107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Teşekkür ederim canım arkdaşım.. inş istediğin kiloya gelirsin en kısa zamanda. Haklısın ya hep başkaları için yaşıyoruz insan nasıl mutluysa öyle yaşamalı...De gel bunu bana anlat

Benim mezuram yok canim ya bilmiyorum inan. Ama 40 42 gibi giyiyorum. Kıyafetlerimi hep bir beden büyük alırım vücut hatlarımın çok belli olmasından hoşlanmıyorum
Cok kilo iken 52 beden giyiyordum
Darisi basima ben 54e kadar çıktım malesef..
Şuan 48 e kadar düştüm herhalde. Bazı eteklerimin icine girmeye basladim 48 beden bluzda oluyor. Ama 46 bedende patlayacagim sandım nefes alamadim

Şuan 48 e kadar düştüm herhalde. Bazı eteklerimin icine girmeye basladim 48 beden bluzda oluyor. Ama 46 bedende patlayacagim sandım nefes alamadim
Darısı senin başına olsun inş.. bende cok kiloluyken aynanın karşısına geçip eski kıyafetlerimi giyerdim. Ve hemen hemen hiç biri olmazdı şimdi hepsine sığıyorum hatta geniş gelenler bile var. Dört senedir giymedigim daha doğrusu sığmadığım pantolonuma girdim

Benim mezuram yok canim ya bilmiyorum inan. Ama 40 42 gibi giyiyorum. Kıyafetlerimi hep bir beden büyük alırım vücut hatlarımın çok belli olmasından hoşlanmıyorum
Cok kilo iken 52 beden giyiyordum
Pardon yanlış yazmışım 42 44 olacaktı. Artık nasıl o bedeni hayal etmişsem dilime düşmüş

Pardon yanlış yazmışım 42 44 olacaktı. Artık nasıl o bedeni hayal etmişsem dilime düşmüş
İnan bana 44 olmaya raziyim. Hayirlisiyla 70e bir inebilsem... Ben bu giydiklerimi 3 yildir giymiyorum. Daha da hic giremedigim cok kiyafet var. İnşallah seneye kışa bayasını giycem :)

Gunaydinn kizlarrr

Cnm sen elalemin ne dedigine bakma kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle yap. Simdi yuzun coktu vs diyenler oncedende siskoya bak diyorlardir. Bosver sen onlari aldiris etme

Ayyy cnm insallah hedefine ulasirsinda guzel haberlerini aliriz. Sabirsizlikla o gunu beklicem burda kutlama yapcaz sana insallah

Ben 68 kg iken 44 46 beden giyiyodum. Ne yagliymişim arkadaş

Konumuzla alakasi yok ama dinden beri yazcam unutuyorum Profil resmini cok begendim

O patladigin bedenler bol gelecek sana

Ooooooo baby vok guzellll

Pinterestte birini kesfettim kendi ciziyor bunlari. Sirf kadin ciziyo :)

İnşallah bol gelecek o kiyafetler

Ben sahura kadar uyumadim. 4ten sonra uyudum. Arada kızım agladi. 7de uyandik. Esimin hastane randevusu vardi. Kizima da almistim. İyiki almışım dünden beri asiri gazi var. Benimde midem cok fena yaniyor. Yakacak biseyde yemedim. Bugun çok zor geccek

Pinterestte birini kesfettim kendi ciziyor bunlari. Sirf kadin ciziyo :)

İnşallah bol gelecek o kiyafetler

Turk mu? Benim bi akraba var ressam o da hep kadin resmi ciziyor

Gecmis olsun cnm Allah yardimcin olsun

Slm kızlar ara ara girip okuyorum ama yazamadım kaç gündür
ben de 60 kiloylen de 42 beden giyiyordum alt olarak 80-83 arası iken de 42 göbekden dolayı değişmiyor şimdi zayıflayınca inşallah sporla o da eriyicek bacaklarımda sorun yok çünkü
Şöyle 38 beden olsam 36 da gözüm yok ama yol uzun
Ve ben ramazan da yine çok yemeye başladım sanırım beyin obezliği denilen şeyi yenemiyorum sanırım çünkü hep eski alışkanlıkları istiyorum (tatlı, çikolata, sabahları yağlı ekmek vs. ) bunu değiştirmek için de daha fazla çabalamam gerek

Gerçi yazlık tshirt leri çıkardım bugün geçen sene dar gelenler bollaşmaya başlamış, aynı şekilde eski pantolonlarıma da girmeye başladım

İnşallah önümüzdeki yaza full gardırop yenileyecek kiloya düşerim çünkü eski kıyafetlerim olucak diyemicem onlarda hep aynı beden belki bikaç tane 40 beden vardır

Insallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…