- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #2.601
113le dogum yaptim 2017 temmuzda. İnsallah 2019 temmuzda en azindan 85 kgyu görebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sana canım çok iyi gidiyorsun.Hayırlı günler kızlar
Geçen hafta 94.1
Bu hafta 91.9
Sonuç -2.2
Ramazandan önceki hafta aldığım kiloyu fazlasıyla vermişim çok şükür
Sağol canım teşekkür ederim sende vermişin takıldığı n yerden inmişin inşallah böyle devam ederizMaşallah sana canım çok iyi gidiyorsun.![]()
Canın sağolsun yaa verirsin sıkma canınıSlm kızlar
geçen hafta 76.7
Bugün 77.4
Fark +700 gr maalesef
Slm kizlar
Giremedim bugun elime alamadim hic telefonu. Kizlarin kiyafetlerini ayarladim sonunda odada yayinti kalmisti. Yunluleri vakumlu posetlere koydum attim bazanin altina. Mutfak topla yemek yap vs vs..
Tesekkur ederim cnm sagol.
Etli mi yaptiniz cnm. Ben etsiz cigkoftede yemezdim eskiden hoslanmazdim. Diyarbakirdayken etli cigkofteyle tanistim surekli almaya basladim. Sonra etsizini hic begenmemeye basladim. Bir sure biz de evde yaptik(esim sagolsun). Tembellestik artik ara sira bizde disaridan aliyoruz alistim artik etsizede.
Amin cnm insallah
Ben de simdilik spor yapamadim ilerleyen gunlerde de yapabilecegimi pek sanmiyorum.
Gecen hafta 16.00da tartilmistik cnm.12 saat aclik sonrasi bu haftada oyle yapariz
Evet cnm.sabit kalirsak cok iyi
Ben su videolarini indirmistim ama daha yapmak nasip olmadi. Sen hangi videosunu yapacaksin
Maşallah canim verirsin azimlisinde,o kullandigin seker hapi yumurtalik etrafinda yaglari yakıyor haliyle kistleride yok eder ve bu hap yumurtayada faydali,ben bu sebebden kullanıyorum ara sira cok halsiz bırakıyor bulantı falan oluyor..3 ay oldu galiba başlayalı 10 kg verdim daha 20 kilom var vermem gereken.
Canım 8 li rakamları görmüşün Tebrikler darısı başımıza inşallahSelâm arkadaşlar
Geçen hafta = 90.0
Bugün = 89.5
Maşallah canım 6 ' lı rakamlara geçiş yapmışsın çok güzel![]()
![]()
Selâm arkadaşlar
Geçen hafta = 90.0
Bugün = 89.5
Selâm arkadaşlar siteye girilmiyordu geceden beri,şimdi hastanedeyim kadın hastalıkları bölümünde sonuç gösterdim kilo verince kistler yok olmuş( pcos ) vardı sonuçlarım çok güzel çıktı.![]()
![]()
Kızlar ben reglıyım. Bugun 2. Gunum.... illaki ödem falan vardır vucudumda. Insallah haftaya daha cok gıder. Aldıgım kıloyu en azından verebılmısım.
Gecen hafta: 70.5
Bu hafta: 68.9
Fark: -1,6
Şimdi tartildım 92.9 geldim tam gaz devam :)
İnşallah..
Dün eski kiyafetlerimi denedim. Cogu etegim olmaya baslamis. Asıl balık tarzi kumas etekler hic olmuyor. Yepyeni elbiseler, bluzlar hepsi duruyor. Bluz sadece 1 tane rahat oldu. Digerlerinde nefes alamadim.
13 martta baslamistim 5 haziran hedefim 85 idi ama 89 gormeyede raziyim. Bayramdan kurban bayramina kadar 2 ay 10 gun var. Ona da 10 kg hedef koycam. O elbiselere girmem lazımm :)))
96 kiloyum bende tartıldım.
113le dogum yaptim 2017 temmuzda. İnsallah 2019 temmuzda en azindan 85 kgyu görebilirim
Hayırlı günler kızlar
Geçen hafta 94.1
Bu hafta 91.9
Sonuç -2.2
Ramazandan önceki hafta aldığım kiloyu fazlasıyla vermişim çok şükür
Slm hanımlar...
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.2
Üç haftadır gr gitmemişti. Şükür bu hafta biraz oynamış![]()
Slm kızlar
geçen hafta 76.7
Bugün 77.4
Fark +700 gr maalesef
Selâm arkadaşlar
Geçen hafta = 90.0
Bugün = 89.5
İyi akşamlar canim,etsiz kofte cok sahane baharatlı oluyor etliyi hic aratmiyor ve bagimlilik yapti bizde :) ama artik malzemelerde pahalandigi icin biraz seyrettik ara verdik yapmaya, bize gelen misafirler hep cig kofte isterler cig kofteci olduk :) malzemeleri ben hazirlarim esim yogurur..disarda hazir olan kofteler bizimki gibi hic lezzetli baharatli acili değil o tadi bizimki gibi lezzetli olmuyo..diyarbakirdaki emini oda cok guzeldir hic yemedim ama tekir dag cig köftesi yedim bizimkine uymuyor her yorenin farkli lezzetleri damak zevkleri vardir..bide onceden sik etli kofte yapardık ama sık yiedigimiz icin bagirsakta tenya yapmasın diye etsiz yapmayı baharatlari kesfettik cok sevdik...bak bogaz olunca anlatirim :)))
Merhaba canım :)