107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bende annemde tartildim 82 kg ciktim,gecen hafta83,3 kg du
Bu hafta 82 kg vermedim iki hafta cikisli inisli oldu,birazda problemlerim vardi artik toparlanma zamani,yarin inş hava iyi olursa tarlada çalışacağım bana iyi spor olacak ins,benimde uyku duzenim bozuldu 3 saat uykuyla duruyom simdi hemen yatayim iyi geceler bol kalori yakmalar...

100 kg olmak cok zor
Evet canım çok zor 107 kiloydum bende

Olsun canim gidiyor sonuçta glifor seker hapi yavaslatiyor kg vermeni aslinda verdirirde bunyeden bunyeye degisiyor ben hapi kulkandigim ve diyet yaptığım halde ayda iki kg gitmisti
Bilmiyordum glifor un kilo vermeyi yavaşlattığını, doktor kilo verdirir demişti tabi dediğin gibi bünyeden bünyeye değişiyor.

Kizlar beni affedin cok yorgunum yatip dinlenmek istiyorum.

Sabah erkenden pazara gitcem gelince ilk is listeyi yapcam ve 2 gunluk menu paylascam

Bildirim yapmayan arkadaslar var onlarda yaparsa eklerim listemiz eksik kalmaz

Iyi geceler
Canım sen yorgunsun dinlen iyice listeyi olmasa haftaya yaparsın .

Slm kizlarr

Pcnin sarjini bulabilirsem listeyi yapicam notlarimi aldim pcde daha rahat yapiyorum.

Humpty dumpty
fantastikaaa
M muhallebi741
Sizler bildirim yapmamissiniz ama sanirim aktifte degilsiniz topikte bir sure giremedim ama girdigim zamandada goremedim sizi. Donus yapmazsaniz listeden cikaricam sizi. Eger yanlis hatirliyorsam kusuruma bakmayin.

Kizlar siz gordunuz mu ben mi yanlis hatirliyorum.

Tgcervanne0133 cnm burdada yoksun 90 kilo topigindede yoksun umarim iyisindir

Simdi bide 27 gunluk plank programı yapıcam karın bolgesıne cok etkısı var ve ayrıca haklısın yavas yavas basla:)

Bildirimleri deftere yazarken fark ettim baslangic kilon 77. 10 kilo vermene az kaldi

Aynen yanına bırde plates bandıyla hareketler eklıyorum plank falan oh miss:)

Daha okumaya baslamadan mesaji soyle bir goz ucuyla gordum plank programini patates bandiyla okudum o ne yaa oyle diye icimden gecirdim sonra guldum halime yaslaniyorum galiba

Gecikmeli menulerimi yazayim

Pazar gunu menusu
Sabah: domates salatalik 1 dlm ekmek 2 yk kuymak 1 yumurta
Ogle: yogurt corbasi taze fasulye cacik
Aksam: kofte ayran

Pazartesi sabah: 96.2
En son ayin sekizinde 93.7 cikmisim fark +2.5

Dun detoxa basladim yine bugun dune gore -2.2 ciktim artik nasil bir odem tuttuysam bugun 94.0 ciktim

Pazartesi menusu sirasiyla (annemle yaptigimiz icin hep 2 porsiyon var)

Detox suyu
Kahvalti
Ara
Ogle
Ara
Aksam

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-23-12-30-59.png
    857 KB · Görüntüleme: 16
Bildirimleri deftere yazarken fark ettim baslangic kilon 77. 10 kilo vermene az kaldi

Aslında basladıgımda 81-82 kıloydum buraya yazdıgımda 77idim tabıkı psıkolojık olarak 67yı gorunce ayrı bı 10 kg verdım hıssıne gırıcem ınsallah

Daha okumaya baslamadan mesaji soyle bir goz ucuyla gordum plank programini patates bandiyla okudum o ne yaa oyle diye icimden gecirdim sonra guldum halime yaslaniyorum galiba

Hahahajajajjajaja aclıktan bunlar aclıktan

Menümü de yazayım
Kahvaltı
1 yumurta ile ıspanaklı, peynirli omlet
1 tatlı kaşığı acuka
2 yeşil zeytin

Öğlen
4 kaşık taze fasulye
5 kaşık yoğurt

Ara
1 hurma,1 ceviz

Akşam
Yulaf ezmeli, muzlu smoothie

1 litre su, 70 dk tempolu yürüyüş

Bugunku menum
Sirasiyla
Sabah
Ara
Ogle (lahana corbasi vardi pazarda lahana yoktu mevsimi gectigi icin herhalde onceki detoxumdan kalan lahanayi cikardim dondurucudan onu paylastik annemle ama yarim porsiyon cikti ikimizede. Resmini cekmeyi unuttum)
Ara (o icecegi 2 olcu yaptim yari yariya ictik)
Aksam yine lahana corbasi vardi ama yapamadim. Gecen detoxtan 1 avuc lahana kalmisti onu streclemistim dolapta kalmis onu marulu ve yesil biberi dogradim salata yaptim. Uzerine domates koydum ve 3 tane firinlanmis nugget koydum. 1 sisede sade soda ictik)

üyeler
başlangıç
01.04.2019
08.04.2019
15.04.2019
22.04.2019
29.04.2019
haftalık fark
aylık fark
@mutlumuyum ki
71.9
63,5​
64,5​
63,5​
63,0​
-1,5
N nmgy
73.5
69,6​
69,6​
69,0​
69,0​
-0,6
fantastikaaa
99,5
96,6​
97,5​
+0,9
Umutdeniz4
99.3
94,4​
93,0​
92,4​
92,1​
-0,9
Bulamiyorum
107
96,2​
93,7​
96,2​
-
elifimm39
103.5
96,0​
94,8​
94,4​
93,4​
-1,4
S sdctnsn
84.0
79,9​
80,3​
78,5​
78,5​
-1,8
BitmeyenUmidim
83.9
81,7​
82,5​
83,3​
82,0​
-0,5
Amine Busra
101,8
96,3​
-
@Ender insan
95.0
66,3​
65,8​
65,2​
64,7​
-1,1

en çok kilo veren S sdctnsn tebrik ederim cnm başarının devamını dilerim

en az kilo veren hatta alan fantastikaaa inşallah haftaya bol eksilerle gelirsin cnm

kızlar farkları 2 haftalık aldım geçen hafta liste yapamadığım için

fantastikaaa geçen hafta internet paketim diye yazmışsın bildirimini not ettim. bu hafta bildirim yapmadın belki yine internet sıkıntın vardır diye düşündüm ama haftayada mazeretsiz bildirim yapmazsan listeden çıkartırım cnm. inşallah bir sorunun yoktur.

Sağol canım teşekkürler

Bugünkü menümü de yazayım
Sabah
3 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 kaşık chia, 3 ceviz, ahududu
Öğlen
1 tabak domates soslu makarna
Ara
Türk kahvesi, 1 muz, 5 parça bitter çikolata
Akşam
4 kaşık yoğurt, 2 kaşık yulaf, 1 kaşık chia, 1 muz, 2 parça bitter çikolata
Bugün böyle geçti 1 saat kadar yürüyüş yaptım pazara gidip geldim, yemek yapasım gelmedi böyle oldu bugünlük

E ben gene yokum -2.1 kılo verdım bıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…