- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.301
İlk defa bu şekilde kıt bir liste verdi .ben de şaşkınım:)Bazi gunler biraz zorlucak gibi gorunuyor insallah rahat yapabilirsin
Bugünkü menüm
09:00 kahvaltı
2 yumurta, 1 çay bardağı süt, 3 kaşık çavdar unu ile krep, 2 dilim beyaz peynir
15: 00 Öğlen
1 domates, 3 dilim ekmek, 2 dilim beyaz peynir, 5 kiraz, 2 parça karpuz
( alışveriş sonrası eve gelince böyle oldu menü)
19: 00 Akşam
1 salatalık, 1 su bardağı kefir, semizotu ve haşlanmış karabuğday, kinoa karışımı
1 tane közlenmiş kırmızı biber
1.5 litre su ( bugün az oldu)
45 dk tempolu yürüyüş = 112.5 puan
pazartesi | salı | çarşamba | perşembe | cuma | cumartesi | pazar | toplam | sıralama | |
| 75 | 240 | 192 | 120 | 112,5 | ||||
| |||||||||
| |||||||||
S sdctnsn | 140 | 100 | 233 | 180 | |||||
| |||||||||
| 195 | 90 | 160 | 145 | |||||
| |||||||||
| |||||||||
Y Yasamenerjisi |
Bugün spor yapmadım canım biraz keyif ve gezme ile geçti günümspor tablomuz
pazartesi salı çarşamba perşembe cuma cumartesi pazar toplam sıralama Umutdeniz4 75 240 192 120 112,5 Bulamiyorum elifimm39 S sdctnsn 140 100 233 180 BitmeyenUmidim Amine Busra 195 90 160 145 Tombuldut fantastikaaa Y Yasamenerjisi
S sdctnsnAmine Busra sporlarınızı bekliyorum
30 dk leslie var canim. Bugun epey zorlandim sporda gitgide zorlaniyorum kolaylaşacakken. Cok yorgun hissediyorumspor tablomuz
pazartesi salı çarşamba perşembe cuma cumartesi pazar toplam sıralama Umutdeniz4 75 240 192 120 112,5 Bulamiyorum elifimm39 S sdctnsn 140 100 233 180 BitmeyenUmidim Amine Busra 195 90 160 145 Tombuldut fantastikaaa Y Yasamenerjisi
S sdctnsnAmine Busra sporlarınızı bekliyorum
pazartesi | salı | çarşamba | perşembe | cuma | cumartesi | pazar | toplam | sıralama | |
| 75 | 240 | 192 | 120 | 112,5 | 739,5 | 1 | ||
| |||||||||
| |||||||||
S sdctnsn | 140 | 100 | 233 | 180 | 653 | 3 | |||
| |||||||||
| 195 | 90 | 160 | 145 | 90 | 680 | 2 | ||
| |||||||||
| |||||||||
Y Yasamenerjisi |
İyi geceler canım , teşekkürler ödül için, haftaya sayımız çoğalsın ,hep birlikte spor yapalımspor tablomuz
pazartesi salı çarşamba perşembe cuma cumartesi pazar toplam sıralama Umutdeniz4 75 240 192 120 112,5 739,5 1 Bulamiyorum elifimm39 S sdctnsn 140 100 233 180 653 3 BitmeyenUmidim Amine Busra 195 90 160 145 90 680 2 Tombuldut fantastikaaa Y Yasamenerjisi
spor sıralamamız
1. sporcuUmutdeniz4 tebrik ederim cnm buyur birincilik kupan
2. sporcuAmine Busra tebrik ederim cnm 2.lik kupan
3. sporcu S sdctnsn tebrik ederim cnm 3.lük kupan
ilk 3 belirlendi ama zaten 3 kişinin sporu vardı inşallah haftaya listenin daha fazla dolmasını ve rekabetin kızışmasını diliyorum
hepinize iyi geceler
İnşallah canım o ekmekler erimiştir yağa dönüşmeden, sabah diyetisyene kontrole gideceğim çünküiyi geceler kızlar
bugün çok rüzgarlıydı hava sakarya parka gidemedik evdeydik. bende kızlara şekilli kurabiye yaptım sevindi yavrucaklar uzun zamandır yapmamıştım.
öğlen ekmek harici güzel menü ama o ekmeği tolare edebildiğini düşünüyorum sonuçta ayakta bütün gün dolaştın ve spor yaptın
eeee kızlar sizlerin menüler ve sporlar nerde
bugün sporda 1. ilan etcez
Canim persembe cuma yuruyusum var,persembe 75 dk,cuma40 dk yürüdüm,pazar tarlada 3 saat calisdim,tarlada calismayi leslie olarak sayalim :) gerci puanını bilmiyorum,yada yürüyüş olarak sayalim..spor yapanlarımız 1/3ümüz kızlar malesef
Allah nasip ederse bende pazartesi başlayayım sporuma
Anneme aldik 5 ay once aldık buz dolabini beyazi yoktu gri rengi var ama el parmak izi kalmiyor iyi yani,yanliz buyugunden bosch nofrost marka 682lt,bizim tarla oldugun sebze koyacak yer olmuyordu diger arçelik nofrost du kucuktti simdiki aldigi iyi,bende alirsam cok iyi bunu tercih ederim hem buyuk kullanışlı yemekler koyma acisindan,bugun de ötv indirimi bitti en az 300-350 tl kârın olurdu haberlerde dedilerBugün buzdolabı bozuldu servis 550 lira masraf çıkardı, 19 yıllık buzdolabı değmez dedik yenisini alacağız mecburen ,alt kısmı dondurucu olanlardan istiyorum, kullananlar memnunmuş birde sizden fikir alayım, aranızda kullanan varsa memnunmu ,kullanışlımı yazarsanız sevinirim.
Anneme aldik 5 ay once aldık buz dolabini beyazi yoktu gri rengi var ama el parmak izi kalmiyor iyi yani,yanliz buyugunden bosch nofrost marka 682lt,bizim tarla oldugun sebze koyacak yer olmuyordu diger arçelik nofrost du kucuktti simdiki aldigi iyi,bende alirsam cok iyi bunu tercih ederim hem buyuk kullanışlı yemekler koyma acisindan,bugun de ötv indirimi bitti en az 300-350 tl kârın olurdu haberlerde dediler
Bende siemens aldım bu kez ilk defa kullanacağım bu markayı ,bozulan dolap bosch ' tu .Anneme aldik 5 ay once aldık buz dolabini beyazi yoktu gri rengi var ama el parmak izi kalmiyor iyi yani,yanliz buyugunden bosch nofrost marka 682lt,bizim tarla oldugun sebze koyacak yer olmuyordu diger arçelik nofrost du kucuktti simdiki aldigi iyi,bende alirsam cok iyi bunu tercih ederim hem buyuk kullanışlı yemekler koyma acisindan,bugun de ötv indirimi bitti en az 300-350 tl kârın olurdu haberlerde dediler
Yok canım estağfurullah.Umutdeniz4 yorgunluktan sacma yazmisim :)) idare edin beni :) hey Allahimm..
Hayirli olsun canim gule gule kullan benim kullandigimda siemens cok memnunum seytan kulagina kurşun :) 15 yil oldu..Bende siemens aldım bu kez ilk defa kullanacağım bu markayı ,bozulan dolap bosch ' tu .
İnşallah canım kilomu verirsin ve tüp bebek tedavini olabilirsin inşallah herşey de olumlu gider senin içinVermem gereken 6 kg var tup bebek tedavim olmasa 65 kg olmayi cok isterdim tam benim istedigim kg, 70 kg bir gorseydim 65 kiloyu isterdim sanki hayal gibi bakalim nereye kadar gidecegim,verilen kilo 7,8 gr oyy oyy cok yolum varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?