- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.141
Bence de kızlar bir yerden baslamalıyız Ramazan'a cok az kaldı ne kadar versek kar bu gidise dur demeliyizBugunde hala gelen giden oluyor.
Meryemi uyuturken odaya girdim bir bakayim dedim size. Burda cok telefona bakma firsatim olmuyor. Insallah p.tesi bomba gibi baslicaz
Ben hiç kaçamak yapmadım kilo veremedim o yüzden bugün vücudu şaşırtmak için karbonhidrat kaçamağı yaptım ,yarın yine sıkı bir şekilde devam edicem inşallah veririm kiloları.15 günde ıkı kılo hedefim Ramazan'a gırerken 61 kılo olmak ıstıyorum...pazartesiden ıtıbaren ıkı haftalık sıkı bir dıyete ve gobek ıcın spora baslıyorum Allah'ın izniyle....haydi kızlar arıfe gunu ben basardım inandım oldu dıyelım ....
Canim onlardan yapıyorum da hiç hoşuma gitmiyor ha yiyormuyum yiyorum da bi süre sonra bıkkınlık geliyor. Bir de evde her yemeği yapıp yiyemeyince, benden başka da diyette olan olmayınca ve bu duruma kimse saygı göstermeyince çok yorucu oluyor.Çok güzel tarifler var öyle tatsız tuzsuz şeyler değil bir araştır istersen netten.
Canım işte bazen bi bunalıyorum bir de artık hakikaten usandım. Diğer çocuklarda da alıp vermiştim bu kadar kilo. Insan yorulduğunu hissediyor zamanla. Neyse bugün biraz daha iyiyim.Oyle dusunme cnm zamaninda saati huc farketmeden cok yedigimiz icin bu haldeyiz. Sonsuza kadar boyle gitmeyecek. Kilolarimizi verdigimizde her istedigimizden tabiki yicez ama porsiyonuna dikkat ederek ve dogru saatlerde
Kelin ilacı olsa başına surermisKızlar bende motıvemi ve isteğimi kaybettim son üç dört kılo bunları vermek ve rahatlamak istiıyorum eskı motıveyı tekrar kazanmak ıcın neler yapmalıyım akıl verın
Olabilir aslindaOrtak borseyler o yapsak spor olarak ne dersınız
Ben de uyarım. Napalim zamanında boğazımı tutsaydım de miOlur aslında yarışma gibi her hafta en fazla yapan birinci olur.
Ben uyarım herkes fikrini söylesin başlarız.
Bugunde hala gelen giden oluyor.
Meryemi uyuturken odaya girdim bir bakayim dedim size. Burda cok telefona bakma firsatim olmuyor. Insallah p.tesi bomba gibi baslicaz
Hoş geldin canım... Hamile kalınca bende çok kilo aldım ama çok şükür çoğu gitti. Sende gerçekten istersen basarsın evet çok zor oluyor insanın dayanacak gücü kalmayan zamanları oluyor ama basariyor. Hasibeninde dediği gibi çocuğumun okuldaki arkadaşları aaa annen ne kadar da şişman demesin diye verdim. Çünkü benim kilolu yakın bir akrabamın çocuğu annesine demişti okuluma gelme diye. Duyunca bende çok üzüldüm o anneyi düşünemiyorum bile...Önce sağlığımız sonra çocuklarımız için o kilolari vermeliyizBulamiyorum sana burdan da eşlik etmek istiyorum. Canli bir topiğe ve motivasyona ihtiyacım var. Yarindan itibaren bende buradayım :)
Herkese meraba. 25 yaşindayım. Kisaca en yüksek gördüğüm kg 21 ay once doğum yaptigim gün 113 kg idi. 13 marttan beri sıkı tutuyorum, diyetisyene 25 martta başladım.
13 martta 101.8 ile başladim. Bu kış 103 gordugumde oldu malesef, Allahtan hizli verdi o kısmı. Şuan güncel 96yım. Hep birlikte başaralım, herkesi şaşırtalım :)
Sahur yapacagim icin simdilik yatiyorum 2 3 saat uyuyim, kizim yeni uyudu. Yarin tanışalım arkadaşlar benide kabul edin aranıza :)
İnsallah vericez o laflari hic duymicaz :)Hoş geldin canım... Hamile kalınca bende çok kilo aldım ama çok şükür çoğu gitti. Sende gerçekten istersen basarsın evet çok zor oluyor insanın dayanacak gücü kalmayan zamanları oluyor ama basariyor. Hasibeninde dediği gibi çocuğumun okuldaki arkadaşları aaa annen ne kadar da şişman demesin diye verdim. Çünkü benim kilolu yakın bir akrabamın çocuğu annesine demişti okuluma gelme diye. Duyunca bende çok üzüldüm o anneyi düşünemiyorum bile...Önce sağlığımız sonra çocuklarımız için o kilolari vermeliyiz
Guzelmis canim tesekkurler. Bende kakao kapli muz dilimini cok seviyorum. Birde kuru incir kuru kayisi hafif yumusana dek kaynatip sonra blender cekip top seklinde yapip hindistan ceviziyle kaplanarak yenilebilir :)Kızlar size tatlı krizine iyi gelecek bir tarif verecem benim gibi tatlıyı seven birine iyi geliyor. Incir uyutması
Iki buçuk bardak sütü ısıtıyoruz 8 tane kuru inciri sıcak suda bekletiyoruz yumuşayan incirleri ikiye bölüp süte atıyoruz blendirla püre yapıyoruz kaselere boşaltıp sofra bezinde bir saat mayalandiriyoruz sonra buzdolabında soguyunca nefis bir tatlı oluyor.
Şekersiz az kalorili
Hoşgeldin aramıza canım, inşallah hedefine ulaşacaksın kilolarımız yakın bende 92 93 arası takıldım bu ara yavaşladı ,ramazana kadar 89 olmak istiyordum ama olmayacak hayırlısı olsun.Bulamiyorum sana burdan da eşlik etmek istiyorum. Canli bir topiğe ve motivasyona ihtiyacım var. Yarindan itibaren bende buradayım :)
Herkese meraba. 25 yaşindayım. Kisaca en yüksek gördüğüm kg 21 ay once doğum yaptigim gün 113 kg idi. 13 marttan beri sıkı tutuyorum, diyetisyene 25 martta başladım.
13 martta 101.8 ile başladim. Bu kış 103 gordugumde oldu malesef, Allahtan hizli verdi o kısmı. Şuan güncel 96yım. Hep birlikte başaralım, herkesi şaşırtalım :)
Sahur yapacagim icin simdilik yatiyorum 2 3 saat uyuyim, kizim yeni uyudu. Yarin tanışalım arkadaşlar benide kabul edin aranıza :)
Bende bayramda 89 gorebilmeyi umut ediyorum en azındanHoşgeldin aramıza canım, inşallah hedefine ulaşacaksın kilolarımız yakın bende 92 93 arası takıldım bu ara yavaşladı ,ramazana kadar 89 olmak istiyordum ama olmayacak hayırlısı olsun.
Gayret edelim 89 olalım o zaman bayrama hedefimiz aynı olsun canım.Bende bayramda 89 gorebilmeyi umut ediyorum en azından
İnsallah ya. Benimde bu hafta istedigim gibi gitmedi. Pazartesi diyetisyen gunu :/ bugun düne gore artidayimGayret edelim 89 olalım o zaman bayrama hedefimiz aynı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?