- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.301
Sabah, Akşammı olsun spor ?Kizlar spor programi hakkinda konusamadik nasil yapalim
Sabah 1 mile aksam 2 yada 3 mile leslie seklinde mi olsun
Ya da
Sabah bolgesel hareket aksam leslie mi olsun
Ya da
Gun icerisinde yapacagimiz leslie ya da hareketlerin listesini cikarip yaptiklarimiza tik mi atalim
Herkes fikrini soylerse ortak bir seyler cikaralim
Canım ben çocuktan dolayı spor programına uyamam ama kendim evde yaptığımda yazarım buraya sorun olmaz sanırım
İyi akşamlar kızlar, bugün arkadaşım mantı yaptı ramazan için, ona yardım ettim çok yoruldum.
Yarında endokrine sonuç göstermeye gideceğim çıkmış sonuçlar sonunda.
Bana dua edin sonuçlar iyi olur inşallah.
Sabah, Akşammı olsun spor ?
Ben şimdilik günde 1 kez yapabilirim ,benim dizimde ön çapraz bağlar koptu ameliyat olmuştum 2 yıl oldu ,implant var dizimde ondan zorlanıyorum biraz,ama kiloda vermem gerek.
Orta bir yol bulunur mutlaka.
Ne çok problem ürettim bende kendimi kötü hissettim kusuruma bakma olurmu canım.
Gelsin menü
Sabah 9.30
3 yumurtadan omlet, az peynirli ve kaşarlı (kizimla ortak)
2 domates
2 salatalik
Kiraz sapi cayi
14.00
4ykyulaf+4ykyogurt+1ck toztarcin+3 kayısı
16.00
Marul+cigkofte
19.30
6yk ispanak
3ykdan az yogurt
2 dilim kepek ekmeği
Ve akşam cıssı dondurma
Yatmadan baharatli gece öğünü yerim..
Kizlar spor programi hakkinda konusamadik nasil yapalim
Sabah 1 mile aksam 2 yada 3 mile leslie seklinde mi olsun
Ya da
Sabah bolgesel hareket aksam leslie mi olsun
Ya da
Gun icerisinde yapacagimiz leslie ya da hareketlerin listesini cikarip yaptiklarimiza tik mi atalim
Herkes fikrini soylerse ortak bir seyler cikaralim
Inş önemli bir şey çıkmaz. Bizide haberdar etİyi akşamlar kızlar, bugün arkadaşım mantı yaptı ramazan için, ona yardım ettim çok yoruldum.
Yarında endokrine sonuç göstermeye gideceğim çıkmış sonuçlar sonunda.
Bana dua edin sonuçlar iyi olur inşallah.
Bende ramazan gelmeden bir evi elden geçireyim diyorum. Bu gün başlayacam ikizlerden fırsat bulursam. Hoş yaptığım da yarım saat sonra eskiden beter oluyor ya ...Annem cumartesi oglen donecek. Biz de onu garaja birakip kv yanina gitcez pazar gunune doneriz. Ramazan oncesi biraz temizlik yapayim ordada.
Annemin bi yarini kaldi bizim evde. Camlarla mutfak dolaplarini silemedim. Yrn firsattan istifade onlari yaparim. Cocuklara bakan olmayinca zor oluyor o isler.
Gunaydin cnmBu hafta artı çıkarım anlamadım çok iradesiz oldum bu hafta kendimi hiç frenliyemiyorumo yüzden menü vermiyorum
Haklısın aslında.... kahvaltıyla başlayayımGunaydin cnm
Hatalarin olsada yaz bence menunu ki daha buyuk hatalar yapmayasin. Batti balik yan gider diyip saliverirsin yoksa kendini.
Gecen gun kocaman bir tabak dondurma hazir kek ve biskuvi yedim ama yinede yazdim
Buraya yazmaktan utanacagin cekinecegin seyler yeme yeterHaklısın aslında.... kahvaltıyla başlayayım
Bir közlenmiş biber, bir parça peynir, altı zeytin, bir kaç çatal incir reçeli, bir dilim ekmek ve çay... Kahvaltı idare ediyorda diğer öğünler olmuyor
haklısın canım yaa dikkat edecem bu günBuraya yazmaktan utanacagin cekinecegin seyler yeme yeter
Mesela evde yapinca neler yapiyorsun ona gore bir seyler olustiralim maksat birbirimizi gaza getirmek
Bizide haberdar et cnm sonuclardan
Nasil olsun diyesoruyorum iste kim neye uyabilir gibi.
Cogumuzun kucuk cocugu bu yuzden bir spor listesi olusturup herkes kendine uygun bir saatte yapsa daha iyi olacak sanirim
Listeye neler ekleyelim siz evlerde neler yapiyorsunuz
Ornegin bir sayi koyalim 50 squat 50 mekik 10 sn plank 1-2-3mile leslie vs vs vs
Canım evde spor yapmak daha kolay geliyor leslie yapabiliyorum rahatlıkla.
Ogle yemeklerinde hep yogurt ve yulaf yiyorsun diyetisyenin mi oyle verdi. Tok tutuyordur diye tahmin ediyorum.
Sağolun arkadaşlar öğleden sonra bakılacakmış sonuçlara bekliyorum bakalım.Inş önemli bir şey çıkmaz. Bizide haberdar et
Evet canim bu haftaki ogle yemegim yulaf. Kendimi cok zorlayarak yiyorum.. aksamda sadece sulu yemek 8 9 kasik, ayran ve 1 dilim ekmek listedeMesela evde yapinca neler yapiyorsun ona gore bir seyler olustiralim maksat birbirimizi gaza getirmek
Bizide haberdar et cnm sonuclardan
Nasil olsun diyesoruyorum iste kim neye uyabilir gibi.
Cogumuzun kucuk cocugu bu yuzden bir spor listesi olusturup herkes kendine uygun bir saatte yapsa daha iyi olacak sanirim
Listeye neler ekleyelim siz evlerde neler yapiyorsunuz
Ornegin bir sayi koyalim 50 squat 50 mekik 10 sn plank 1-2-3mile leslie vs vs vs
Ogle yemeklerinde hep yogurt ve yulaf yiyorsun diyetisyenin mi oyle verdi. Tok tutuyordur diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?