107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapamiyorum en az 1 saat sonra yaparim. Bugunde her sey ust uate geldi kaldi benimki. Simdi ogleden sonra oturmaya gitcem orda cay icerim sadece. Aksamda karpuz peynir yapmayi dusunuyorum. Insallah kazasiz belasiz kapatirim bu gunu sıkıldım artik 9lardan :KK43:
yaparsin canim kendine inan yeterki

Sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapamiyorum en az 1 saat sonra yaparim. Bugunde her sey ust uate geldi kaldi benimki. Simdi ogleden sonra oturmaya gitcem orda cay icerim sadece. Aksamda karpuz peynir yapmayi dusunuyorum. Insallah kazasiz belasiz kapatirim bu gunu sıkıldım artik 9lardan :KK43:
Bende 1 saat dayanamiyorum iste bunye meselesi galiba

Gercektende dedigin gibi odemim iki gunde 5,600gr gitti daha gidermi bilmiyorum ins bundan sonra yine dönüşü hizli kg alimi olmaz,sirtimin etleri kat kat olduydu gidigim bile cikmisti,etim ice sıklaştıydi ,simdi odem gidince sirtimin katmani gitmis etlerim yumusacik yaglarim civimis,ben kg vermeye baslayinca yaglarim civir ozaman anlarim kg vermeye basladigima..keske 75 olsam :))

Bu kılolar bızı mahvettı gercekten kım ne derse desın kilo insanı acayıp yaşlı gösterıyo. Sende verırsın merak etme. Benım suan son 7-8 kg kaldı. 82idim bide bende boyda yok. Aynı adile naşit gibiydim valla

Slm kızlar menümü yazayım
Sabah
3 sosisli 1 yumurtalı omlet ve zeytin

Ara Türk kahvesi ve 2 parça bitter çikolata
Ara 3 top dondurma
Dondurma yedikten sonra pişmanlık ve 45 dk eliptik bisiklet 400 cal yaktım dondurmayı fazlasını yaktım

Öğlen
Yarım kase tavuklu şehriye çorbası, yarım kase bezelye

Ara
Türk kahvesi

Akşam
Zeytinyağlı patlıcan yemeği, cacık, 3 dilim karpuz

Bu kılolar bızı mahvettı gercekten kım ne derse desın kilo insanı acayıp yaşlı gösterıyo. Sende verırsın merak etme. Benım suan son 7-8 kg kaldı. 82idim bide bende boyda yok. Aynı adile naşit gibiydim valla
Bende ayni boy yok :)) ama 70-65 kg olsam çok guzel durur,bende ayni 7-8 kg vermem lazim tedavi icin ins istedigimiz kg duseriz canım bari kurban bayrama 70-72 kg olsak dimi :)) benim saglik sorunum var,bide hemoglobin kanim düşmüş 9 za onu yukseltirken hep kilo geliy puff..

Kızlar nasılsınız ben sıcaktan bunalmış durumdayım sizin oralarda havalar nasıl
Saat 21:00 oldu burası şuan 36 derece
Allah yardımcımız olsun ama ben gerçekten ne yapıcam bilmiyorum

Kızlar nasılsınız ben sıcaktan bunalmış durumdayım sizin oralarda havalar nasıl
Saat 21:00 oldu burası şuan 36 derece
Allah yardımcımız olsun ama ben gerçekten ne yapıcam bilmiyorum
Ooo rabbim yardimcinz olsun bizim burda 24 derece suan hastayimya 36 dereceyi isterim herhal..:olamaz:

Yattim döndüm döndüm kalktim cok aciktim, aglamak istiyorum biz niye boyle bir kadere mahkum olduk :KK43: kendimiz ettik, bulduk
Bak aciktikca kilo verdiğin ve boyle bir aciyla diyet yaptigindan gurur duymalisin,aclik olacakki kilo verelim bunlarda gececek bir hafta daha boyle aclik hissettiginde artik alismis oluyorsun sabret canim simdi bi aclik senin atağın oluyor iki uc gun daha sabret ..

üyelerbaşlangıç03.06.201910.06.201917.06.201924.06.2019haftalık farkaylık fark
Umutdeniz4 Umutdeniz4 99.3-88,588,489.2+0,8+0,7
Bulamiyorum Bulamiyorum 10795,596,595,594.0-1,5-2,5
elifimm39 elifimm39 103.588,989,591.4-+2,5
S sdctnsn 84.078,179,178,377.9-0,4-0,2
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim 83.978,87880,177.5-2,6-1,3
Amine Busra Amine Busra 101,8izinli92,290,088.9-1,1-3,8
Tombuldut Tombuldut 77,067,167.1--
fantastikaaa fantastikaaa 99,593,895,994,594.0-0,5+0,2

listemizin en çok kilo vereni BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim tebrik ederim cnm geçen hafta ödem olmasına rağmen en fazla kilo alan dediysek bu hafftada yine ödem olmasına rağmen en cok kilo veren ilan ederiz haksızlık olmasın:KK200: :KK9:

aylık listemizin en çok kilo vereni Amine Busra Amine Busra tebrik ederim cnm sendeki bu gelişmeyi gördükçe inin ki çok mutlu oluyorum kendim vermiş gibi seviniyorum :KK68: :KK200::KK9:

kızlar bir kontrol edin hatam varmı biraz uyuklayarak yaptım hata yoksa ilk sayfaya taşıyayım listeyi

bu arada benimde midem kazındı sade kahve yaptım şimdi kendime. uyumak istemiyorum biraz internette gezinmek istiyorum kızlardan fırsat bulamıyorum.

Gunaydin kizlar

Aksam yemegi gec yedik. Oturmadan sonra kizlari parka goturdum eve saat 8 e yakin geldim terlemislerdi hadi yijayayim oyle degistireyim ustlerini dedim. Esim dun balik tutmustu onlari yapti biz parktayken. Bende hemen bi coban salata yaptim. Nehir baligi oldugu icin cok kilcikliydi biraz yedik biraktik. Esim salata kalsin birazdan yerim simdi psikolojim bozuldu kilcik ayiklamaktan bir daha tutarsam eve getirmem geri birakirim bu baligi dedi ben de baskasina verirsin dedim o da onlarinda kafayi siyirmalarina sebep olamam dedi :KK70: :KK70: :KK70:

Neyse benim adam kalan salatayi yememis baktim saglam duruyor sabah kahvalti yapmaya usendim 2 dlm tam bugday ekmegiyle onu yedim simdide kahve iciyorum

Back