2 çıktım fırsat buldukça yaptıklarımı yazarım

Cok mennun olurum cnm. Kilolarimizda yakin beraber halledebiliriz biz bu isi :KK66:

Firina tavuk attimen hizlisindan. Dunden kalma sebze yemegim var yanina tavuk koyup bir de yogurt ohhh misss corbam 1 kase cikar mi bilmem onuda kizlara iciririm taze corba yrn yaparim. Kizlarada tavugun yaninda sebzeli (renkli) makarna yapcam ve yogurt.

Başarıcağımıza inanıyorum önemli olan başarımızın kalıcı olması inşallah :KK66:

Insallah cnm

Benim kızımda 2013 aralık doğumlu

Yasitlarmis. Okula gonderiyormusun? Benimki anaokulunda. Bu sene verilen evraklar arasinda okul taramasi vardi saglik ocaginda yaptirmak gerekiyormus. Her sene 1 defa. Gelisimini takip edebilmek icin. Bugun muayeneye gitmisken onuda yaptirdim. 3 tup kan aldilar hemogram, biyokimya, hormon. Sonuclari pazartesi alcam. Boy kilo ve bel cevresi olcumunu alip tansiyonuna baktilar. Goz muayenesi onerdi ama biz ocakta gitmistik miyop cikti gozluk aldik. Bende miyopum genetik gectigi icin kizimda nasiplendi malesef. Sen yaptirdin mi?

Bende doğum yaptım kizim 72 kiloyla başladık şuan 68 69 gidip geliyoruz ..hedef 60..ikimizwde basarilar.2015 de bir diyet hikayem var o zaman başarmıştı m darısı yine nasip olur umarım..m
Bir kere yaptiysan bir daha yapabilirsin cnm. Basarabildigini ve yine basarabilecegini biliyorsun. Allah yardimcimiz olsun bu yolda bize.

Firina tavuk attimen hizlisindan. Dunden kalma sebze yemegim var yanina tavuk koyup bir de yogurt ohhh misss corbam 1 kase cikar mi bilmem onuda kizlara iciririm taze corba yrn yaparim. Kizlarada tavugun yaninda sebzeli (renkli) makarna yapcam ve yogurt.

Insallah cnm

Yasitlarmis. Okula gonderiyormusun? Benimki anaokulunda. Bu sene verilen evraklar arasinda okul taramasi vardi saglik ocaginda yaptirmak gerekiyormus. Her sene 1 defa. Gelisimini takip edebilmek icin. Bugun muayeneye gitmisken onuda yaptirdim. 3 tup kan aldilar hemogram, biyokimya, hormon. Sonuclari pazartesi alcam. Boy kilo ve bel cevresi olcumunu alip tansiyonuna baktilar. Goz muayenesi onerdi ama biz ocakta gitmistik miyop cikti gozluk aldik. Bende miyopum genetik gectigi icin kizimda nasiplendi malesef. Sen yaptirdin mi?
Benim kızımda anasınıfı na gidiyor göz ölçümleri 3 yaşından sonra yapılmıştı en son sağlık ocağında beş yaş boy kilo ölçümü yapıldı ama başka bir işlem yapılmadı

Ben akşam yemeği genelde saat 6 gibi yemeğe çalışıyorum benim menüde bir tabak patates yemeği ve büyük bir bardak ayran vardı

Benim esim 18.30da geliyor eve ondan 18.30-19.00 arasi oturuyoruz sofraya en gec 19.00u gecmemeye calisiyorum

Az once 1 bardak sade nescafe ictim

23 subat cumartesi kilom: 99.6

Sabah 1 tk ev yapimi elma sirkeli su (bunu aliskanlik haline getirsem iyi olacak)

Screenshot_2019-02-23-09-31-31.png

X