- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.201
Bugunun menusunu yazayim. Yarin babam koye gidecekmiş kizimin dogumgununde burda olmayacak oraya gideriz bi pasta alip
Sabah 06.30
Yogurtlu yulaf
10.00 civari
3 yumurtadan menemen kizimla arttirdik
15.30
Dondurma
14.00
Sabahtan kalan az menemen
4 zeytin
1 dilim cte
17.50 türk kahvesi simdi iccem
Aksam
5 kofte az haslanmis bezelye
Ayran
1 dilkm ekmek
Belki incecik bir dilim pasta olabilir :/
Bende yazayım menümü
Sabah
Yoğurt kürü
Patatesli omlet, salatalık, domates, zeytin
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
1 tabak zeytinyağlı patlıcan, 1 kase cacık
Ara
4 dilim Karpuz
Akşam
1 tabak nohut yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt
Bu arada 35 dk eliptik yaptım zaten oturduğum yerde sıcaktan eridiğim için oldukça terle su kaybettim fazlasıyla da su içiyorumBulamiyorum sporla ilgili puanlama gibi bişey den bahsetmiştin yazdınmı ben mi denk gelmedim bilemedim
O zaman ben bugün 140 puan aldımSlm kizlar
Spor puanlamalarini ayarladim defterime yazdim resmini yuklocem burada yazmakla ugrasmayayim
Herkes gun sonunda menu verirken sporuda yazsin lutfen eger sporu yoksada yok diye belirtsin
Her aksam yatmadan once spor tablomuzu guncellicem insallah
Isterseniz direkt puaninizi hesaplayip yazin istersenizde yaptiklarinizi yazin ben hesaplarim
Eki Görüntüle 2282523
Burda olmayan sporlar yapiliyorsa onlarida hep beraber bir puan belirleriz
Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun .Bugunun menusunu yazayim. Yarin babam koye gidecekmiş kizimin dogumgununde burda olmayacak oraya gideriz bi pasta alip
Sabah 06.30
Yogurtlu yulaf
10.00 civari
15.30
Dondurma
14.00
4 zeytin
1 dilim cte
Aksam
Ayran
1 dilkm ekmek
Afiyet olsun canım dengeli bir menü olmuşBende yazayım menümü
Sabah
Yoğurt kürü
Patatesli omlet, salatalık, domates, zeytin
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
1 tabak zeytinyağlı patlıcan, 1 kase cacık
Ara
4 dilim Karpuz
Akşam
1 tabak nohut yemeği, 3 kaşık bulgur pilavı, 3 kaşık yoğurt
45 dk leslie 15 dk egzersiz yarim saatte hafif tempolu yuruyus(diyetisyenden yuruyerek döndüm)Guzel menu cnm.
1 saatin hepsi leslie miydi gece ona gore hesaplayayim
Pastayi sen bilirsin kendine odul vermek istersen kucuk bir dilim olabilir ama tempomu bozmayayim dersen sen bilirsin vicdaninla basbasa birakiyorum seni
Bende su anda kizlara biskuvili pasta yapiyorum ama yemicem
Guzel menu cnm afiyet olsun
Sabahtan deftere yazdimda anca firsat bulup yukledim cnm yatmadan yapcam listeyi insallah
Canım bu listeyi diyetisyen mi verdiBugunun menusunu yazayim. Yarin babam koye gidecekmiş kizimin dogumgununde burda olmayacak oraya gideriz bi pasta alip
Sabah 06.30
Yogurtlu yulaf
10.00 civari
15.30
Dondurma
14.00
4 zeytin
1 dilim cte
Aksam
Ayran
1 dilkm ekmek
Listem tam olarak boyle değil bugun degisiklik olduCanım bu listeyi diyetisyen mi verdi
Ben de diyetisyene gidiyorum da hiçbir zaman bezelye falan yiyemedim:)Listem tam olarak boyle değil bugun degisiklik oldu
O tür seylere karismiyor benimki. Yani illa şu yemek demiyor. 5 kofte kadar et balik tavuk, 7 8 kasik sebze yemegi yada bakliyat diyor. Bazen illa etli sebze yemegi diyor. Uydugumda oldu uyamadigimda. Bu haftaki listem epeydir yaptiklarima göre farkli. Uymaya caliscam.Ben de diyetisyene gidiyorum da hiçbir zaman bezelye falan yiyemedim:)
Bugünkü menüm
Kahvaltı
6 kaşık menemen, 2 dilim beyaz peynir
3 zeytin,1 yemek kaşığı pekmez
Öğlen
1 közlenmiş patlıcan,
Ara
1 tane erik
Akşam
6 tane kara lahana sarması, 1 kâse yoğurt
1 salatalık
2 litre su
30 dk tempolu yürüyüş = 75 puan
Benim menü çok uçuk. Yarın paylaşmaya başlasam olur mu???
45 dk leslie 15 dk egzersiz yarim saatte hafif tempolu yuruyus(diyetisyenden yuruyerek döndüm)
Akşam menüm
100 gr tavuk ve salata
Şimdi yatmadan da 2 yk yoğurt yiyeceğim
Akşamları toplu yazayım canım ben de ,daha iyi olur haklısınkız 1 yk pekmez ne 1 tk yeseydin bari
öğlen sadece patlıcanla doydun mu yanında yoğurt ayran vs yiyeydin bari
sporumuz var tebrik ederim
tmm cnm ama çok geciktirme lütfen
hafif tempolu yürüyüşü yavaş yürüyüş olarak alırsak egzersizede dk sı 2 puan dersek (listede yokmuş) leslie de 3 puan toplam 195 oluyor maşallah
listeni akşam toplu yazarsan bütün olarak daha iyi görürüz cnm. öğleni yazmış mıydın ben mi kaçırdım ya da 2 öğün mü yaptın
Benim de o şekilde ama bazı sebze ve meyvelerde kısıtlamam var .mesela bezelye ,patates ,muz ,hurma ,üzüm.O tür seylere karismiyor benimki. Yani illa şu yemek demiyor. 5 kofte kadar et balik tavuk, 7 8 kasik sebze yemegi yada bakliyat diyor. Bazen illa etli sebze yemegi diyor. Uydugumda oldu uyamadigimda. Bu haftaki listem epeydir yaptiklarima göre farkli. Uymaya caliscam.
Sabah 2 dlim ekmek
Yumurta
Peynir var
Oglen karabugday corbasi(soguk corba)
Aksamda
Et yada bakliyat + ayran + ekmek 1 dlm
Ara da bir porsiyon meyve +yesilcay
Patates bende tuketmiyorum. Pilav, makarna, bulgur da. Ama sebzede ayrim yapmadik yani. Zamaninda olan hangi sebze varsa onu yiyorum. Suan hangi sebzeleri yiyosun meselaBenim de o şekilde ama bazı sebze ve meyvelerde kısıtlamam var .mesela bezelye ,patates ,muz ,hurma ,üzüm.
Evet canım haklısın pekmez fazla oldu, 1 aydır böyle kafama göre takıldım artık listeme harfiyyen uymak istiyorum.kız 1 yk pekmez ne 1 tk yeseydin bari
öğlen sadece patlıcanla doydun mu yanında yoğurt ayran vs yiyeydin bari
sporumuz var tebrik ederim
tmm cnm ama çok geciktirme lütfen
hafif tempolu yürüyüşü yavaş yürüyüş olarak alırsak egzersizede dk sı 2 puan dersek (listede yokmuş) leslie de 3 puan toplam 195 oluyor maşallah
listeni akşam toplu yazarsan bütün olarak daha iyi görürüz cnm. öğleni yazmış mıydın ben mi kaçırdım ya da 2 öğün mü yaptın
Bende diyetisyene gidiyorum ve az miktarda arada yiyebiliyorum ( patates,muz, hurma )insülin direnci olduğu içinBenim de o şekilde ama bazı sebze ve meyvelerde kısıtlamam var .mesela bezelye ,patates ,muz ,hurma ,üzüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?