107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

#322.328
Bende menumu vereyim. Sabah fazla kaçırdım kahvaltıda
07.00
İki kepek ekmegi kaşarla sandwich

11.00
Sosis
Omlet
Peynir
Cay
Ceyrek domates(ama sosis cok yedim hataliyim)

14.00
Mocha
Gronala(meyveli yogurtlu)

20.30-kayinvalidemde
Patlican yemegi 1 tabak
Avuc icinden az beyaz ekmek(kabuk kismindan)
Ayran

Gece yogurdunu yer kapatirim

Haftasonu menumu vereyim

Cumartesi
Sabah 1 dlm ekmek domates salatalik peynir yumurta
Ogle az tarhana corbasi tane fasulye yemegi 1 biber dolmasi yogurt
Aksam xls icecek

Pazar
Sabah 2 dlm ekmek peynir domates salatalik yumurta 1 yk kuymak
Ogle xls icecek
Ara 5 hurma 6 badem
Aksam xls icecek
Ara nescafe

Ne guzel olur ekmegin kabugu di mi citir citir

Canim sabah cok erken hastaneye gidicem. Unutmazsam tartilirim insallah

Tmm cnm. Takimdada kontrol tartisi var yrn unutma bence tartilmayi. Bildirimi gec yapsanda olur aksama dogru yaparim listeyi

Bu icecek sadece aksammi? Bide listeyi firmami veriyor diger öğünler siz mi belirliyosunuz

Canım bravo çok güzel kilo vermişsin Sakin pes etme devam et.Seni takipteyim

Tesekkur ederim cnm. Sanirim sende 6.4 kilo vermissin. Insallah en kisa zamanda hedefine ulasirsin.

İnsallah kizlar acele ederken unutmam

Telefonuna alarm kur unutma. Tartinin basinda beni bu sekilde (tartilmadan gecmeeeeee) hayal et

Bu icecek sadece aksammi? Bide listeyi firmami veriyor diger öğünler siz mi belirliyosunuz

Firma bize bir sey vermedi cnm ben nitmal ogunler yerine koymaya calisiyorum. 2 ogun oturtmaya calisiyorum icecegi. Kvde oldugum icin ayip olmasin diye 1 ogun ictim dun. Bugunde ogle orda ictim aksam evde ictim. Yrndan itibaren biraz daha duzene oturur sanirim. Ilk cuma gunu kullandim sabah oglen ictim cok aciktim aksama. Sabah guzel bir kahvalti yapip oglen ve aksam icmeyi dusunuyorum ara ogunde koyarim.

Ne guzel olur ekmegin kabugu di mi citir citir

Tmm cnm. Takimdada kontrol tartisi var yrn unutma bence tartilmayi. Bildirimi gec yapsanda olur aksama dogru yaparim listeyi
Evet benimde su anda iyi gidiyor .Çok şükür .Bıkmadan usanmadan devam edicem .5 ten sonra hiç yemiyorum sadece kahve falan içiyorum .Cuma tartı günlerimiz.Hedefim bu cuma 66 rakamını görmek inşallah .Hedeflerimize ulasicaz inanıyorum ben

Imsallah cnm hangi takimdasin sen

Ben ve Amine Busra 8.takimdayiz
Umutdeniz4 6. Takimda

Cuma tarti gunum diyince bende takimdasin sandim. Biz burada pazartesi tartiliyoruz hafta sonu cok kacamak yapmamak icin
Benim günlüğüm kalabalık takım gibi olduk yani.Listemiz var her cuma tartilip yaziliyor.Menulerimizi ne yaptığımızı paylaşıyoruz güzel gidiyor.

Kızlar bahar temızlıgıne basladım bu hafta boyle gecer sanırım
Sabah menum

2 yumurta
Peynır
6 zeytin
Kapya bıber
Dom. Salatalık. Roka

Ara:cıtır leblebı

Akşam
6 yk bamya
1 kepce corba
Cacık

Sabahin 5.30unda tartildim. Regl sisliginden umarak 96.4 diye yaziyorum :/

Reglgde olabilir erken tartildigin icinde olabilir cnm haftaya daha net sonuc alirsin merak etme. Menulerin cok guzel gidiyor

Geçen pazartesi = 92.1
Bugün = 92.8
Regl dönemindeyim ama biraz kaçamakta yaptım .

Haftaya telafi edersin cnm relg sisliginde gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…