- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.281
Aynen beni tarif etmişsin canım, biryerden başlayalım artık böyle huzurluda değiliz zaten, sen belki taşınma sürecinde de kilo verirsin.Tebrik ederim cnm
2 hafta sonraki randevunu sabirsizlikla bekliyorum
Bayrmdan sonra bende tam anlamiyla adapte olamadim ufak ufak alismaya calisiyorum. Mubarek pazartesi bende yine eskisi gibi baslamak istiyorum
Benimde kontrolüm var diyetisyende pazartesi giderim, 700 gr yağdan vermişsin ,çok iyi maşallah, yeni listeni merak ettim zorlu demişsin ya çokmu kısıtlama yaptı ?Diyetisyen kontrolümden geldim kızlar .700 gr yağdan vermişim .2 haftalık listemi de aldım .bakalım 2 zorlu hafta bekliyor beni:)
Bende katılabilirmiyim size canımHadi bi yerden baslayalimBulamiyorum leslie yapalim sonra yeşilçay icelim :)
Maşallah sana canım, benimde sabah başım ağrıdı o yüzden yapamadım, şimdi yaparım.Sabah 15 dk leslie 15 dk egzersiz yapmistim. Yani oglen civari diyelimşimdide 30 dk Leslie yapayim Kiz uyurken uyansada devam ederim. Epey yorgun hissediyorum sicaklardab mi bilmiyorum
Sabah bende esim evdeyken disarida yurumek isterdim ama sabah 5 te kizim uyandirdi sonrada dayanamadim 7de yattim.10.30 da kalktim. O yuzdenn yine evde yaptimMaşallah sana canım, benimde sabah başım ağrıdı o yüzden yapamadım, şimdi yaparım.
ilk 15i yaptim 2.ye geccem simdiBenimde kontrolüm var diyetisyende pazartesi giderim, 700 gr yağdan vermişsin ,çok iyi maşallah, yeni listeni merak ettim zorlu demişsin ya çokmu kısıtlama yaptı ?
Bende katılabilirmiyim size canım
Evde yapmak daha kolay geliyor bana, tabi sabah erkenden dışarıda yürüyüş çok daha iyi.Sabah bende esim evdeyken disarida yurumek isterdim ama sabah 5 te kizim uyandirdi sonrada dayanamadim 7de yattim.10.30 da kalktim. O yuzdenn yine evde yaptim
Çok tşk ediyorumIyi eğlenceler dilerim.
Menün bence çok iyi canım .Bugünkü menüm
09:00 kahvaltı
1 çay bardağı kefir ve granola 2 kibrit kutusu kadar ( kendim yaptım)
15 : 30 Ara
1 bardak sütlü kahve, yine 2 parça granola
( bugün başım ağrıdı hazırda ne varsa ondan yedim mecburen)
19: 45 Akşam
Haşlanmış kabak ,3 kaşık haşlanmış kinoa, karabuğday karışımı, 5 kaşık yoğurt
1.5 litre su, 1 litre dukan içeceği
40 dk leslie = 120 puan
Sağol canımMenün bence çok iyi canım .
2 haftalık liste verdi canım ,ilk hafta sabit çok ekstrası yok ama ikinci haftayı günlere böldü,gün gün ne yiyeceğimi yazdı .fırsat bulduğumda ayrıntılı göndereyim sana
Hadi bi yerden baslayalimBulamiyorum leslie yapalim sonra yeşilçay icelim :)
Aynen beni tarif etmişsin canım, biryerden başlayalım artık böyle huzurluda değiliz zaten, sen belki taşınma sürecinde de kilo verirsin.
Bugün buzdolabı bozuldu servis 550 lira masraf çıkardı, 19 yıllık buzdolabı değmez dedik yenisini alacağız mecburen ,alt kısmı dondurucu olanlardan istiyorum, kullananlar memnunmuş birde sizden fikir alayım, aranızda kullanan varsa memnunmu ,kullanışlımı yazarsanız sevinirim.
Aglarayarak uyandi yine bugunde boyle olsun tamamlanamadi. 35 dk leslie 20 dk egzersizBulamiyorum
Bugünkü menüm
09:00 kahvaltı
1 çay bardağı kefir ve granola 2 kibrit kutusu kadar ( kendim yaptım)
15 : 30 Ara
1 bardak sütlü kahve, yine 2 parça granola
( bugün başım ağrıdı hazırda ne varsa ondan yedim mecburen)
19: 45 Akşam
Haşlanmış kabak ,3 kaşık haşlanmış kinoa, karabuğday karışımı, 5 kaşık yoğurt
1.5 litre su, 1 litre dukan içeceği
40 dk leslie = 120 puan
slm kızlar bende menümü vereyim sabah yoğurt detoksu ardından yulaf lapası
Eki Görüntüle 2283435
öğlen
Eki Görüntüle 2283436
ara da 1 şeftali ve 10 kiraz
akşam
Eki Görüntüle 2283437
tavuk ve patates fırın poşetinde pişti
1 saat hafif tempo yürüyüş 30 dk eliptik = 180 puan
akşam yemeğinden sonra da yürüyüşte 2 top dondurma yedim
Menün bence çok iyi canım .
2 haftalık liste verdi canım ,ilk hafta sabit çok ekstrası yok ama ikinci haftayı günlere böldü,gün gün ne yiyeceğimi yazdı .fırsat bulduğumda ayrıntılı göndereyim sana
Günaydın canım ;Gunaydin kizlarrr
Ben aksam yine yorgun savasci buraya giremeden uyudum kaldim.
Aksam evin girisinde bir kuf kokusu vardi. Yemekten sonra oturdum nerden diye onu aradim acaba cocuklar bir sey mi doktu diye. Ayakkabiliktan cikti. Bimden terlik almistim esime alti plastik ustu kot kumasi olanlardan belki girmussunuzdur. Denize gittigimiz zaman orda onu giymisti sonra posete koymus eve gelincede ayakkabiliga koymus posetiyle. Dolayisiyla o orda islak ve sicaktan plastik kisimlarinda kufler olmus. Gece gece butun ayakkabiligi bosalttim ve ayakkabilarin hepsini yikadim. Arka balkon ayakkabi sergisine dondu
Kahvaltidan sonra spor listemizi guncellicem insallah
Ertesi gun gordum mesajini sence baslayabildim mibugun aksama dogru kizlari sakarya parka goturcez orda bol bol yurucem
Ben hemen tasinmicam cnm. Esim o taraftan is bulana kadar ben kv yaninda kalcam. O is bulunca evi tasicaz
Gecmis olsun mu diyelim hayirli olsun mu diyelim bilemedim
Guzel spor cnm
Menun guzel cnm dengelemissin
Guzel menu cnm. Aijoo dondurma yiye yiye kilo veriyor dert etme
Bizimlede paylas cnm
Bazi gunler biraz zorlucak gibi gorunuyor insallah rahat yapabilirsinGünaydın canım ;
Cumartesi Pazar Perşembe Cuma yapılacak ;
Kahvaltı
2 yumurta ve salata
Öğle
100gr et veya tavuk veya balık
Salata
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
100 gr et /tavuk/balık
Salata
Pazartesi ve çarsamba yapılacak
Kahvaltı öğle akşam
2 dilim labneli wasa
Öğle ile akşam arası
1 Pors meyve
Salı günü yapılacak
Kahvaltı
1 armut
2 yk yoğurt
1 yk chia
Öğle ve akşam
Fırınlanmış kabak
Öğle ile akiam arası
1 yk kabak çekirdeği içi
İstediğin kadar yeşil çay .
Bu menüyle çok güzel kilo verilir diye düşünüyorumGünaydın canım ;
Cumartesi Pazar Perşembe Cuma yapılacak ;
Kahvaltı
2 yumurta ve salata
Öğle
100gr et veya tavuk veya balık
Salata
Ara
1 avuç fıstık
Akşam
100 gr et /tavuk/balık
Salata
Pazartesi ve çarsamba yapılacak
Kahvaltı öğle akşam
2 dilim labneli wasa
Öğle ile akşam arası
1 Pors meyve
Salı günü yapılacak
Kahvaltı
1 armut
2 yk yoğurt
1 yk chia
Öğle ve akşam
Fırınlanmış kabak
Öğle ile akiam arası
1 yk kabak çekirdeği içi
İstediğin kadar yeşil çay .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?