107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Benim uzun zamandir gormedigim arkadasim 6 kg verdigim halde bana kg almissin dedi, resmen iddialaştı benle, güler msiin aglar misin
Tahmin edebiliyorum .ben de 7 kilo verdim ,uzun zamandır görmediğim insanlarla bir araya geldim ve bir tanesi bile birşey demedi ama insanlar bem doğum yaptıktan sonra hastane odasına gelip seni yolda görsek tanımayız çok kilo almışsın dediler .
Ki benim bu gebelik şekeri denilen illetten dolayı nasıl üzüldüğümü ,kilo aldığımı biliyorlar .
İnsanlar çok kötü diyorum artık

Allah ikimizinde yardımcısı olsun...Benim ki abla oldum ablalar bez bağlamaz iç çamaşırı giyer diyor. Evin her tarafı sidik inan ki offf yok yoruldum artık..senin kız kaç aylık?

27sinde dogum gunu 36 aylik olcak. Kocaman kiz.

Hakkınızda hayırlısı olsun... şimdi istanbulda mısınız?

Insallah cnm. Sakaryadayim simdi

Hakkınızda hayirlisi olsun. Annenle kayınvaliden oradaydi galiba dimi

Amin cnm. Kayinvalidem orda. Annemler izmirde.

Çok geçmiş olsun canım ikinizede.

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım.

Sagol cnm insallah

Hayirli geceler kizlar yorumlarinizi okuya ikuya geldim :) bende bugun bayan arkadaslarla iftar yaptik cok gonulsuzdum ama iyikide gitmisim cok guzel gecti,ben boydan elbiseler giyiyorum ara sira tunik giyiyorum,boydan giydigim elbiseler bol dökümlü duruyor halbuki verdigim kilo 5,5 kg ama tarlada calismamin faydasi sikilasmisim bu hosuma gitti,ins bayramdan sonra tarlada daha cok calisip kilo vermeyi istiyorum bakalim hedefim 70 kg ya dusup tedaviye baslamak gonul ister 65 kiloda olmak ama okadar vaktim yok ve 70 kiloya dusersem 15 yilda ilk defa gorecegim :))
Kizlar ins ramazandan sonra sporlarimizi artıralım ve zayiflayim sıkilasalim ins.. yoksa 5 kilo verdigimiz belli olmuyor..

Ay bide bugun 78,3 kiloyu gordum,ya simdi pazar gunu tarlada calisacagim ya ertesi gun acayip odem oluyor bu ödemi de uc gunde anca atiyorum ve bol su odemi yok ediyor.. pazartesi o yuzden tartiya arti olarak yansıyor..
Spor oluyor tarla işi senin için canım, spor sonrası kaslar şişiyormuş ondanda artı görünüyor olabilir,kaslar dinlenince gerçek kilonu görebilirsin.

Maşallah 10 kg çok iyi.

Tartıda iki gün arasında 600 gr fark oluyor nerdeyse .özellşkle dikkat ettim ne zaman yürüyüşe çıksam ertesi iki üç gün tartıda bu şekilde fazla görünüyor be eskiye dönmek zor oluyor .var mı fikri olan kızlar

Spor oluyor tarla işi senin için canım, spor sonrası kaslar şişiyormuş ondanda artı görünüyor olabilir,kaslar dinlenince gerçek kilonu görebilirsin.
Aynen canim gerçekten tarlada calistigim gun butun kaslarim agriyor karin kasindan tut kollarim sirtim cok agriyor iki gun kendime gelemiyorum,ben ilk defa bu sene bahçeye istekli gidiyorum cunku spor oluyor,ins boyle istekli olurum hep..

Benim uzun zamandir gormedigim arkadasim 6 kg verdigim halde bana kg almissin dedi, resmen iddialaştı benle, güler msiin aglar misin

Aynen katılıyorum 82 kilodan 72ye dusmustum. Kımse farketmedı. Ben soruncada “vermemıssınkı” der gibi bakanlar oldu. Suan 68lerdeyım gecen gunde uzun zamandır görmedıgım halam geldı. Oda agzını bükerek baktı. Toplamda -14 kg gbı bı kılo gitmiş. Beden olculerımı hep yazıyorum. Olmayan bazı kıyafetlerı olmaya basladı... yanı fark gorulmemesi bence hasetlik fesatlık....
Eşimin memleketıne gıdınce de dırek kılomdan konu acılıyordu. Hele bı 60-63lere duşeyim bakalım ne konu acacaklar ay buseferde kesin “yüzün çökmüş” derler

Kızlar ramazanda cok bir kılo veremedım ama bayramdan sonra hurma dıyetıne baslamayı dusunuyorum... eskıden denemıstım etkılıydı. Dr Ender saracın tarıfı. İkizler 15 aylık emzırıyorum ama bol su ıle bırlıkte sutumu etkıleyecegını sanmıyorum. Cunku suan oruc tutuyorum gene emzırebılıyorum. Kilo vermem aşırı derecede durdu.. oynatmak ıcın sasırtmam lazım. Buarada eşimin geliş tarihi belli oldu haziranın sonunda gelıyor yani ataga gecmem lazımm

Bizde bayramda gideceğiz memlekete, aynı şeyleri yaşıyoruz canım maalesef,insanlar kilo aldığımı çok kırıcı şekilde söylediler hep, çok uzun hikâye ,hiç insanların arasına girmek istemediğim günler oldu, ama şimdi iyiyim kendimi hafiflemiş hissediyorum.
3 ayda 13 kilo verdim ,artık boşveriyorum öyle patavatsız insanları önemli olan sağlık.

O diyeti bende yapmak istiyorum 1 yada iki öğün şeklinde yaptım, sen kaç gün yaptın, halsizlik oluyormu merak ettim canım.

Slm kizlar
Pazar kosturmacasi gelemedim buralara
Temizlik isimde yarina kaldi
Simdide kizlari yikicam sonra bende yatarim

Yuzun cokmus. Eskiden yuzun daha guzeldi. Kilo sana yakisiyordu. Hasta gibi gorunuyorsun...

Bende bir kac gundur hurma yogurt yapmaya calisiyorum ama aksamlari cozutuyorum. 2 gundur pek hakim olamiyorum kendime sanirim ramazan diye iyice saldim. Cuma gunu 92ydim ama yarin kac cikarim Allah bilir cunku gercekten cok yedim.

Direkt sarkmışsın derler merak etme hatta hiç farketmeyebilirler bile .ama 500 gram al hemen başlarlar aaaaa kilo mu aldın sen ,yüzün toparlanmış

Sabah dr gittim geldim meryemi toparlayamadim bir turlu antibiyotik verdi. Donuste markete ugra eve gel meryemi yedir uyut derken anca geldim.

Hurma yogurdu hakkiyla yapamadim cunku 2 gecedir resmen bir seylere saldirdim sonuc olarakta yine kendime yaptim yapacagimi cuma gunu 92.0 iken bugun 93.8 ciktim

Bugun tarti gunumuz kizlar unutmayin umarim sizidurumunuz benimkinden cok cok cok daha iyidir

Çok geçmiş olsun canım
Ama 2 günde o kadar kilo alınmaz ;ödem oluşmuştur .yeşil çay ,bol su içerek atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…