107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

eğer kilo problemin varsa inşallah sen de en kısa zamanda hedefine ulaşırsın
Doğum sonrası kalanlarla uğraşıyorum ben canım .hala emzirdiği için çok çok katı diyetleri yapamıyorum ,elimden geldiğince de yapıyorum .burayı okuyup kendimi motive ediyorum ama tatlı olmadan yaşamak çok zormuş

emzirirken insanın canı daha çok tatlı istiyor yani en azından ben emzirirken öyleydim

bu arada epeydir menü yazmamıştım. yazmadıkça cozutmaya başladım. tekrar başlamak lazım

sahurda sanki hiç yememiş gibi peynir zeytin ekmek yedim
iftarda bulgur pilavı fırın tavuk patates biber salata yoğurt

gün içerisinde girip kontrol tartımı yazamadım.
cuma: 92.6
bugün 93.0

üyeler
başlangıç
06.05.2019
13.05.2019
20.05.2019
27.05.2019
haftalık fark
aylık fark
N nmgy
73.5
--
-
Umutdeniz4
99.3
90,089,5
-0,5
Bulamiyorum
107
93,493,0
-0,4
elifimm39
103.5
94,191,9
-2,2
S sdctnsn
84.0
76,777,4
+0,7
BitmeyenUmidim
83.9
79,879,3
-0,5
Amine Busra
101,8
95,092,9
-2,1
@Ender insan
95.0
64,764,2
-0,5
Tombuldut
77,0
70,568,9
-1,6
fantastikaaa
99,5
-96,0
-

en çok kilo veren elifimm39 ve Amine Busra (100 gr ın lafını etmeyelim ) tebrik ederim cnm başarının devamını dilerim

en az kilo veren hatta alan S sdctnsn inşallah haftaya bol eksilerle gelirsin cnm

hatalarım varsa şimdiden özür dilerim lütfen düzeltiniz

Tebrik ederim kızlar süpersiniz hepiniz ben bu hafta maalesef biraz abarttım inşallah bu hafta öyle geçmez

Sağol canım

Sağol canım hepimizde veririz inşallah kiloları, bende hiç bulantı olmadı ama halsizlik oluyor ondanmış demekki.

Canım 8 li rakamları görmüşün Tebrikler darısı başımıza inşallah
İnşallah vereceğiz canım hepimizinde yüzü gülsün.

Aynen cok sukur ya gına gelmıstı 7lerden... darısı basına canım bı an once ınsallah
Gayret edelim hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız canım inşallah.

Aaa sende 8li rakamlara gelmıssın süppper insan nası gaza gelıyor dımı:)))
Sağol canım inşallah vereceğiz hepimizde,benim daha 20 kilom var vermem gereken.

Eline sağlık canım,hedeflerimize ulaşmak dileğiyle iyi geceler olsun inşallah.

Eskiden olsa yaa 30 40 kg nasil vercem. Deyip deyip baslayip birakiyodum diyeti. Bu sefee oyle dusunmuyorum mesela. Her bir kg da o kadar mutlu oluyorumki. Herkes gibi birden veremedim. Dun 2 ay oldu. Cok kacamakta yaptim ama 9 kgya yakın vermişim. Bu bana yeter. Bunun gibi 2 defa daha vercem işte. Ama 2 ay surmez elbet belki daha fazla sürer. Ama seneye 30 kg zayiflamiş olsam daha ne olsun ki. Ben 72 kg ile evlendim 2014te. İdeal kg 62 imiş. Suanda da dusuncem 69a kadar inebilsem baska bisey istemem

Emin ol başaracağız, kaçamak yapıyoruz hepimizde orada kalsın o kaçamak biz yine yolumuza devam edelim stres yapmadan ,benim ideal kilom 68 olmalıymış diyetisyen söyledi inşallah olacak

Emin ol başaracağız, kaçamak yapıyoruz hepimizde orada kalsın o kaçamak biz yine yolumuza devam edelim stres yapmadan ,benim ideal kilom 68 olmalıymış diyetisyen söyledi inşallah olacak
İnsallah ama benim asıl sorunum kg degil. Bedenim cok kotu durumda. Gobek,kalca, kol ve bacak yag icinde çılkım çılkım ona cok bozuluyorum sporu arttirmam lazım.
Eskiden orucu yatarak tutardim resmen Allah affetsin. Gerci o zamanlar zayiftim simdiye nazaran. Disari cikcam diye aklim cikardi. Suan daha enerjiğim. Birseyler yapiyorum. Kızımı disari cikariyorum. Kendimide daha iyi hissediyorum. Ramazanida hayırlısıyla biraz eksilerek atlatirsak yazi guzel degerlendirip kışa cok güzel girebiliriz. Ekim kasımda 20 kg atmis olsam harika olcak

Gunaydin kizlar

Emine cuma aksamindan beri grip esimde pazar aksami basladi. Bu sabahta benim bogazim usuyor geniz akintim var. Eve bi girdimi mikrop herkesi dolasiyor. Insallah zeyneple meryeme bulasmaz.

Kendimize hedefi yuksek gosterirsek yapamicaz gibi dusunebiliriz motivasyonumuz kacar ama hedefi kicuk kucuk tutarsak 3-5 gibi sonra onlar toplanir toplanir toplanir bakmissin ilk hedefinden daha fazla vermissin ve ne zaman bu kadar yol aldiginin farkinda bile degilsin. Anaaamnm tumevarim anlattim galiba az once

Benimde ideal kilom 68. Insan evladiyiz tabiki kacamak yapiyoruz sonsuza dek kendimizi bazi seylerden mahrum birakamayiz

Kızlar ben her ramazan bi miktar kilo veriyorum. Şimdi bu ramazanda da vermeye başladım. Korkum şu ki ramazandan sonra normal 2-3 öğün beslenme düzenime döndüğümde yine kilo alırmıyım. Böyle çok iyi gidiyorum kilo vermem durur mu acaba?

Su mu kaybediyorsunuz acaba

emzirirken insanın canı daha çok tatlı istiyor yani en azından ben emzirirken öyleydim
Ben gebelik Şekeri yaşadım ve diyetle geçti hamileliğim .doğum sonrasında ciddi şekilde tatlıya düşkünlüğüm arttı hatta Doğumdan sonra odaya geldiğimde ilk yaptıgım şeker yemek oldu :)

Bende yiyorum ama beyaz ekmek mi ve miktar önemli

Beyaz kare tost ekmegi 2 dlm arasi peynir domates salatalik cay

IF beslenme sistemini bi arastir istersen belki o sekilde devam edebilirsin

Ben gebelik Şekeri yaşadım ve diyetle geçti hamileliğim .doğum sonrasında ciddi şekilde tatlıya düşkünlüğüm arttı hatta Doğumdan sonra odaya geldiğimde ilk yaptıgım şeker yemek oldu :)

Benimde son dogumda kahvalti yapmadan gittim ne olur ne olmaz hazirlikli olmak lazim diye su da icemedim. Her sey normal gidince 1 yudum bari olsun su verin dedim dilim damagim bogazin her yerim kurudu. O cani arkadaslarim yinede her ihtimale karsi bir sey vermediler bana az kaldi dogurunca istersen damacanayi ic dediler neyse cok sukur digum oldu odaya geldim su ictim ve sonra kantinden tost ve meyve suyu soylettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…