107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Selâm arkadaşlar siteye girilmiyordu geceden beri,şimdi hastanedeyim kadın hastalıkları bölümünde sonuç gösterdim kilo verince kistler yok olmuş( pcos ) vardı sonuçlarım çok güzel çıktı.
Gözünaydın senin adına çok sevindim. Kaç kilo verdin peki?

İnşallah bende insulin direncide var. İlaçta kullaniyorum. O düzenler sanmistim ama döngüm çok duzensizlesti..
Bende aynı canım insülin direnci için glifor 1000 mg kullanıyorum sabah/ akşam.Benim regl çok düzenli oldu ondan sonra

Kızlar ben reglıyım. Bugun 2. Gunum.... illaki ödem falan vardır vucudumda. Insallah haftaya daha cok gıder. Aldıgım kıloyu en azından verebılmısım.
Gecen hafta: 70.5
Bu hafta: 68.9
Fark: -1,6
Maşallah canım 6 ' lı rakamlara geçiş yapmışsın çok güzel

Evet azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz
İnşallah..
Dün eski kiyafetlerimi denedim. Cogu etegim olmaya baslamis. Asıl balık tarzi kumas etekler hic olmuyor. Yepyeni elbiseler, bluzlar hepsi duruyor. Bluz sadece 1 tane rahat oldu. Digerlerinde nefes alamadim.
13 martta baslamistim 5 haziran hedefim 85 idi ama 89 gormeyede raziyim. Bayramdan kurban bayramina kadar 2 ay 10 gun var. Ona da 10 kg hedef koycam. O elbiselere girmem lazımm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…