- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.921
Vocuklarla yalniz gidince cok yuzemedim cnm genelde emineyi yuzdurmeye calistimBende evde olmak istiyordum bayramda
Bol bol yüz denizde en güzel spor, pazartesi hep birlikte yeni bir başlangıç yapalım.
Ozlemisim resimleriniResim koymayi unutmusum.
Kahvaltida 5i bir yerde cay ictim.
Eki Görüntüle 2277178 Eki Görüntüle 2277179
Avondan yeni aldim cnm ilk defa kullanicam bendeOzlemisim resimlerini
İslerinde kolayliklar diliyorum. Bende anca evdeki bornozlari falan yikayarak bitirdim camasir isini. Benimde utu var biraz ama pek canim istemiyor bilmiyorum yapabilecek miyim bugun.
Sıkılaştırma kremlerini merak ettim. Kullanan ve fayda goren var mı? Gobegim hic toparlanmadi gibi geliyor bana
İnsallah fayda gorursun. Bende denerim belki :)Avondan yeni aldim cnm ilk defa kullanicam bende
Burda yazmadin diger tarafta gormustum ama hangisinde onu hatirlamiyorumİnsallah fayda gorursun. Bende denerim belki :)
Bu arada dun yazdimmi emin olamadim. Bende haşemama girebildim bu yaz denizlerdeyim1 ay daha sıkı tutarsam esimin iznine kadar 5 kg daha atsam harika olur
Oncesinde kactin yani en son95.9 çıktım. Her ramazan sonrası böyle oluyorm ben malesef...
93.8Oncesinde kactin yani en son
Çok fazla artın yok canım ödemde olabilir, moralimizi bozmadan devam ederiz, ben arife günü 87.5 kg dum,bugün 88.5 , önceden çok üzülüyordum şimdi ise dengeliyorum üzülmek yok
Merhaba.Bende ilk mesaj sayfasına tablo yapmak istiyorum.Nasil yaptığınızı ogrenebilirmiyim rica etsem.Bana ara ogun filtre kahve ve 1 yk kurutulmus ahududu. Meryemede kasik mamasi hazirladim. Saat 4 te yedik kizimla. Simdide kiraz yedim resmini cekmeyi unuttum.
Eki Görüntüle 2277325
Bende ilk eve geldigimde 95 ciktim. Odemde vardir. Sakin diyeti birakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?