- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #3.081
Teşekkür ederim canım ,sonucun bir tanesi çıkmadı yarın tekrar gideceğiz, çıkan sonuçlarda normal.Oglunun kontrolu nasil gecti cnm. Umarim bir sorun yoktur
Cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin. Once sagligina bak biraz toparlan sonra yine gelirsin
Çok sukur iki gunde 5,6 gr odemim gitti daha odemim varmi bilmiyorum,bu hafta surekli yattimSlm kizlar
Gercektende dedigin gibi odemim iki gunde 5,600gr gitti daha gidermi bilmiyorum ins bundan sonra yine dönüşü hizli kg alimi olmaz,sirtimin etleri kat kat olduydu gidigim bile cikmisti,etim ice sıklaştıydi ,simdi odem gidince sirtimin katmani gitmis etlerim yumusacik yaglarim civimis,ben kg vermeye baslayinca yaglarim civir ozaman anlarim kg vermeye basladigima..keske 75 olsam :))Ödem ıcın moralını bozma. Ödem nasıl hızlı alınıyorsa hızlıcada verılıyor. Ölçülerin önemli asıl olan. Tartı yanıltır ama ölçüler yanıltmaz. Gecmıs olsun ayrıca
İyi canım çok sevindim ödemin gitmesine bayağı rahatlamışsındır.Çok sukur iki gunde 5,6 gr odemim gitti daha odemim varmi bilmiyorum,bu hafta surekli yattim
Evet rahatladim ama korkuda var kg firlayacak die rabbim korktugumuza ugratmasin inş..İyi canım çok sevindim ödemin gitmesine bayağı rahatlamışsındır.
Amin, hareketlisin zaten hemen kilo almazsın moralini bozma.Evet rahatladim ama korkuda var kg firlayacak die rabbim korktugumuza ugratmasin inş..
Masallah cnm bak odemler gitti. Dikkat et kendine eminim bugun biraz daha eksi cikacaksin.Slm kizlar
Acligima hic dayanamiyorum canim ben. Yusrayla ayni anda mutlaka kahvalti yapiyorumSabah ev isi kizlar derken kahvalti yapamadim
Oglenle kahvaltiyi bir arada yapcam artik
Simdi buna 2 yumurta kirdik mi tamam yanina 1 bardakta ayran yapayim ohh miss
Eki Görüntüle 2281761
Sabah kalkar kalkmaz kahvalti yapamiyorum en az 1 saat sonra yaparim. Bugunde her sey ust uate geldi kaldi benimki. Simdi ogleden sonra oturmaya gitcem orda cay icerim sadece. Aksamda karpuz peynir yapmayi dusunuyorum. Insallah kazasiz belasiz kapatirim bu gunu sıkıldım artik 9lardanAcligima hic dayanamiyorum canim ben. Yusrayla ayni anda mutlaka kahvalti yapiyorumsende ihmal etmemeye calis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?