- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #3.181
Duzceye istedim cnmHayırlı olsun canım, nereye çıktı tayinin?
Kayinvalidem orada ondan istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duzceye istedim cnmHayırlı olsun canım, nereye çıktı tayinin?
Hayırlı olsun canım doğum iznin bitmişmiydiDuzceye istedim cnm
Dogum iznim bitmisti ucretsiz izin almistim cnm. Aralik 2020ye kadar izinliyim ama buyuk ihtiamalle gittigimizde yerde baslangic yapabilirim maddi durumlardan dolayi. Ev tut tasin masraflar derken zorda kalirizHayırlı olsun canım doğum iznin bitmişmiydi
Anladım canım Allah yardımcınız olsun çocuklara kayınvaliden bakıcak heralde ben de baktırıcak birini bulsam çalışmak isterim ama yok maalesef çalışmaya alışınca evde olmak çok sıkıcı geliyorDogum iznim bitmisti ucretsiz izin almistim cnm. Aralik 2020ye kadar izinliyim ama buyuk ihtiamalle gittigimizde yerde baslangic yapabilirim maddi durumlardan dolayi. Ev tut tasin masraflar derken zorda kaliriz
Emzirmiyorum ben yanlis mi yazdim acaba. Kizim 3 aylikken birakti emmeyi... Şuan 23.5 aylikEmzirdigine ragmen menun az gibiydi sen böyle beslenirsen kurban bayrama 8 kg verirsin demedi deme :)))
Emzirmiyorum ben yanlis mi yazdim acaba. Kizim 3 aylikken birakti emmeyi... Şuan 23.5 aylikEmzirdigine ragmen menun az gibiydi sen böyle beslenirsen kurban bayrama 8 kg verirsin demedi deme :)))
Hedef belirlemek iyi motive ediyor. Olmazsa da ne verdiysem benim icin guzel bir sonuc dersen kasmazsin :)Aslinda kendimi bayrama sukadar kilo verecegim diye sartlandirmicagim kafaya takinca noluyorsa sanki vücut inatlasiyor gitmiyor kilo birazda baska seylere kendimi verince birde diyet yapinca kilo gidiyor buda beni yormuyor bikma gelmiyor bunu farkina vardim,ne zaman bir plan yapsam iste iki ayda sukadar kilo verecegim şöyle yapsam dedigimde anamm bi bakmisim ayni yerde sayıyorum yada almışımdır,bende merakla bekliyorum bakalim sonuç nolacak,kizlar sizlerdede boyle bir durum oluyormu fark ettinizmi..
Maşallah canım hemde yağdan vermişsin, bu iyi motive eder seni ve hedefine ulaşırsın.Diyetisyenden geldim. Donuste yürüdük birazda erken gitmistik. Ondan boyle gec kaldik :) simdi kizi uyuttum bayildi resmen yavrucak sicakta
1.5 kg vermişim, 1.4 kg yağ 87 goremedik olsun ne yapalim haftaya insallah :)
Diyetisyene 98.9 ile 25 martta basladim. Tam 3 ay olmuş 10.5 kg vermişim. 10 ksu yagdanbu sekilde vermeye devam edersen 6 ayda cogunu atmis olacaksin dedi. İdeal kg 62 ama evlendigim 72ye bile raziyim. Bakalim hele o kglara bir geleyimde belki 60a da inerim
![]()
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım.Duzceye istedim cnm
İnşallah canim darisi basiniza. İlk hedefim kizimin dogumgununde 85 86 gormek. Hamile kaldigim kg. 11 temmuz :)Maşallah canım hemde yağdan vermişsin, bu iyi motive eder seni ve hedefine ulaşırsın.
Yeterki devam edelim gelecek o eksiler,canım.İnşallah canim darisi basiniza. İlk hedefim kizimin dogumgununde 85 86 gormek. Hamile kaldigim kg. 11 temmuz :)
Duraklamalar elbette olcak robot değiliz.. ama pes etmek yok :)Yeterki devam edelim gelecek o eksiler,canım.
Maşallah çok iyi vermişsin tebrik ederim yağdan gitmiş çoğu da spor olarak ne yapıyorsun diyetinin haricinde bide kaç gün spor yapıyorsunDiyetisyenden geldim. Donuste yürüdük birazda erken gitmistik. Ondan boyle gec kaldik :) simdi kizi uyuttum bayildi resmen yavrucak sicakta
Diyetisyene 98.9 ile 25 martta basladim. Tam 3 ay olmuş 10.5 kg vermişim. 10 ksu yagdanbu sekilde vermeye devam edersen 6 ayda cogunu atmis olacaksin dedi. İdeal kg 62 ama evlendigim 72ye bile raziyim. Bakalim hele o kglara bir geleyimde belki 60a da inerim
![]()
Anladım canım Allah yardımcınız olsun çocuklara kayınvaliden bakıcak heralde ben de baktırıcak birini bulsam çalışmak isterim ama yok maalesef çalışmaya alışınca evde olmak çok sıkıcı geliyor
Diyetisyenden geldim. Donuste yürüdük birazda erken gitmistik. Ondan boyle gec kaldik :) simdi kizi uyuttum bayildi resmen yavrucak sicakta
![]()
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım.
Spora yeni basladim. 1 hafta olmuştur. Leslie 1 mile ve egzersizler yapiyorum canim ozellikle gobek ve kalcam icinMaşallah çok iyi vermişsin tebrik ederim yağdan gitmiş çoğu da spor olarak ne yapıyorsun diyetinin haricinde bide kaç gün spor yapıyorsun