- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
- 158
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #4.641
slm kızlar
kardiyolojiye gittim geldim. kalp kapakçıklarımda hafif kaçak varmış ama sıkıntı yaratacak bir durum değilmiş çocukluktan kalmış olabilir dedi. bacağımdaki ödemler kalpten dolayı değil, kalbinden dolayı bu kadar ödem olmaz dedi.
yediğin bir şey alerji yapmış olabilir dedi, kullandığın bir ilaç dokunmuş olabilir dedi, adet öncesi olmandan dolayı olabilir dedi. neyseki kalpten yana bir sıkıntı çıkmadı.
seviye 8e başladığımda spiriluna kullandım ama onu ben çok önceden üniversitedeykende kullanmıştım o dokunsa öncedende dokunurdu bilirdim. çörek otu yağı dokunsa çörek otunun kendiside dokunurdu. geriye değişik olarak yediğim bir tek kamboçya mantarı çayı kalıyor o mu dokundu acaba diye düşünüyorum.
neyse bir toparlanayım bakayım bu ara ne bulduysam yedim. şu kilomla bir yüzleşeyim. bir kaç gün kiraz sapı yeşilçaya dayanayım. bugün dışarıdada yedim. eşim diyor kahvaltının resminide atsana kızlara (sizi kastediyor) dedim linç ederler valla beni (gülsemmi ağlasammı bilemedim emojisi)
pazartesiden itibaren menülerime dikkat edip menü paylaşımına başlıcam inşallah kızlar martta başlıcak olan yeni gruba kadar bu şekilde ilerleyip martta yeni grupla tekrar başlıcam inşallah. az önce ses kaydını dinledim ahmet apanın. yeni takvimde çoklu organ temizliği yapılacakmış ve bu zamana kadarki geliştirdiği en iyi takvimmiş. bu şifalanmadan mahrum kalmak istemiyorum açıkçası
ramazanda seviye 6 yapılmaz cnm orda 3 günlükler var. ramazanda en ideali seviye 2. ramazana kadar seviye 1 ile devam etsem zaten mevcut kilomu korurum inşallahCanım sevindim ciddi bir durum olmamasına, olabilir zamanla keserek denemelisin yani hepsini sırayla kes anlarsın hangisinden olduğunu. Bence seviye 6 ile devam etmelisin hem Ramazan’da da sorun olmaz hemde yemeklere yenilmezsin. Çok güzel kilo verdin bırakmamalısın Canım güzel ilerledin korumalısın. Olsun biraz ara vermek iyi gelmiştir ama hemen tartılıp yüzleşmek en iyisi şu an çok sorun olmaz toparlarsın.
olabilir ama o kadar +3 yapacak kadar olmazki. neyse tuzu da azaltcam zatenÖdem tuzu kesip tekrar başlamandan olmuşta olabilir.
ramazanda seviye 6 yapılmaz cnm orda 3 günlükler var. ramazanda en ideali seviye 2. ramazana kadar seviye 1 ile devam etsem zaten mevcut kilomu korurum inşallah
olabilir ama o kadar +3 yapacak kadar olmazki. neyse tuzu da azaltcam zaten
slm kızlar
kardiyolojiye gittim geldim. kalp kapakçıklarımda hafif kaçak varmış ama sıkıntı yaratacak bir durum değilmiş çocukluktan kalmış olabilir dedi. bacağımdaki ödemler kalpten dolayı değil, kalbinden dolayı bu kadar ödem olmaz dedi.
yediğin bir şey alerji yapmış olabilir dedi, kullandığın bir ilaç dokunmuş olabilir dedi, adet öncesi olmandan dolayı olabilir dedi. neyseki kalpten yana bir sıkıntı çıkmadı.
seviye 8e başladığımda spiriluna kullandım ama onu ben çok önceden üniversitedeykende kullanmıştım o dokunsa öncedende dokunurdu bilirdim. çörek otu yağı dokunsa çörek otunun kendiside dokunurdu. geriye değişik olarak yediğim bir tek kamboçya mantarı çayı kalıyor o mu dokundu acaba diye düşünüyorum.
neyse bir toparlanayım bakayım bu ara ne bulduysam yedim. şu kilomla bir yüzleşeyim. bir kaç gün kiraz sapı yeşilçaya dayanayım. bugün dışarıdada yedim. eşim diyor kahvaltının resminide atsana kızlara (sizi kastediyor) dedim linç ederler valla beni (gülsemmi ağlasammı bilemedim emojisi)
Evet cnm mutlaka artis oldu pazartesi artik odemin ne kadari gider ne kadari kalorsa tartiyla yuzlesmeyi dusunuyorumCiddi bir sağlık probleminizin olmadığına çok sevindim. Ödem konusunu da umarım en kısa zamanda atlatırsınız.
Her ne kadar dikkat etmedim desenizde kilonuzda artış olduğunu düşünmüyorum.Olmuş olsa bile birkaç günde halledilecek bir artıştır gibime geliyor.
Evet cnm mutlaka artis oldu pazartesi artik odemin ne kadari gider ne kadari kalorsa tartiyla yuzlesmeyi dusunuyorum
mimesis gecmis olsun cnm
Ben de aksamdan diyetime niyet edip yarin sabah basliyorum insallah. Uzun zamandir iyi yedim. Canim ne istediyse yedim ki bir daha canim istemesin.
Insallah olur
Aynen sorma hic yemedigim seyleri bile yedim nasil bir aclik olacaksaSağlam gömüyoruz kaç ay yiyemiycez diye allah affetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?