107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Oglunun kontrolu nasil gecti cnm. Umarim bir sorun yoktur

Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin. Once sagligina bak biraz toparlan sonra yine gelirsin
Teşekkür ederim canım ,sonucun bir tanesi çıkmadı yarın tekrar gideceğiz, çıkan sonuçlarda normal.

Benimdr günler dolu dolu geçiyor, dün akşam nişandaydık,yarın yine hastanede oluruz, ondan sonrası birşey yok galiba artık daha aktif olurum inşallah.

Ödem ıcın moralını bozma. Ödem nasıl hızlı alınıyorsa hızlıcada verılıyor. Ölçülerin önemli asıl olan. Tartı yanıltır ama ölçüler yanıltmaz. Gecmıs olsun ayrıca
Gercektende dedigin gibi odemim iki gunde 5,600gr gitti daha gidermi bilmiyorum ins bundan sonra yine dönüşü hizli kg alimi olmaz,sirtimin etleri kat kat olduydu gidigim bile cikmisti,etim ice sıklaştıydi ,simdi odem gidince sirtimin katmani gitmis etlerim yumusacik yaglarim civimis,ben kg vermeye baslayinca yaglarim civir ozaman anlarim kg vermeye basladigima..keske 75 olsam :))

Slm kızlar giremedim 2 gündür dün annemler geldi ablamın çocuklarıyla beraber onlarla ilgilendim bu sabah ta denize gittik sezonu açtık sonunda duru da çok sevdi denizi çok şükür. Tabii bu arada ben yoğurt kürüne başlıcaktım yalan oldu artık yarın sabaha kısmet diyelim
Şimdi de o kadar yorgunum ki duru uyusa da bende uzansam diye bakıyorum

Slm kizlar
Dun gelmeden once meryem uyudu arabaya binerken uyandi gece 12de banyo yaptirdim rahatlasin diye esim uyuttu sonra onu. Bende dus aldiktan sonra uyuyakaldim yorgunluktan giremedim aksam.
Bugunde eminenin bir arkadasina gitcez cuma gunu davet etmisti. Evden yemek yiyip cikarim orda sadece cay icerim diye dusunuyorum (insallah).
Masallah cnm bak odemler gitti. Dikkat et kendine eminim bugun biraz daha eksi cikacaksin.

Evet bayanlarrrr kilolari alalim lutfennn

Benim bugunku kilom 94
Cumaya gore +0.2yim ama gecen pazartesiye gire eksideyim
Gecen pazarteside 95.5 kiloydum

Gunaydin. Kizlar burdan bildirim gelmeyince unutmuşum burayi 2 topik daha olunca :)
Gecen hafta kactim hatirlayamadim
Bugun 88.9 ile geldim :)
Yaklasik 1 haftadir duzenli spor yapmaya basladim. İnsallah bayramda az da olsa vucudumda toparlanma olur. Bu aralar halime cok uzuluyorum. Surekli ayna karsisindayim

Slm kızlar geçen hafta çok yoğundum misafir vardı kiloma gelince bende malesef artıdayım bayram sonrası toparlamaya çalışıyorum yazın yemeğe dikkat benim için baya zor oluyor eşim öğretmen evde olduğu için beslenme düzensiz oluyor şu yazı kilo almadan azda olsa vererek geçirmek istiyorum
En son 89.5 tim sanırım
Bu gün 91.4
Aldıklarımı vermeye çalışıcam inşallah

Slm kızlar
geçen hafta 78.4
Bugün 77.9 dün regl oldum biraz da onun şişliği var ama yine de eksi olmama sevindim bu sabahta yoğurt kürüne başladım çok şükür tadını hiç sevmesemde zorla içsemde bakalım 10 gün devam edicem inşallah 74-75 e filan inerim diyorum bu kür sonunda çünkü neredeyse 1 buçuk aydır hep aynı kilolarda gidip geliyor kilom. Bide spor yapabilsem ama ben zaten sıcağı hiç sevmiyorum bide burası 35 derece üstü sıcaklık kaç gündür çok zor geliyor sıcakta spor yapmak

Sabah ev isi kizlar derken kahvalti yapamadim
Oglenle kahvaltiyi bir arada yapcam artik
Simdi buna 2 yumurta kirdik mi tamam yanina 1 bardakta ayran yapayim ohh miss
Eki Görüntüle 2281761
Acligima hic dayanamiyorum canim ben. Yusrayla ayni anda mutlaka kahvalti yapiyorum sende ihmal etmemeye calis

Acligima hic dayanamiyorum canim ben. Yusrayla ayni anda mutlaka kahvalti yapiyorum sende ihmal etmemeye calis
Sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapamiyorum en az 1 saat sonra yaparim. Bugunde her sey ust uate geldi kaldi benimki. Simdi ogleden sonra oturmaya gitcem orda cay icerim sadece. Aksamda karpuz peynir yapmayi dusunuyorum. Insallah kazasiz belasiz kapatirim bu gunu sıkıldım artik 9lardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…