107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar
Spor puanlamalarini ayarladim defterime yazdim resmini yuklocem burada yazmakla ugrasmayayim
Herkes gun sonunda menu verirken sporuda yazsin lutfen eger sporu yoksada yok diye belirtsin
Her aksam yatmadan once spor tablomuzu guncellicem insallah
Isterseniz direkt puaninizi hesaplayip yazin istersenizde yaptiklarinizi yazin ben hesaplarim

Burda olmayan sporlar yapiliyorsa onlarida hep beraber bir puan belirleriz

Guzel menu cnm.
1 saatin hepsi leslie miydi gece ona gore hesaplayayim
Pastayi sen bilirsin kendine odul vermek istersen kucuk bir dilim olabilir ama tempomu bozmayayim dersen sen bilirsin vicdaninla basbasa birakiyorum seni

Bende su anda kizlara biskuvili pasta yapiyorum ama yemicem

Guzel menu cnm afiyet olsun

Sabahtan deftere yazdimda anca firsat bulup yukledim cnm yatmadan yapcam listeyi insallah

O zaman ben bugün 140 puan aldım

Güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun .

Bugünkü menüm
Kahvaltı
6 kaşık menemen, 2 dilim beyaz peynir
3 zeytin,1 yemek kaşığı pekmez

Öğlen
1 közlenmiş patlıcan,

Ara
1 tane erik

Akşam
6 tane kara lahana sarması, 1 kâse yoğurt
1 salatalık
2 litre su

30 dk tempolu yürüyüş = 75 puan

Afiyet olsun canım dengeli bir menü olmuş

45 dk leslie 15 dk egzersiz yarim saatte hafif tempolu yuruyus(diyetisyenden yuruyerek döndüm)

Canım bu listeyi diyetisyen mi verdi

Ben de diyetisyene gidiyorum da hiçbir zaman bezelye falan yiyemedim:)
O tür seylere karismiyor benimki. Yani illa şu yemek demiyor. 5 kofte kadar et balik tavuk, 7 8 kasik sebze yemegi yada bakliyat diyor. Bazen illa etli sebze yemegi diyor. Uydugumda oldu uyamadigimda. Bu haftaki listem epeydir yaptiklarima göre farkli. Uymaya caliscam.
Sabah 2 dlim ekmek
Yumurta
Peynir var
Oglen karabugday corbasi(soguk corba)

Aksamda
Et yada bakliyat + ayran + ekmek 1 dlm

Ara da bir porsiyon meyve +yesilcay

kız 1 yk pekmez ne 1 tk yeseydin bari
öğlen sadece patlıcanla doydun mu yanında yoğurt ayran vs yiyeydin bari
sporumuz var tebrik ederim

Benim menü çok uçuk. Yarın paylaşmaya başlasam olur mu???

tmm cnm ama çok geciktirme lütfen

45 dk leslie 15 dk egzersiz yarim saatte hafif tempolu yuruyus(diyetisyenden yuruyerek döndüm)

hafif tempolu yürüyüşü yavaş yürüyüş olarak alırsak egzersizede dk sı 2 puan dersek (listede yokmuş) leslie de 3 puan toplam 195 oluyor maşallah

Akşam menüm
100 gr tavuk ve salata
Şimdi yatmadan da 2 yk yoğurt yiyeceğim

listeni akşam toplu yazarsan bütün olarak daha iyi görürüz cnm. öğleni yazmış mıydın ben mi kaçırdım ya da 2 öğün mü yaptın

Akşamları toplu yazayım canım ben de ,daha iyi olur haklısın

Gunaydin kizlar bugun 100 gr daha eksiyle uyandim, Bulamiyorum canim hayirli olsun tayinin çıkmış,kizlar menunuzu okudum begendim,hasibecim ben bu hafta spor yapamam saglik yonden boynum sag ve sol tutuldu daha iyilesmedim bir iyilesim butun puanlari alacam dermisim :)))
Hepimize saglikli kilolar vermeler diliyorum ins pazartesi hepimiz guzel eksiyle geliriz..

Benim de o şekilde ama bazı sebze ve meyvelerde kısıtlamam var .mesela bezelye ,patates ,muz ,hurma ,üzüm.

Benim de o şekilde ama bazı sebze ve meyvelerde kısıtlamam var .mesela bezelye ,patates ,muz ,hurma ,üzüm.
Patates bende tuketmiyorum. Pilav, makarna, bulgur da. Ama sebzede ayrim yapmadik yani. Zamaninda olan hangi sebze varsa onu yiyorum. Suan hangi sebzeleri yiyosun mesela

Evet canım haklısın pekmez fazla oldu, 1 aydır böyle kafama göre takıldım artık listeme harfiyyen uymak istiyorum.

Bende diyetisyene gidiyorum ve az miktarda arada yiyebiliyorum ( patates,muz, hurma )insülin direnci olduğu için

Selam menu vermeye geldim

Kan verdikten sonra 1 kase mercimek corbasi 1 kucuk ekmek(belediye ekmegi avucicinden az buyuk)

10.30
1 haslama yumurta
Domates salata
2 sekersiz cay

15.00
Karabugday (yogurtlu salatali soguk corba)

18.20
Sade soda

19.30
Oglenkinden

Yesilcay icer gunu kapatirim.
Spor 30 dk leslie+ hafif tempolu yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…