• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlarrr :KK68:

Sabah saat kurdum ama erken kalkamadim
Emineyi okula gonderdikten sonra yogurt kurumu yaptim ictim. 3 yk yogurt 1 sise maden suyu 1 ck toz zencefil yarim limon. Sonra3 mil leslie yaptim. Uzun zamandir spor yapmadigim icin 4 dk gecmek bilmedi ki bir de en kolay olanini yaptim. En son leslie yaptigimda hoplaya ziplaya yapiyordum.

Son 5 dk kala zeynep uyandi geldi bitincede meryem uyandi. Baktim yatakta oynuyor aglamiyor hemen dusa girdim. Sonrada sıkılastirici kremlerimi surdum (yeni basladim belki faydasi olur). Surerken bir sey hissetmedim ama sonrasinda yanma hissi oldu.

Cocuklari akladim pakladim yedirdim derken saat 10da anca kahvalti yapabildim.

Duzceden gelince 4 makine camasir yikadim salonda 2li koltugun ustu utulenecek dolu. Aksam denizden gec geldik mutfakta deniz yayintisi dolu. Meryemi yeni uyuttum simdi once mutfaktan baslicam toplama islerine.

Haydi ben simdi meryem uyurken islere daliyorum daha sonra yine gorusuruz

Resim koymayi unutmusum.
Kahvaltida 5i bir yerde cay ictim.

20190610_105427.jpgScreenshot_2019-06-10-12-38-44.png

Resim koymayi unutmusum.
Kahvaltida 5i bir yerde cay ictim.

Eki Görüntüle 2277178 Eki Görüntüle 2277179
Ozlemisim resimlerini (:
İslerinde kolayliklar diliyorum. Bende anca evdeki bornozlari falan yikayarak bitirdim camasir isini. Benimde utu var biraz ama pek canim istemiyor bilmiyorum yapabilecek miyim bugun.

Sıkılaştırma kremlerini merak ettim. Kullanan ve fayda goren var mı? Gobegim hic toparlanmadi gibi geliyor bana

Ozlemisim resimlerini :-)
İslerinde kolayliklar diliyorum. Bende anca evdeki bornozlari falan yikayarak bitirdim camasir isini. Benimde utu var biraz ama pek canim istemiyor bilmiyorum yapabilecek miyim bugun.

Sıkılaştırma kremlerini merak ettim. Kullanan ve fayda goren var mı? Gobegim hic toparlanmadi gibi geliyor bana
Avondan yeni aldim cnm ilk defa kullanicam bende

İnsallah fayda gorursun. Bende denerim belki :)

Bu arada dun yazdimmi emin olamadim. Bende haşemama girebildim bu yaz denizlerdeyim :KK70: 1 ay daha sıkı tutarsam esimin iznine kadar 5 kg daha atsam harika olur
Burda yazmadin diger tarafta gormustum ama hangisinde onu hatirlamiyorum :KK48:

Bayramda 77,3 kg gordumdu bugun 78 zim..
Bahceden dolayi odemim oldugunu dusunuyorum cok çalıştım ama bayramda 3 defa ev yapimi baklava kacamagim oldu okadar calismaya hemen kilo almam dimi ins almamisimdir..

Kızlar kolay gelsin.Bende gunlugumun ilk mesaj sayfasına tablo yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım.Mumkunse detaylı yani anliycagin şekilde bana anlatirsaniz çok sevinirim.

Bana ara ogun filtre kahve ve 1 yk kurutulmus ahududu. Meryemede kasik mamasi hazirladim. Saat 4 te yedik kizimla. Simdide kiraz yedim resmini cekmeyi unuttum.

Eki Görüntüle 2277325
Merhaba.Bende ilk mesaj sayfasına tablo yapmak istiyorum.Nasil yaptığınızı ogrenebilirmiyim rica etsem.

Back