- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #4.621
Canım kt sonrası bu hafta ki durum ne kendini nasıl hissediyorsun ve kilo durumun nedir? Bulamiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kt sonrası tabiki kilo aldım cnm çünkü bağırsaklar dolmaya başladı ve tuz tüketmeye başladım. bu yüzden takımdanda izine ayrıldım. yeni düzene alışınca takımdaki listeye tekrar dönücem inşallah
Yok cnm cok almadim 2.5 kg aldim. Yorumlarda 4-8 kilo arasinda alanlar vardi. Cok sukur benim halime. Spora basladim ya ondan herhaldeAnladım canım çok kg aldın mı zaten görüntü de bi değişiklik olmamıştır
Yok cnm cok almadim 2.5 kg aldim. Yorumlarda 4-8 kilo arasinda alanlar vardi. Cok sukur benim halime. Spora basladim ya ondan herhalde
O zamanki kilo durumuma gire karar vercem cnm su seviye 8 bir bitsinde. Gerci sonrada ramazan gelecek. Herhalde ramazan sonrasina bakarim bilemiyorum simdiSüper canım o da kilo sayılmaz aslında, probiyotik sonrası ne yapmayı planlıyorsun, seviye 6 mı, 9 mı
mimesis
Slm cnm
Menulerin ve sporlarin gayet guzel gidiyor
Haftasonundan beri yasadigim bazi olaylardan dolayi mesaj yazmiyorum. Yeri geldigince yazicam sadece bir sure izleyici olarak kaliyorum. Eger istersen menu yazmaya devam edebilirsin toplu halde bakarim sen yazmayinca motivasyonum dusuyor diyorsanda saygi duyarim.
Tamam cnm ben de bir kac gune hallederim insallah o konuyuİnşallah her şey yolundadır. Yakın zamanda geri dönmeniz dileğimle. ☺
Elbette siz yazdıklarıma cevap verince motive oluyorum ama siteye yazmak da beni disipline ediyor, kendime karşı daha dürüst davranıyorum. Yine de yazmaya devam edeceğim. :) Her gün olmasa bile birkaç günü birleştirip yazarım.
Gıdı nikin değişti diye tanıyamadım önce burhan nikli ayşecik nasılsın ,bende kilo aldım malesef, hasibemin menülerine bakarken seni gördüm yazayım dedim, seviyelere başladım yapabildiğim kadar yapicam inşallah ,sen ne yaptın başladın mı gurup olarak başlıyoruz +90 da sende gelHosgeldin cnm
Hazirana kadar 38 kilo neden olmasin. 8 ay var daha ortalama 4-5 kilo vermen lazim ayda. Ilk aylar hizli gider ama daha sonra yavaslar. Hesaptan biraz daha fazla surebilir ama olsun sen niyetine girdin ya okur insallah bir sekilde
Msj tekrarıSelam canım; ben de bi yerlerden tutunmak istiyorum...Bu kez oğluma söz verdim birinci sınıfta
Okullar kapanan kadar 58 kilo olucam dedim Şu an 95 im
41 yaşındayım,boyu 1.59
Slm kizlar.
Bu aralar biraz saglik problemi yasiyorum cumartesi dr randevum var. Drla gorustukten sonra sonuclari buraya yazarim insallah.
Kisa bir aradan sonra tekrar gorusecegiz insallah.
Slm kizlar.
Bu aralar biraz saglik problemi yasiyorum cumartesi dr randevum var. Drla gorustukten sonra sonuclari buraya yazarim insallah.
Kisa bir aradan sonra tekrar gorusecegiz insallah.