- 24 Şubat 2019
- 5.068
- 12.888
- 198
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.181
Ramazanda kilo verenler var, inşallah bizde veririz canım, ekmeği iftarda öneriyor diyetisyenler,sahurda yumurta, ceviz,fındık birde kefir tok tutuyor .Buarada ben sekersız 21 gun yapıyorum aranızda bunu deneyen varmı ? Ve ramazanda nasıl yıyecegız ? Kılo verebılırmıyız ? Emzırıyorum ama artık cok kucuk degıller (15 aylık olcaklar) orucumu tutmak ısterım.
Suanlık hıc ekmek yemıyorum sahurda ekmek yemelımıyım vs vs kafamda mılyon soru. Esım bayramdan sonra gelecek ozamana kadar kac kılo verebılırım hıc bılmıyorum...
Ben diyetisyene gidiyorum. Ramazan icin onerilerini sizinle de paylasirim insallahBuarada ben sekersız 21 gun yapıyorum aranızda bunu deneyen varmı ? Ve ramazanda nasıl yıyecegız ? Kılo verebılırmıyız ? Emzırıyorum ama artık cok kucuk degıller (15 aylık olcaklar) orucumu tutmak ısterım.
Suanlık hıc ekmek yemıyorum sahurda ekmek yemelımıyım vs vs kafamda mılyon soru. Esım bayramdan sonra gelecek ozamana kadar kac kılo verebılırım hıc bılmıyorum...
Çok iyi olur canım bende düşünüyordum ramazanda nasıl yaparım diye, oruç tutmana izin veriyormu doktorlar, bana çok dikkatli olursam müsaade etmişti.Ben diyetisyene gidiyorum. Ramazan icin onerilerini sizinle de paylasirim insallah
Ben tutabiliyorum şuan cok sukur dra sormadim bayramdan sonra kontrolümÇok iyi olur canım bende düşünüyordum ramazanda nasıl yaparım diye, oruç tutmana izin veriyormu doktorlar, bana çok dikkatli olursam müsaade etmişti.
Bende tutuyorum bir sıkıntı olmadı ama yinede emin olamadım canımBen tutabiliyorum şuan cok sukur dra sormadim bayramdan sonra kontrolüm
Cuma tuttum kandilde. Biraz susuzluk cektim ama normal düzeyde. Annemin gecen sene hep dudaklari yarildi. Cok zorlandi. Meger seker 400lere firlamis. Bu sene tutamicakBende tutuyorum bir sıkıntı olmadı ama yinede emin olamadım canım
Açken şeker yükseliyormu hiç bilmiyordum,geçmiş olsun Annenede canım.Cuma tuttum kandilde. Biraz susuzluk cektim ama normal düzeyde. Annemin gecen sene hep dudaklari yarildi. Cok zorlandi. Meger seker 400lere firlamis. Bu sene tutamicak
Sagol canimAçken şeker yükseliyormu hiç bilmiyordum,geçmiş olsun Annenede canım.
Ramazanda kilo verenler var, inşallah bizde veririz canım, ekmeği iftarda öneriyor diyetisyenler,sahurda yumurta, ceviz,fındık birde kefir tok tutuyor .
Ramazanda yediklerimizi yazarız, birbirimize bildiklerimizi aktarırız iyi olur.
Ben diyetisyene gidiyorum. Ramazan icin onerilerini sizinle de paylasirim insallah
Şekersiz çay ölürümde icmem diyen ben 1.5 aydir iciyorum. Evet bazi caylarda mecburiyetten iciyorum yalan yok. Ama tamamen alişkanliktan ötürü. Kabullendim ve sinirsizca cay icebiliyorum :)Herşeye alıstımda sekersız cay ıcmeye cok zorlanıyorum. Böyle dıyıncede herkes hemen “cay ıcme ozaman” diyor. Ben çaysız duramam ki ama sekersız cok kotu ya
Umarım verebılırız ramazandan tırsıyorum muhakkak vermem lazım yoksa esımle gırdıgım iddiayı kaybedıcem
Buarada ben sekersız 21 gun yapıyorum aranızda bunu deneyen varmı ? Ve ramazanda nasıl yıyecegız ? Kılo verebılırmıyız ? Emzırıyorum ama artık cok kucuk degıller (15 aylık olcaklar) orucumu tutmak ısterım.
Ben 21 martta kan verdim hâlâ çıkmadı bazı sonuçlar bir sıkıntı var bu işte beklemeyeceğim gideceğim hastaneye çıkan sonuçlara göre baksın artık.
Cuma tuttum kandilde. Biraz susuzluk cektim ama normal düzeyde. Annemin gecen sene hep dudaklari yarildi. Cok zorlandi. Meger seker 400lere firlamis. Bu sene tutamicak
Slm kizlar nasilsiniz,ben bu ara yogunum ramazana hazirlik dolaba manti,kofte yaptim,aynisi annemede yaptik,bir tahinli katmer yapacagim dolaba koyacağım ins rabbim nasip ederse evdekiler sahurda yiyrecekler ins...sonra 6 dönüm bahçeye tohumlar dikilecek surulecek sali carsamba persembe tarla isleriyle ugrasiriz yagis olmaz ise..sonra cocuklari tiyatro egitimi var 30 nisana kadar haftada 3 gun bayagi yogunum ,bu arada kendimi psikolojik olarakta toparliyorum inş,yarin da oruç olacağım 4 cu gun gec tartilirimBulamiyorum cimm cocuklari tiyatroya goturup gelmem aksam 5 bulur gelince tartlip soylerim olurmu,sadece iki haftadir şu vc duzene girmedi bi ciksam tikir tikir kilom gidecek,onceki kiloya bakarak kilo vermedimdi aldim ama aldigim kilo gitti,bu haftadan sonra duzene girerim duzenli yazarim olurmu hasibecim..
Herşeye alıstımda sekersız cay ıcmeye cok zorlanıyorum. Böyle dıyıncede herkes hemen “cay ıcme ozaman” diyor. Ben çaysız duramam ki ama sekersız cok kotu ya
Umarım verebılırız ramazandan tırsıyorum muhakkak vermem lazım yoksa esımle gırdıgım iddiayı kaybedıcem
Akşam menum dısardaydık
1 kase mercımek corbası
Izgara et
Salata
Bugun sahıle gıttik benım müptelası oldugum pilavcı oradaydıYanından gectım.... usul usul sessızce adam da benı tanıyor herseferınde yerdım cunku. O bile sankı “ohaa nıye gelmedıkı bu şimdi” der gibi baktı... üzgünüm pilavcı amca bende ısterdım nohutlu tavuklu o tane tane pilavından hunharca yemeyı acık ayranından yudumlamayı ama şişmanım şişman ve pişman tebrik ediyorum kendımı
Sabah menum
Ballı sirkeli karanfıllı su
2 yumurta
1 kırmızı köz biber
1 kk peynir
Domates kucuk
Salatalık yarım
Roka
6 zeytin
Ara: şekersiz sütlü kahve 3 hurma ve bi avuc cıtır leblebi ile
Şekersiz çay ölürümde icmem diyen ben 1.5 aydir iciyorum. Evet bazi caylarda mecburiyetten iciyorum yalan yok. Ama tamamen alişkanliktan ötürü. Kabullendim ve sinirsizca cay icebiliyorum :)
Vermen gereken kac kg var merak ettim. Biz esimle iddiaya girmedik ama hep bana veremezsin edemezsin gibisinden konuştu. Sinirli zamanlarinda cok kalbimi kirdi. Koca totonu kaldirda calis gibi mesela. Bu sozlerine ragmen 1 sene boyunca hic kg veremedim. Ne zaman kendim beynimde bitirdim o zaman vermeye basladim. Benim yolum çok uzun. En kisa hedefim bayramda 89 gorebilmek
Cnm ben bir ara oruc tuttum 22 gun sonra firsatim olmadi son 8 gunun kalmisti. Sahurda bazen karatay kahvaltisi yaptim bazen yulaf lapasi yaptim bazen musli yedim bazende corba ve aksamdan kalan yemekten yedim. Ekmek yemedim. Ekmek zaten seni uzun sure tok tutmaz 2 saat sonra aciktirir tekrar. Iftardada corba salata yogurt ve yemek yedim. Onlar sisiriyor zaten ekmege yer kalmiyor. Biraz ara verip uzerine ya yesil cay ictim ya da form cayi ictim. O donem spor yapmamama ragmen cok guzel kilo verdim ve hic ac kalmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?