107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Sabah, Akşammı olsun spor ?
Ben şimdilik günde 1 kez yapabilirim ,benim dizimde ön çapraz bağlar koptu ameliyat olmuştum 2 yıl oldu ,implant var dizimde ondan zorlanıyorum biraz,ama kiloda vermem gerek.
Orta bir yol bulunur mutlaka.
Ne çok problem ürettim bende kendimi kötü hissettim kusuruma bakma olurmu canım.

Gelsin menü
Sabah 9.30
3 yumurtadan omlet, az peynirli ve kaşarlı (kizimla ortak)
2 domates
2 salatalik
Kiraz sapi cayi

14.00
4ykyulaf+4ykyogurt+1ck toztarcin+3 kayısı

16.00
Marul+cigkofte

19.30
6yk ispanak
3ykdan az yogurt
2 dilim kepek ekmeği

Ve akşam cıssı dondurma

Yatmadan baharatli gece öğünü yerim..

Canım ben çocuktan dolayı spor programına uyamam ama kendim evde yaptığımda yazarım buraya sorun olmaz sanırım

Mesela evde yapinca neler yapiyorsun ona gore bir seyler olustiralim maksat birbirimizi gaza getirmek

Bizide haberdar et cnm sonuclardan

Nasil olsun diyesoruyorum iste kim neye uyabilir gibi.

Cogumuzun kucuk cocugu bu yuzden bir spor listesi olusturup herkes kendine uygun bir saatte yapsa daha iyi olacak sanirim

Listeye neler ekleyelim siz evlerde neler yapiyorsunuz

Ornegin bir sayi koyalim 50 squat 50 mekik 10 sn plank 1-2-3mile leslie vs vs vs

Ogle yemeklerinde hep yogurt ve yulaf yiyorsun diyetisyenin mi oyle verdi. Tok tutuyordur diye tahmin ediyorum.

Iyi geceler kizlar

Bugunde benim is yerinden arkadaslarim geldi taziyeye. Temizlik yaptim misafirler gidince yemek yedik sonra kendimi ardiye odasina attim her yer oyuncak esya kiyafet orayi duzenledim hala hatta oradayim

Menum sirasiyla sabah ogle aksam seklinde. Bugun ara yapmadim

Annem cumartesi oglen donecek. Biz de onu garaja birakip kv yanina gitcez pazar gunune doneriz. Ramazan oncesi biraz temizlik yapayim ordada.

Annemin bi yarini kaldi bizim evde. Camlarla mutfak dolaplarini silemedim. Yrn firsattan istifade onlari yaparim. Cocuklara bakan olmayinca zor oluyor o isler.

Benım ıkızler oldugu ıcın sabah aksam belkı saatlerı tutturamayabılırım ama gun ıcınde yaptıgım hareketlere tik atabılırım. Mekık plates leslie vs

Bende ramazan gelmeden bir evi elden geçireyim diyorum. Bu gün başlayacam ikizlerden fırsat bulursam. Hoş yaptığım da yarım saat sonra eskiden beter oluyor ya ...

Bu hafta artı çıkarım anlamadım çok iradesiz oldum bu hafta kendimi hiç frenliyemiyorum o yüzden menü vermiyorum
Gunaydin cnm
Hatalarin olsada yaz bence menunu ki daha buyuk hatalar yapmayasin. Batti balik yan gider diyip saliverirsin yoksa kendini.
Gecen gun kocaman bir tabak dondurma hazir kek ve biskuvi yedim ama yinede yazdim

Gunaydin cnm
Hatalarin olsada yaz bence menunu ki daha buyuk hatalar yapmayasin. Batti balik yan gider diyip saliverirsin yoksa kendini.
Gecen gun kocaman bir tabak dondurma hazir kek ve biskuvi yedim ama yinede yazdim
Haklısın aslında.... kahvaltıyla başlayayım
Bir közlenmiş biber, bir parça peynir, altı zeytin, bir kaç çatal incir reçeli, bir dilim ekmek ve çay... Kahvaltı idare ediyorda diğer öğünler olmuyor

Buraya yazmaktan utanacagin cekinecegin seyler yeme yeter

Inş önemli bir şey çıkmaz. Bizide haberdar et
Sağolun arkadaşlar öğleden sonra bakılacakmış sonuçlara bekliyorum bakalım.

Evet canim bu haftaki ogle yemegim yulaf. Kendimi cok zorlayarak yiyorum.. aksamda sadece sulu yemek 8 9 kasik, ayran ve 1 dilim ekmek listede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…