- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.781
Tahmin edebiliyorum .ben de 7 kilo verdim ,uzun zamandır görmediğim insanlarla bir araya geldim ve bir tanesi bile birşey demedi ama insanlar bem doğum yaptıktan sonra hastane odasına gelip seni yolda görsek tanımayız çok kilo almışsın dediler .Benim uzun zamandir gormedigim arkadasim 6 kg verdigim halde bana kg almissin dedi, resmen iddialaştı benle, güler msiin aglar misin
Allah ikimizinde yardımcısı olsun...Benim ki abla oldum ablalar bez bağlamaz iç çamaşırı giyer diyor.Evin her tarafı sidik inan ki offf yok yoruldum artık..senin kız kaç aylık?
Hakkınızda hayırlısı olsun... şimdi istanbulda mısınız?
Hakkınızda hayirlisi olsun. Annenle kayınvaliden oradaydi galiba dimi
Çok geçmiş olsun canım ikinizede.
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım.
Aslinda arkadasim kötü niyetli biri degildir. Ama gercekten benim kilom cok fazla oldugu icin insanlar ancak simdi simdi farketmeye basladi. En az 5 kg daha vermeliyimki baya farkedilsin. Yüzüm falan ancak küçülmeye basladi. 10 kg vermis oldum bugunkü tartimla :))
Spor oluyor tarla işi senin için canım, spor sonrası kaslar şişiyormuş ondanda artı görünüyor olabilir,kaslar dinlenince gerçek kilonu görebilirsin.Ay bide bugun 78,3 kiloyu gordum,ya simdi pazar gunu tarlada calisacagim ya ertesi gun acayip odem oluyor bu ödemi de uc gunde anca atiyorum ve bol su odemi yok ediyor.. pazartesi o yuzden tartiya arti olarak yansıyor..
Maşallah 10 kg çok iyi.Aslinda arkadasim kötü niyetli biri degildir. Ama gercekten benim kilom cok fazla oldugu icin insanlar ancak simdi simdi farketmeye basladi. En az 5 kg daha vermeliyimki baya farkedilsin. Yüzüm falan ancak küçülmeye basladi. 10 kg vermis oldum bugunkü tartimla :))
Bu aksam gezmeye gittik. Sonunda verdigim belli olmaya baslamis, resim cekindik boydan cok sukur ya :)Maşallah 10 kg çok iyi.
Düzenli olarak yeşil çay içiyorum canım ama emzirdiğim için günde 3 taneyi geçmiyorum .Spor sonrasi odem olabiliyor malesef yesil cay tuketebilirsin
Aynen canim gerçekten tarlada calistigim gun butun kaslarim agriyor karin kasindan tut kollarim sirtim cok agriyor iki gun kendime gelemiyorum,ben ilk defa bu sene bahçeye istekli gidiyorum cunku spor oluyor,ins boyle istekli olurum hep..Spor oluyor tarla işi senin için canım, spor sonrası kaslar şişiyormuş ondanda artı görünüyor olabilir,kaslar dinlenince gerçek kilonu görebilirsin.
Benim uzun zamandir gormedigim arkadasim 6 kg verdigim halde bana kg almissin dedi, resmen iddialaştı benle, güler msiin aglar misin
Tahmin edebiliyorum .ben de 7 kilo verdim ,uzun zamandır görmediğim insanlarla bir araya geldim ve bir tanesi bile birşey demedi ama insanlar bem doğum yaptıktan sonra hastane odasına gelip seni yolda görsek tanımayız çok kilo almışsın dediler .
Ki benim bu gebelik şekeri denilen illetten dolayı nasıl üzüldüğümü ,kilo aldığımı biliyorlar .
İnsanlar çok kötü diyorum artık
Bizde bayramda gideceğiz memlekete, aynı şeyleri yaşıyoruz canım maalesef,insanlar kilo aldığımı çok kırıcı şekilde söylediler hep, çok uzun hikâye ,hiç insanların arasına girmek istemediğim günler oldu, ama şimdi iyiyim kendimi hafiflemiş hissediyorum.Aynen katılıyorum 82 kilodan 72ye dusmustum. Kımse farketmedı. Ben soruncada “vermemıssınkı” der gibi bakanlar oldu. Suan 68lerdeyım gecen gunde uzun zamandır görmedıgım halam geldı. Oda agzını bükerek baktı. Toplamda -14 kg gbı bı kılo gitmiş. Beden olculerımı hep yazıyorum. Olmayan bazı kıyafetlerı olmaya basladı... yanı fark gorulmemesi bence hasetlik fesatlık....
Eşimin memleketıne gıdınce de dırek kılomdan konu acılıyordu. Hele bı 60-63lere duşeyim bakalım ne konu acacaklaray buseferde kesin “yüzün çökmüş” derler
O diyeti bende yapmak istiyorum 1 yada iki öğün şeklinde yaptım, sen kaç gün yaptın, halsizlik oluyormu merak ettim canım.Kızlar ramazanda cok bir kılo veremedım ama bayramdan sonra hurma dıyetıne baslamayı dusunuyorum... eskıden denemıstım etkılıydı. Dr Ender saracın tarıfı. İkizler 15 aylık emzırıyorum ama bol su ıle bırlıkte sutumu etkıleyecegını sanmıyorum. Cunku suan oruc tutuyorum gene emzırebılıyorum. Kilo vermem aşırı derecede durdu.. oynatmak ıcın sasırtmam lazım. Buarada eşimin geliş tarihi belli oldu haziranın sonunda gelıyoryani ataga gecmem lazımm
Aynen katılıyorum 82 kilodan 72ye dusmustum. Kımse farketmedı. Ben soruncada “vermemıssınkı” der gibi bakanlar oldu. Suan 68lerdeyım gecen gunde uzun zamandır görmedıgım halam geldı. Oda agzını bükerek baktı. Toplamda -14 kg gbı bı kılo gitmiş. Beden olculerımı hep yazıyorum. Olmayan bazı kıyafetlerı olmaya basladı... yanı fark gorulmemesi bence hasetlik fesatlık....
Eşimin memleketıne gıdınce de dırek kılomdan konu acılıyordu. Hele bı 60-63lere duşeyim bakalım ne konu acacaklaray buseferde kesin “yüzün çökmüş” derler
Kızlar ramazanda cok bir kılo veremedım ama bayramdan sonra hurma dıyetıne baslamayı dusunuyorum... eskıden denemıstım etkılıydı. Dr Ender saracın tarıfı. İkizler 15 aylık emzırıyorum ama bol su ıle bırlıkte sutumu etkıleyecegını sanmıyorum. Cunku suan oruc tutuyorum gene emzırebılıyorum. Kilo vermem aşırı derecede durdu.. oynatmak ıcın sasırtmam lazım. Buarada eşimin geliş tarihi belli oldu haziranın sonunda gelıyoryani ataga gecmem lazımm
Direkt sarkmışsın derler merak etme hatta hiç farketmeyebilirler bile .ama 500 gram al hemen başlarlar aaaaa kilo mu aldın sen ,yüzün toparlanmışAynen katılıyorum 82 kilodan 72ye dusmustum. Kımse farketmedı. Ben soruncada “vermemıssınkı” der gibi bakanlar oldu. Suan 68lerdeyım gecen gunde uzun zamandır görmedıgım halam geldı. Oda agzını bükerek baktı. Toplamda -14 kg gbı bı kılo gitmiş. Beden olculerımı hep yazıyorum. Olmayan bazı kıyafetlerı olmaya basladı... yanı fark gorulmemesi bence hasetlik fesatlık....
Çok geçmiş olsun canımSabah dr gittim geldim meryemi toparlayamadim bir turlu antibiyotik verdi. Donuste markete ugra eve gel meryemi yedir uyut derken anca geldim.
Hurma yogurdu hakkiyla yapamadim cunku 2 gecedir resmen bir seylere saldirdim sonuc olarakta yine kendime yaptim yapacagimi cuma gunu 92.0 iken bugun 93.8 ciktim
Bugun tarti gunumuz kizlar unutmayin umarim sizidurumunuz benimkinden cok cok cok daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?