- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.661
Benim mezuram yok canim ya bilmiyorum inan. Ama 40 42 gibi giyiyorum. Kıyafetlerimi hep bir beden büyük alırım vücut hatlarımın çok belli olmasından hoşlanmıyorumBirde kac beden giyiosun merak ettim. Ust ve alt beden ayri yazabilir misin
Teşekkür ederim canım arkdaşım.. inş istediğin kiloya gelirsin en kısa zamanda. Haklısın ya hep başkaları için yaşıyoruz insan nasıl mutluysa öyle yaşamalı...De gel bunu bana anlatAy niye uzuluyorsun bence cevreyi takma sen mutlumusun bu kg da,kilonda boyuna gore cok iyi hatta iki kilo verip ne olur ne olmaz kilo almamak icin ve korumaya gecersin,keske bende senin gibi zayif olsamda yuzum coktu deseler :) ama saglik önemli ay bu kiloda ne guzel duruyorsundur dusunsene ne giysen yakisacak moralini bozms bence sevinmen gerekir canim ne mutlu ideal kilodasın..
Darisi basima ben 54e kadar çıktım malesef..Benim mezuram yok canim ya bilmiyorum inan. Ama 40 42 gibi giyiyorum. Kıyafetlerimi hep bir beden büyük alırım vücut hatlarımın çok belli olmasından hoşlanmıyorum
Cok kilo iken 52 beden giyiyordum
Darısı senin başına olsun inş.. bende cok kiloluyken aynanın karşısına geçip eski kıyafetlerimi giyerdim. Ve hemen hemen hiç biri olmazdı şimdi hepsine sığıyorum hatta geniş gelenler bile var. Dört senedir giymedigim daha doğrusu sığmadığım pantolonuma girdimDarisi basima ben 54e kadar çıktım malesef..
Şuan 48 e kadar düştüm herhalde. Bazı eteklerimin icine girmeye basladim48 beden bluzda oluyor. Ama 46 bedende patlayacagim sandım nefes alamadim
Pardon yanlış yazmışım 42 44 olacaktı. Artık nasıl o bedeni hayal etmişsem dilime düşmüşBenim mezuram yok canim ya bilmiyorum inan. Ama 40 42 gibi giyiyorum. Kıyafetlerimi hep bir beden büyük alırım vücut hatlarımın çok belli olmasından hoşlanmıyorum
Cok kilo iken 52 beden giyiyordum
İnan bana 44 olmaya raziyim. Hayirlisiyla 70e bir inebilsem... Ben bu giydiklerimi 3 yildir giymiyorum. Daha da hic giremedigim cok kiyafet var. İnşallah seneye kışa bayasını giycem :)Pardon yanlış yazmışım 42 44 olacaktı. Artık nasıl o bedeni hayal etmişsem dilime düşmüş
Iyi akşamlar hanımlar... sizen akıl almak istiyorum. Eşim hep çok zayıfladın yeter diyor. Bir kaç gündür kimi görsem çok zayıfladığımı söylüyorlar . Bu yuzden yüzümün çöktüğünü söylüyorlar.Boyum 165 kilom ise 64 ben aynadan bakınca çok zayıf görmüyorum kendimi.kiloluyken yüzümün daha güzel olduğumu söylüyorlar . Tabi benim de haliyle canım sıkılıyor acaba daha kilo vermesem de kilomu korumaya mı alsam yoksa bi dört kilo daha verip hedefime ulaşsam mı? Kafam çok karışık
Hayirli geceler hatunlar bugun cok yoruldum pertim bir turlu menu paylaşamadım ins yarin daha dikkatli beslenio paylasiyim ha bu arada 78,9 rakami gördüm ins devami gelir tam 5 kilo gitmis gozukuyor tabi uzun surdu ama yaklasik 3-3,5 haftada gittigini dusunuyorum bayağı hareketliydim bahce isleride var,ramazan nedeniyle hareket biraz durdu
Eger buraya yazdigimdan itibaren baslamis olsaydım 7 kg ne gitmis olacakti umarim 74,70 kg rakamlari gorurumde bir an once brebek icin tedavime baslarim gerci şuan maddi olarak hazir degiliz hayirlisi inş..
Ben 68 kg iken 44 46 beden giyiyodum. Ne yagliymişim arkadaş
Darisi basima ben 54e kadar çıktım malesef..
Şuan 48 e kadar düştüm herhalde. Bazı eteklerimin icine girmeye basladim48 beden bluzda oluyor. Ama 46 bedende patlayacagim sandım nefes alamadim
Darısı senin başına olsun inş.. bende cok kiloluyken aynanın karşısına geçip eski kıyafetlerimi giyerdim. Ve hemen hemen hiç biri olmazdı şimdi hepsine sığıyorum hatta geniş gelenler bile var. Dört senedir giymedigim daha doğrusu sığmadığım pantolonuma girdim
Pinterestte birini kesfettim kendi ciziyor bunlari. Sirf kadin ciziyo :)Gunaydinn kizlarrr
Cnm sen elalemin ne dedigine bakma kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle yap. Simdi yuzun coktu vs diyenler oncedende siskoya bak diyorlardir. Bosver sen onlari aldiris etme
Ayyy cnm insallah hedefine ulasirsinda guzel haberlerini aliriz. Sabirsizlikla o gunu beklicem burda kutlama yapcaz sana insallah
Konumuzla alakasi yok ama dinden beri yazcam unutuyorumProfil resmini cok begendim
O patladigin bedenler bol gelecek sana
Ooooooo baby vok guzellll
Pinterestte birini kesfettim kendi ciziyor bunlari. Sirf kadin ciziyo :)
İnşallah bol gelecek o kiyafetler
Ben sahura kadar uyumadim. 4ten sonra uyudum. Arada kızım agladi. 7de uyandik. Esimin hastane randevusu vardi. Kizima da almistim. İyiki almışım dünden beri asiri gazi var. Benimde midem cok fena yaniyor. Yakacak biseyde yemedim. Bugun çok zor geccek
Gerçi yazlık tshirt leri çıkardım bugün geçen sene dar gelenler bollaşmaya başlamış, aynı şekilde eski pantolonlarıma da girmeye başladım
İnşallah önümüzdeki yaza full gardırop yenileyecek kiloya düşerim çünkü eski kıyafetlerim olucak diyemicem onlarda hep aynı beden belki bikaç tane 40 beden vardır
Türktü canimTurk mu? Benim bi akraba var ressam o da hep kadin resmi ciziyor
Gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?