• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Slm kizlar

Giremedim bugun elime alamadim hic telefonu. Kizlarin kiyafetlerini ayarladim sonunda odada yayinti kalmisti. Yunluleri vakumlu posetlere koydum attim bazanin altina. Mutfak topla yemek yap vs vs..

Tesekkur ederim cnm sagol.

Etli mi yaptiniz cnm. Ben etsiz cigkoftede yemezdim eskiden hoslanmazdim. Diyarbakirdayken etli cigkofteyle tanistim surekli almaya basladim. Sonra etsizini hic begenmemeye basladim. Bir sure biz de evde yaptik(esim sagolsun). Tembellestik artik ara sira bizde disaridan aliyoruz alistim artik etsizede.

Amin cnm insallah

Ben de simdilik spor yapamadim ilerleyen gunlerde de yapabilecegimi pek sanmiyorum.

Gecen hafta 16.00da tartilmistik cnm.12 saat aclik sonrasi bu haftada oyle yapariz

Evet cnm.sabit kalirsak cok iyi

Ben su videolarini indirmistim ama daha yapmak nasip olmadi. Sen hangi videosunu yapacaksin

İyi akşamlar canim,etsiz kofte cok sahane baharatlı oluyor etliyi hic aratmiyor ve bagimlilik yapti bizde :) ama artik malzemelerde pahalandigi icin biraz seyrettik ara verdik yapmaya, bize gelen misafirler hep cig kofte isterler cig kofteci olduk :) malzemeleri ben hazirlarim esim yogurur..disarda hazir olan kofteler bizimki gibi hic lezzetli baharatli acili değil o tadi bizimki gibi lezzetli olmuyo..diyarbakirdaki emini oda cok guzeldir hic yemedim ama tekir dag cig köftesi yedim bizimkine uymuyor her yorenin farkli lezzetleri damak zevkleri vardir..bide onceden sik etli kofte yapardık ama sık yiedigimiz icin bagirsakta tenya yapmasın diye etsiz yapmayı baharatlari kesfettik cok sevdik...bak bogaz olunca anlatirim :)))

3 ay oldu galiba başlayalı 10 kg verdim daha 20 kilom var vermem gereken.
Maşallah canim verirsin azimlisinde,o kullandigin seker hapi yumurtalik etrafinda yaglari yakıyor haliyle kistleride yok eder ve bu hap yumurtayada faydali,ben bu sebebden kullanıyorum ara sira cok halsiz bırakıyor bulantı falan oluyor..

Selam kizlar masallah bugun herkes kilo vermis cok supersiniz vermeyen arkadaslarda uzulmesin hep tikir tikir gidecek değil ya takildigimiz duraksama ödem donemlermiz olur..
Bende cok veremedim benim vc cok sikinti ya hatta bugun karnim şiş gecen hafta kilom 79,8
Bu hafta 79,3 giden 500 gr gitmis moralim bozuldu ama yapacak birsey yok

listeyi yapacaktım ama N nmgy bildirim yapmamış
Y Yeni ben lazim cnm bugün de bildirim yapmamışsın biraz daha bekliyorum eğer yapmazsan listeden çıkarıyorum.
N nmgy annesinin yanındaydı sanki dönmedi mi acaba eve
15 dk daha bekleyim listeyi yapıyorum kızlar

Selâm arkadaşlar siteye girilmiyordu geceden beri,şimdi hastanedeyim kadın hastalıkları bölümünde sonuç gösterdim kilo verince kistler yok olmuş( pcos ) vardı sonuçlarım çok güzel çıktı. :nazar: :nazar::nazar:

tebrik ederim cnm kilo verdikçe sağlığına kavuşuyorsun

Kızlar ben reglıyım. Bugun 2. Gunum.... illaki ödem falan vardır vucudumda. Insallah haftaya daha cok gıder. Aldıgım kıloyu en azından verebılmısım.
Gecen hafta: 70.5
Bu hafta: 68.9
Fark: -1,6

70.5tan önce 69.5 muşsun cnm aldığın kilodan fazlasını vermişsin maşallah sana

Şimdi tartildım 92.9 geldim tam gaz devam :)

-2.1 tebrik ederim cnm

İnşallah..
Dün eski kiyafetlerimi denedim. Cogu etegim olmaya baslamis. Asıl balık tarzi kumas etekler hic olmuyor. Yepyeni elbiseler, bluzlar hepsi duruyor. Bluz sadece 1 tane rahat oldu. Digerlerinde nefes alamadim.
13 martta baslamistim 5 haziran hedefim 85 idi ama 89 gormeyede raziyim. Bayramdan kurban bayramina kadar 2 ay 10 gun var. Ona da 10 kg hedef koycam. O elbiselere girmem lazımm :)))

bende hedef koymayı düşünüyorum bayramdan sonra bir ayar çekmek lazım. spor işide ramazandan dolayı kaldı. ramazandan sonra cuma yarışma gruplarındaki gibi puanlama sistemi getirelim.

96 kiloyum bende tartıldım.

en son 97.5 la ayrılmışsın burdan cnm. tebrik ederim.

113le dogum yaptim 2017 temmuzda. İnsallah 2019 temmuzda en azindan 85 kgyu görebilirim

inşallah cnm

Hayırlı günler kızlar
Geçen hafta 94.1
Bu hafta 91.9
Sonuç -2.2
Ramazandan önceki hafta aldığım kiloyu fazlasıyla vermişim çok şükür

çok güzel cnm tebrik ederim.

Slm hanımlar...
Geçen hafta 64.7
Bu hafta 64.2
Üç haftadır gr gitmemişti. Şükür bu hafta biraz oynamış :KK73:

devamı gelir inşallah cnm çok güzel

Slm kızlar
geçen hafta 76.7
Bugün 77.4
Fark +700 gr maalesef

geçen hafta çok vermiştin cnm. ondan bu hafta artı çıkmışsındır. haftaya düzelir merak etme

Selâm arkadaşlar
Geçen hafta = 90.0
Bugün = 89.5

tebrik ederim cnm çok sevindim senin adına inşallah en kısa zamanda 7leride görürsün

İyi akşamlar canim,etsiz kofte cok sahane baharatlı oluyor etliyi hic aratmiyor ve bagimlilik yapti bizde :) ama artik malzemelerde pahalandigi icin biraz seyrettik ara verdik yapmaya, bize gelen misafirler hep cig kofte isterler cig kofteci olduk :) malzemeleri ben hazirlarim esim yogurur..disarda hazir olan kofteler bizimki gibi hic lezzetli baharatli acili değil o tadi bizimki gibi lezzetli olmuyo..diyarbakirdaki emini oda cok guzeldir hic yemedim ama tekir dag cig köftesi yedim bizimkine uymuyor her yorenin farkli lezzetleri damak zevkleri vardir..bide onceden sik etli kofte yapardık ama sık yiedigimiz icin bagirsakta tenya yapmasın diye etsiz yapmayı baharatlari kesfettik cok sevdik...bak bogaz olunca anlatirim :)))

elinize sağlık cnm. aman fazla kaçırmayın dikkat et

Back