107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Bugun bı sekerlemecıye gırdım. Hanı cerez herturlu cıkolata baharat lokum vs satan yerlerden. Amacım hurma ve kıtır leblebı almaktı kı basardımda. Ama reyonları gezerken tansıyonum dustu sankı kendımden gectım resmen ezıyet ıcın gırdım sankı Eskıden olsa herturlu cıkolatadan alırdım... ben ki oradan sadece hurma ve leblebı alarak cıktıysam gercekten basarmısımdır bu dıyet olayını:)

Bugunde hala gelen giden oluyor.
Meryemi uyuturken odaya girdim bir bakayim dedim size. Burda cok telefona bakma firsatim olmuyor. Insallah p.tesi bomba gibi baslicaz
Bence de kızlar bir yerden baslamalıyız Ramazan'a cok az kaldı ne kadar versek kar bu gidise dur demeliyiz

Ben hiç kaçamak yapmadım kilo veremedim o yüzden bugün vücudu şaşırtmak için karbonhidrat kaçamağı yaptım ,yarın yine sıkı bir şekilde devam edicem inşallah veririm kiloları.

Çok güzel tarifler var öyle tatsız tuzsuz şeyler değil bir araştır istersen netten.
Canim onlardan yapıyorum da hiç hoşuma gitmiyor ha yiyormuyum yiyorum da bi süre sonra bıkkınlık geliyor. Bir de evde her yemeği yapıp yiyemeyince, benden başka da diyette olan olmayınca ve bu duruma kimse saygı göstermeyince çok yorucu oluyor.
Oyle dusunme cnm zamaninda saati huc farketmeden cok yedigimiz icin bu haldeyiz. Sonsuza kadar boyle gitmeyecek. Kilolarimizi verdigimizde her istedigimizden tabiki yicez ama porsiyonuna dikkat ederek ve dogru saatlerde
Canım işte bazen bi bunalıyorum bir de artık hakikaten usandım. Diğer çocuklarda da alıp vermiştim bu kadar kilo. Insan yorulduğunu hissediyor zamanla. Neyse bugün biraz daha iyiyim.geçti bunalim
Kızlar bende motıvemi ve isteğimi kaybettim son üç dört kılo bunları vermek ve rahatlamak istiıyorum eskı motıveyı tekrar kazanmak ıcın neler yapmalıyım akıl verın
Kelin ilacı olsa başına surermis
Ortak borseyler o yapsak spor olarak ne dersınız
Olabilir aslinda
Olur aslında yarışma gibi her hafta en fazla yapan birinci olur.
Ben uyarım herkes fikrini söylesin başlarız.
Ben de uyarım. Napalim zamanında boğazımı tutsaydım de mi

Menüyü de yazayım
Sabah
1.5 yumurtada omlet
7 zeytin
3 dilim peynir
Yeşillik domates salatalık

Ara 1 muz

Öğlen 3 küçük dilim mercimekli pırasa böreği(unsuz yufkasiz ve çok az yağ ile)
1 kase çorba (ufaklığın huysuzluğu tuttu yemeği yaklaşık 2 saatte yedim o yüzden arada sadece 2 ceviz yedim)

Akşam
1 tabak kabak yemeği
Salata
1 kase corba

Iyi geceler kizlar
Yatmadan menu vereyim
Sabah yumurta domates salatalik az kasar peyniri 1 dlm ekmek 2 tk kusburnu marmelati
Ogle tazefasulye ve salata
Ara 1 kucuk muz
Aksam az tarhana corbasi taze fasulye yogurt

Bulamiyorum sana burdan da eşlik etmek istiyorum. Canli bir topiğe ve motivasyona ihtiyacım var. Yarindan itibaren bende buradayım :)
Herkese meraba. 25 yaşindayım. Kisaca en yüksek gördüğüm kg 21 ay once doğum yaptigim gün 113 kg idi. 13 marttan beri sıkı tutuyorum, diyetisyene 25 martta başladım.
13 martta 101.8 ile başladim. Bu kış 103 gordugumde oldu malesef, Allahtan hizli verdi o kısmı. Şuan güncel 96yım. Hep birlikte başaralım, herkesi şaşırtalım :)
Sahur yapacagim icin simdilik yatiyorum 2 3 saat uyuyim, kizim yeni uyudu. Yarin tanışalım arkadaşlar benide kabul edin aranıza :)

Hoş geldin canım... Hamile kalınca bende çok kilo aldım ama çok şükür çoğu gitti. Sende gerçekten istersen basarsın evet çok zor oluyor insanın dayanacak gücü kalmayan zamanları oluyor ama basariyor. Hasibeninde dediği gibi çocuğumun okuldaki arkadaşları aaa annen ne kadar da şişman demesin diye verdim. Çünkü benim kilolu yakın bir akrabamın çocuğu annesine demişti okuluma gelme diye. Duyunca bende çok üzüldüm o anneyi düşünemiyorum bile...Önce sağlığımız sonra çocuklarımız için o kilolari vermeliyiz

Bu arada girmişken günaydın kızlar...Bu hafta çok gelemedim ama yazdıklarınızin çoğunu okudum. Bu hafta hep hastalıkla uğraştım bide üç gün misafirlerim vardı.cok menü de veremedim çünkü çok sağlıksız beslendim.

Kızlar size tatlı krizine iyi gelecek bir tarif verecem benim gibi tatlıyı seven birine iyi geliyor. Incir uyutması
Iki buçuk bardak sütü ısıtıyoruz 8 tane kuru inciri sıcak suda bekletiyoruz yumuşayan incirleri ikiye bölüp süte atıyoruz blendirla püre yapıyoruz kaselere boşaltıp sofra bezinde bir saat mayalandiriyoruz sonra buzdolabında soguyunca nefis bir tatlı oluyor.
Şekersiz az kalorili

İnsallah vericez o laflari hic duymicaz :)

Guzelmis canim tesekkurler. Bende kakao kapli muz dilimini cok seviyorum. Birde kuru incir kuru kayisi hafif yumusana dek kaynatip sonra blender cekip top seklinde yapip hindistan ceviziyle kaplanarak yenilebilir :)

Hoşgeldin aramıza canım, inşallah hedefine ulaşacaksın kilolarımız yakın bende 92 93 arası takıldım bu ara yavaşladı ,ramazana kadar 89 olmak istiyordum ama olmayacak hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…