107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

iyi geceler kızlar

bugün çok rüzgarlıydı hava sakarya parka gidemedik evdeydik. bende kızlara şekilli kurabiye yaptım sevindi yavrucaklar uzun zamandır yapmamıştım.

öğlen ekmek harici güzel menü ama o ekmeği tolare edebildiğini düşünüyorum sonuçta ayakta bütün gün dolaştın ve spor yaptın

eeee kızlar sizlerin menüler ve sporlar nerde
bugün sporda 1. ilan etcez

spor tablomuz

pazartesisalıçarşambaperşembecumacumartesipazartoplamsıralama
Umutdeniz4 75240192120112,5739,51
Bulamiyorum
elifimm39
S sdctnsn 1401002331806533
BitmeyenUmidim
Amine Busra 19590160145906802
Tombuldut
fantastikaaa
Y Yasamenerjisi

spor sıralamamız

1. sporcu Umutdeniz4 tebrik ederim cnm buyur birincilik kupan

2. sporcu Amine Busra tebrik ederim cnm 2.lik kupan

3. sporcu S sdctnsn tebrik ederim cnm 3.lük kupan

ilk 3 belirlendi ama zaten 3 kişinin sporu vardı inşallah haftaya listenin daha fazla dolmasını ve rekabetin kızışmasını diliyorum

hepinize iyi geceler

İyi geceler canım , teşekkürler ödül için, haftaya sayımız çoğalsın ,hep birlikte spor yapalım

İnşallah canım o ekmekler erimiştir yağa dönüşmeden, sabah diyetisyene kontrole gideceğim çünkü

spor yapanlarımız 1/3ümüz kızlar malesef
Allah nasip ederse bende pazartesi başlayayım sporuma
Canim persembe cuma yuruyusum var,persembe 75 dk,cuma40 dk yürüdüm,pazar tarlada 3 saat calisdim,tarlada calismayi leslie olarak sayalim :) gerci puanını bilmiyorum,yada yürüyüş olarak sayalim..
Kizlar bu hafta saglikli beslenmedim rahatsizliktan dolayi vitamin enerji depolamak için yedim,simdide butun parmaklarimin derileri soyuluyor cok hassazlasti bugün capa yaparken zorlandim ve ilkkez basima geldi neden böyle oldu bilmiyorum yine dr yolu gozukuyor ama gitmek istemiyorum sevmim hastahane

Anneme aldik 5 ay once aldık buz dolabini beyazi yoktu gri rengi var ama el parmak izi kalmiyor iyi yani,yanliz buyugunden bosch nofrost marka 682lt,bizim tarla oldugun sebze koyacak yer olmuyordu diger arçelik nofrost du kucuktti simdiki aldigi iyi,bende alirsam cok iyi bunu tercih ederim hem buyuk kullanışlı yemekler koyma acisindan,bugun de ötv indirimi bitti en az 300-350 tl kârın olurdu haberlerde dediler

Umutdeniz4 yorgunluktan sacma yazmisim :)) idare edin beni :) hey Allahimm..

Bende siemens aldım bu kez ilk defa kullanacağım bu markayı ,bozulan dolap bosch ' tu .

Gunaydin kizlaaarrrr
Gecen hafta 77,5
Bugunn 76,1
Fark 1,4
Odemim oldugunu dusunuyorum dun tarlada calistigimda tok karina gerci 80,1 cikmistim
Bugun reglimin son gunu iyi dergerlendirsem iyi olur bugun misaforlige gidecegim,bide bu hafta gerçekten hic dikkat edemedim rahatsizliktan dolayı cunku tansiyonum surekli dusuk ciksin die sekerli tuzlu yedim yinede bol suyumu ictim,ah saglik sorun olmasa demekki 75 görürmüşüm...

Vermem gereken 6 kg var tup bebek tedavim olmasa 65 kg olmayi cok isterdim tam benim istedigim kg, 70 kg bir gorseydim 65 kiloyu isterdim sanki hayal gibi bakalim nereye kadar gidecegim,verilen kilo 7,8 gr oyy oyy cok yolum varmış...

Vermem gereken 6 kg var tup bebek tedavim olmasa 65 kg olmayi cok isterdim tam benim istedigim kg, 70 kg bir gorseydim 65 kiloyu isterdim sanki hayal gibi bakalim nereye kadar gidecegim,verilen kilo 7,8 gr oyy oyy cok yolum varmış...
İnşallah canım kilomu verirsin ve tüp bebek tedavini olabilirsin inşallah herşey de olumlu gider senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…