- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.641
Ben kahvalti yapip gittimBeyaz kare tost ekmegi 2 dlm arasi peynir domates salatalik cay
IF beslenme sistemini bi arastir istersen belki o sekilde devam edebilirsin
Benimde son dogumda kahvalti yapmadan gittim ne olur ne olmaz hazirlikli olmak lazim diye su da icemedim. Her sey normal gidince 1 yudum bari olsun su verin dedim dilim damagim bogazin her yerim kurudu. O cani arkadaslarim yinede her ihtimale karsi bir sey vermediler bana az kaldi dogurunca istersen damacanayi ic dedilerneyse cok sukur digum oldu odaya geldim su ictim ve sonra kantinden tost ve meyve suyu soylettim
Ben kahvalti yapip gittimspinal olmak zorunda kaldim. Suni sancı alcam dogum kc saate olur belli olmaz diyerekten kahvalti yaptik. Sonra acil sezeryana alininca spinal oldum
Bulamiyorum canim kusura bakma benim ortanca rahatsızdı 2 gündür hastanedeydik. Yeni geldik eve. Kabul edersen yarın tartılıp soyleyim. Yoksa haftaya kalsın.
Sağol canim. Yok salgın değil bizimki. Ben küçüğü uyuturken ortanca fırsat bilmiş bir sise şurubu içmiş. Hastaneye götürdük midesini yıkadılar tahlil yaptılar falan işte sonra göndermediler tedbir amacli gözlem altında tuttular. Sabahki tahlil temiz çıkınca gönderdiler. Ortanca öyle bir zorluyor ki beni nereye ne saklasam buluyor elinde bir sandalye ordan oraya tırmanıp duruyor. Sandalyeyi elinden alsam tirmanmak icin cekmeceleri raflari kullaniyor daha cok zarar veriyor bu sefer de kendine.Evde girmediği delik yok fare gibi oldu. Her seyi kirip dokuyor surekli bir seyler kurcaliyor.Napacagimi inan hiç bilmiyorum.Dort bir yanim hemsire ve ebe olunca el birligiyle ac biraktilar beni
Cok gecmis olsun cnm. Insallah simdi iyisinizdir. Sabah haberlerde kusma ishal salgini var diyordu siz de mi salgina kapildiniz yoksa.
Eger tartilmak istersen tartilip yazarsin haftaya listeyi yaparken eklerim ya da direkt pazartesi tartilirsin. sen nasil istersen
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinBulamiyorum canim kusura bakma benim ortanca rahatsızdı 2 gündür hastanedeydik. Yeni geldik eve. Kabul edersen yarın tartılıp soyleyim. Yoksa haftaya kalsın.
Cok gecmis olsun kac yasinda ortancaSağol canim. Yok salgın değil bizimki. Ben küçüğü uyuturken ortanca fırsat bilmiş bir sise şurubu içmiş. Hastaneye götürdük midesini yıkadılar tahlil yaptılar falan işte sonra göndermediler tedbir amacli gözlem altında tuttular. Sabahki tahlil temiz çıkınca gönderdiler. Ortanca öyle bir zorluyor ki beni nereye ne saklasam buluyor elinde bir sandalye ordan oraya tırmanıp duruyor. Sandalyeyi elinden alsam tirmanmak icin cekmeceleri raflari kullaniyor daha cok zarar veriyor bu sefer de kendine.Evde girmediği delik yok fare gibi oldu. Her seyi kirip dokuyor surekli bir seyler kurcaliyor.Napacagimi inan hiç bilmiyorum.
Yarın tartılıp yazarım canim. Sen de uygun bir zamanında eklersin.
Çok geçmiş olsun canım ,benim oğlumda 5 yaşındayken akdeniz ateşi için kullandığımız ilaçtan 5 tablet birden içmişti ve böyle içip kurtulan olmuyormuş bizimkini Allah bağışladı bize .Sağol canim. Yok salgın değil bizimki. Ben küçüğü uyuturken ortanca fırsat bilmiş bir sise şurubu içmiş. Hastaneye götürdük midesini yıkadılar tahlil yaptılar falan işte sonra göndermediler tedbir amacli gözlem altında tuttular. Sabahki tahlil temiz çıkınca gönderdiler. Ortanca öyle bir zorluyor ki beni nereye ne saklasam buluyor elinde bir sandalye ordan oraya tırmanıp duruyor. Sandalyeyi elinden alsam tirmanmak icin cekmeceleri raflari kullaniyor daha cok zarar veriyor bu sefer de kendine.Evde girmediği delik yok fare gibi oldu. Her seyi kirip dokuyor surekli bir seyler kurcaliyor.Napacagimi inan hiç bilmiyorum.
03:15 Sahur
1 haşlanmış yumurta, 4 kaşık limonlu ve pulbiberli yoğurt, 1 tane salatalık
6 tane fındık büyüklüğünde kayısıdan yapılmış lokum.
20:02 İftar
1 kâse mantar çorbası , 1 tane közlenmiş patlıcan, 2 küçük kapya biber, 2 kaşık yoğurt.
10 : 45
8 tane yeşil erik
35 dk tempolu yürüyüş + 1 litre yeşil çaylı ödem içeceği + 1 litre su
Gecmis olsun cnm tekrarSağol canim. Yok salgın değil bizimki. Ben küçüğü uyuturken ortanca fırsat bilmiş bir sise şurubu içmiş. Hastaneye götürdük midesini yıkadılar tahlil yaptılar falan işte sonra göndermediler tedbir amacli gözlem altında tuttular. Sabahki tahlil temiz çıkınca gönderdiler. Ortanca öyle bir zorluyor ki beni nereye ne saklasam buluyor elinde bir sandalye ordan oraya tırmanıp duruyor. Sandalyeyi elinden alsam tirmanmak icin cekmeceleri raflari kullaniyor daha cok zarar veriyor bu sefer de kendine.Evde girmediği delik yok fare gibi oldu. Her seyi kirip dokuyor surekli bir seyler kurcaliyor.Napacagimi inan hiç bilmiyorum.
Benimde dört bir yanım ebe ve hemşireydi ama benim nst bir anda bozulunca mecburen spinal oldum.Dort bir yanim hemsire ve ebe olunca el birligiyle ac biraktilar beni
Cok gecmis olsun cnm. Insallah simdi iyisinizdir. Sabah haberlerde kusma ishal salgini var diyordu siz de mi salgina kapildiniz yoksa.
Eger tartilmak istersen tartilip yazarsin haftaya listeyi yaparken eklerim ya da direkt pazartesi tartilirsin. sen nasil istersen
Benimde öyle oldu. Kizim kakasını yapti önce suyum gelince anladik. 10 dk gecmeden kalp atislari duzensizlesti. 5 dk bile surmedi ameliyata alinmam. Esimi gormeden doguma gittimBenimde dört bir yanım ebe ve hemşireydi ama benim nst bir anda bozulunca mecburen spinal oldum.
Önemli olan kg degil aslinda. Yag oranin ne durumda? Benim boyum 1.68 ideal kg 62 gorunuyor. Sen 1.65 boya 64 kg dedigin gibi 60 ideal olabilir. Fakat dedigim gibi yagdan cok vermissen ve suan kastan veriyosan asiri halsiz dusersin. 2010da ben 20 kgdan fazla verdimm diyetisyene hic gitmedim. Hep uyuyordum cok halsizdim. Muhtemelen kas kaybetmistim cunku bacak ve gobekte yag vardi..Iyi akşamlar hanımlar... sizen akıl almak istiyorum. Eşim hep çok zayıfladın yeter diyor. Bir kaç gündür kimi görsem çok zayıfladığımı söylüyorlar . Bu yuzden yüzümün çöktüğünü söylüyorlar.Boyum 165 kilom ise 64 ben aynadan bakınca çok zayıf görmüyorum kendimi.kiloluyken yüzümün daha güzel olduğumu söylüyorlar . Tabi benim de haliyle canım sıkılıyor acaba daha kilo vermesem de kilomu korumaya mı alsam yoksa bi dört kilo daha verip hedefime ulaşsam mı? Kafam çok karışık
Ay niye uzuluyorsun bence cevreyi takma sen mutlumusun bu kg da,kilonda boyuna gore cok iyi hatta iki kilo verip ne olur ne olmaz kilo almamak icin ve korumaya gecersin,keske bende senin gibi zayif olsamda yuzum coktu deseler :) ama saglik önemli ay bu kiloda ne guzel duruyorsundur dusunsene ne giysen yakisacak moralini bozms bence sevinmen gerekir canim ne mutlu ideal kilodasın..
Birde kac beden giyiosun merak ettim. Ust ve alt beden ayri yazabilir misinIyi akşamlar hanımlar... sizen akıl almak istiyorum. Eşim hep çok zayıfladın yeter diyor. Bir kaç gündür kimi görsem çok zayıfladığımı söylüyorlar . Bu yuzden yüzümün çöktüğünü söylüyorlar.Boyum 165 kilom ise 64 ben aynadan bakınca çok zayıf görmüyorum kendimi.kiloluyken yüzümün daha güzel olduğumu söylüyorlar . Tabi benim de haliyle canım sıkılıyor acaba daha kilo vermesem de kilomu korumaya mı alsam yoksa bi dört kilo daha verip hedefime ulaşsam mı? Kafam çok karışık
Yağ yakarsan sorun olmaz zaten. Kas kaybinda halsizlik olurTeşekkür ederim canım. Bende halsizlik yok aslında hatta çok hareketliyim. Sabahtan akşama kadar üç çocuk peşinde koşturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?