• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Hadi bakalim haberlerini bekliyoruz

Ramazan oncesi temizlik telasina veriyorum. Insallah kisa zamanda gelirler. Gelmezlerse bile kilo almazlar insallah. Bir elin parmagi kadar kaldik :KK48:

Direniyoruz :D bende temızlıge baslıcam haftaya. Koltuklar sılınecek camlar sılınecek perdeler yıkanacak mutfak temızlenecek vs vs
Ramazandan once yapayım dedım. Esım bayramdan sonra gelıyor buyuk ıhtımalle :) evle ugrasmak ıstemıyorum

Selam arkadaşlar eve yeni geldim şükür, sonuçlar çok güzel çıktı karaciğer yağlanması düzelmiş ,insülin normal, ilaca devam dedi doktor.
Diyetisyene gittim hemen 1500 kalorilik diyet verdi kalori kısıtlaması yaptı biraz, çünkü ben kilo vermem yavaşladı dedim ondan.
Kuru meyveler yasak şu anda, sadece taze meyve var ,günlük 7 dilim ekmek var ,1 ay sonra kontrol.

Sabah menüyü vermiştim.
Ara beş çilek
Öğle bir lahmacun, ayran ve bol salata
Canım çok tatlı çekti bir kase incir uyutmasi ve bir sade kahve ictim
Akşam sebzeli bulgur pilavı ve bi kase havuç tarator yedim çay içip finali yaparım inş..

Umutdeniz4 Umutdeniz4 sevindim cnm degerlerinin duzelmesine. Bakalim yeni listenle neler yapacaksin. Bir sonraki diyetisyen kontrolun ne zaman
Çok teşekkür ederim canım, 1 ay sonra kontrol var ama tartı normal tartıymış vücut analizi yapanlardan olsaydı daha iyi olacaktı.

Mesela evde yapinca neler yapiyorsun ona gore bir seyler olustiralim maksat birbirimizi gaza getirmek

Bizide haberdar et cnm sonuclardan

Nasil olsun diyesoruyorum iste kim neye uyabilir gibi.

Cogumuzun kucuk cocugu bu yuzden bir spor listesi olusturup herkes kendine uygun bir saatte yapsa daha iyi olacak sanirim

Listeye neler ekleyelim siz evlerde neler yapiyorsunuz

Ornegin bir sayi koyalim 50 squat 50 mekik 10 sn plank 1-2-3mile leslie vs vs vs

Ogle yemeklerinde hep yogurt ve yulaf yiyorsun diyetisyenin mi oyle verdi. Tok tutuyordur diye tahmin ediyorum.
Canım ben ya leslie yapıyorum ya da genellikle eliptik bisiklet

Mrb kızlar bikaç gündür düzenli giremiyorum yemeklerim de düzenli değil yarın kızımın doğum Günü var onun telaşındayım 1 yaşına giriyor ayrıca eşim iş kazası geçirdi ayağı alçıya alındı onunla uğraşıyorum hafta sonu misafirlerim var onlara hazırlık temizlik derken epey yoruldum yemek de yapamadığım için ne bulursam onu yedim pazartesinden pek umutlu değilim açıkçası

Merhaba kızlar epeydir yazamıyorum. Ufaklık diş çıkarıyor gecemiz gündüzümüze karıştı. Sürekli kucağımda kalmak istiyor uyku da uyumayınca iyice huzursuzlanıyor. Ev işi yemek vs derken ağır aksak ilerliyor her şey. Ben leslie yapmaya çalışıyorum vakit buldukça. Sporu cocuklar uyuduktan sonra yapabildiğim için en sessiz spor şimdilik o 😁

Mrb kızlar bikaç gündür düzenli giremiyorum yemeklerim de düzenli değil yarın kızımın doğum Günü var onun telaşındayım 1 yaşına giriyor ayrıca eşim iş kazası geçirdi ayağı alçıya alındı onunla uğraşıyorum hafta sonu misafirlerim var onlara hazırlık temizlik derken epey yoruldum yemek de yapamadığım için ne bulursam onu yedim pazartesinden pek umutlu değilim açıkçası
Geçmiş olsun Allah şifa versin

Tunaydin kizlarrr
Annemi otobuse bindirdik duzceye gidiyoruz simdi
Aksam belki giremeyebilirim. Yarin aksam donunce gorusuruz nasipse.
Spor isinide pazartesi ayarlicam insallah

Dunku menum
Sabah ve ogle xls icecek
Ara 4 hurma 5 badem
Aksam izgara kofte domates biber sogan mantar ve ayran

Gecmis olsun cnm.yogynlugun gecince toparlarsin merak etme

Merhaba kızlar epeydir yazamıyorum. Ufaklık diş çıkarıyor gecemiz gündüzümüze karıştı. Sürekli kucağımda kalmak istiyor uyku da uyumayınca iyice huzursuzlanıyor. Ev işi yemek vs derken ağır aksak ilerliyor her şey. Ben leslie yapmaya çalışıyorum vakit buldukça. Sporu cocuklar uyuduktan sonra yapabildiğim için en sessiz spor şimdilik o 😁
Bizimkinde daha dis yok bakalim ne zaman cikaracak. Allah kolaylik versin

Çok geçmiş olsun canım.

Allah kolaylık versin canım.

İyi akşamlar kızlar bugünkü menü bildirimi gelsin benden
Kahvaltı
1 tane kıymalı yumurta
2 dilim beyaz peynir
Nane, kuzukulağı

Öğlen
2 dilim etimek form
Yarım salatalık ,1 dilim domates
1 su bardağı kefir

Akşam
2 kaşık kıymalı karnıbahar
1 köz patlıcan, 3 kaşık humus

2.5 litre su
60 dk tempolu yürüyüş

Sabah menum

2 yumurta
1 kk peynir
1 domates kucuk
Yarım salatalık
6 zeytın
1 köz biber
Yarım yesıl sogan
Limonlu roka

Ara: yarım elma bır avuc cıtır leblebı

Akşam:
5yk türlü (susuz)
Salata

Slm kizlar
Kimsecikler kalmamis burda yine :KK48:
Haftasonu telasidir. Yarin tarti gunumuz unutmayin.

Back