• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

İnsallah ya. Benimde bu hafta istedigim gibi gitmedi. Pazartesi diyetisyen gunu :/ bugun düne gore artidayim
Ne güzel diyetisyenede gidiyorsun, bende endokrin bölümüne gidip tahlil yaptırdım sonuçlar çıkarsa gideceğim diyetisyene.

Sabah menum

Ballı sirkeli karanfıllı su
2 yumurta
1 kırmızı köz biber
1 kk peynir
Domates kucuk
Salatalık yarım
Roka
6 zeytin

Ara: şekersiz sütlü kahve 3 hurma ve bi avuc cıtır leblebi ile

İnsulin direncim var. İlacta kullaniyorum bende :/
Bende pcos, insülin direnci, karaciğerde yaglanma, prolaktin hormonu yalancı yükseklik varmış, yani ne ararsan var.
Sağlıklı beslenip kilo verirsem bayağı düzene girer, inşallah şu kilolardan kurtulurum artık.
İnsülin direnci için ilaç kullanıyorum canım bende 1000 mg sabahAkşam.

Slm kizlar
Iyi geceler
Oncelikle menu yazayim

Kahvalti; domates salatalik az kasar peyniri 1 dlm ekmek

Ogle 1dlm ekmek 1 kase tarhana corba

Ara yarim kucuk muz

Aksam 1 kase yogurt corbasi taze fasulye salata

Gobegim cikti yine kesin kilo aldim kac kilo oldum cok merak ediyorum. Pazartesi zaman kaybetmeden hemen baslicam insallah.

Xls urun incelemesine katilmistim. Banada gonderilecekmis. Hatta bugun kargo aradi buyuk ihtimalle urun geldi ama sehir disindayim pazartesi alirim dedim subeden. Kazene sorcam bakalim urunu alir almaz baslamak gerekmiyorsa yine 5 gunluk detox yapmayi dusunuyorum su 2 haftada aldigimi biraz veririm en azindan.

Bulamiyorum Bulamiyorum sana burdan da eşlik etmek istiyorum. Canli bir topiğe ve motivasyona ihtiyacım var. Yarindan itibaren bende buradayım :)
Herkese meraba. 25 yaşindayım. Kisaca en yüksek gördüğüm kg 21 ay once doğum yaptigim gün 113 kg idi. 13 marttan beri sıkı tutuyorum, diyetisyene 25 martta başladım.
13 martta 101.8 ile başladim. Bu kış 103 gordugumde oldu malesef, Allahtan hizli verdi o kısmı. Şuan güncel 96yım. Hep birlikte başaralım, herkesi şaşırtalım :)
Sahur yapacagim icin simdilik yatiyorum 2 3 saat uyuyim, kizim yeni uyudu. Yarin tanışalım arkadaşlar benide kabul edin aranıza :)

Hosgeldin cnm. Biliyorsun koydeyim insallah yrn aksam doncem. Pazartesiden itibaren daha canli olur burasi. Pazartesi kilo bildirimi yapip liste yapiyoruz. Gecen pazartesi yapamadim koyde oldugum icin. Onumuzdeki hafta ici kendimize uygun bir spor programi olusturmaya caliscaz bi oturup konuscaz nasil sekillendirebiliriz diye. Sende yarin baslangic kilom ve bugunku kilom diye bildirim yaparsin listeye eklerim.

Kızlar size tatlı krizine iyi gelecek bir tarif verecem benim gibi tatlıyı seven birine iyi geliyor. Incir uyutması
Iki buçuk bardak sütü ısıtıyoruz 8 tane kuru inciri sıcak suda bekletiyoruz yumuşayan incirleri ikiye bölüp süte atıyoruz blendirla püre yapıyoruz kaselere boşaltıp sofra bezinde bir saat mayalandiriyoruz sonra buzdolabında soguyunca nefis bir tatlı oluyor.
Şekersiz az kalorili:super:

Bana bolulu bir arkadas anlatmisti bunu aklima o geldi sen anlatinca. O tarafa ozgu bir sey mi bu

Eki Görüntüle 2260500
Sonunda 62 😁😁😁inş haftasonu kacırmam

Masallah cnm tebrik ederim

Mrb kızlar menümü yazayım tam olarak motive olamadım hala bilmiyorum bu hafta hep böyle geçti
Sabah
yoğurt, chia, yulaf, çilek, ahududu karışım
Ara
Nescafe, 2 dilim kek
Öğlen 1 kase çorba, 3 adet kabak dolması
Akşam
2 kabak dolması, cacık, tavuk sote
Bugün de fazla oldu inşallah pazartesiden itibaren full enerji dönücem
Bide nezle oldum başım kalkmıyor

Bende pcos, insülin direnci, karaciğerde yaglanma, prolaktin hormonu yalancı yükseklik varmış, yani ne ararsan var.
Sağlıklı beslenip kilo verirsem bayağı düzene girer, inşallah şu kilolardan kurtulurum artık.
İnsülin direnci için ilaç kullanıyorum canım bende 1000 mg sabahAkşam.
Bende de pco var. 1000lik glukofen ama duzenli kullanamadim bir turlu

Slm kizlar
Iyi geceler
Oncelikle menu yazayim

Ara yarim kucuk muz

Gobegim cikti yine kesin kilo aldim kac kilo oldum cok merak ediyorum. Pazartesi zaman kaybetmeden hemen baslicam insallah.

Xls urun incelemesine katilmistim. Banada gonderilecekmis. Hatta bugun kargo aradi buyuk ihtimalle urun geldi ama sehir disindayim pazartesi alirim dedim subeden. Kazene sorcam bakalim urunu alir almaz baslamak gerekmiyorsa yine 5 gunluk detox yapmayi dusunuyorum su 2 haftada aldigimi biraz veririm en azindan.

Hosgeldin cnm. Biliyorsun koydeyim insallah yrn aksam doncem. Pazartesiden itibaren daha canli olur burasi. Pazartesi kilo bildirimi yapip liste yapiyoruz. Gecen pazartesi yapamadim koyde oldugum icin. Onumuzdeki hafta ici kendimize uygun bir spor programi olusturmaya caliscaz bi oturup konuscaz nasil sekillendirebiliriz diye. Sende yarin baslangic kilom ve bugunku kilom diye bildirim yaparsin listeye eklerim.

Bana bolulu bir arkadas anlatmisti bunu aklima o geldi sen anlatinca. O tarafa ozgu bir sey mi bu

Tamam canim pazartesi yazarim zaten kontrol tartisi var takımda da. Ama haftasonum iyi geçmiyor. Mutsuzum keyifsizim :/

Menü
Saat 12.00
Ceyrek omlet
1 dilim kasar,1 dilim salam,
1 çaykaşığı çikolata
Avucicinden az patates
1 dilim beyaz peynir
Domates
Salata
1 parmak nugget

Saat 17.30
1 kucuk cocuk danonesi

Aksam 19.00
Mercimek corbasi
7 tane kofte
Az yogurt

21.00
Sekersiz cay yarim luppo

Mrb kızlar menümü yazayım tam olarak motive olamadım hala bilmiyorum bu hafta hep böyle geçti
Sabah
yoğurt, chia, yulaf, çilek, ahududu karışım
Ara
Nescafe, 2 dilim kek
Öğlen 1 kase çorba, 3 adet kabak dolması
Akşam
2 kabak dolması, cacık, tavuk sote
Bugün de fazla oldu inşallah pazartesiden itibaren full enerji dönücem
Bide nezle oldum başım kalkmıyor

Pazartesi cosacak buralar desene :KK48:

Tamam canim pazartesi yazarim zaten kontrol tartisi var takımda da. Ama haftasonum iyi geçmiyor. Mutsuzum keyifsizim :/

Insallah sikintilarin hallaolur keyfin yerine gelir cnm

Menü
Saat 12.00
Ceyrek omlet
1 dilim kasar,1 dilim salam,
1 çaykaşığı çikolata
Avucicinden az patates
1 dilim beyaz peynir
Domates
Salata
1 parmak nugget

Saat 17.30
1 kucuk cocuk danonesi

Aksam 19.00
Mercimek corbasi
7 tane kofte
Az yogurt

21.00
Sekersiz cay yarim luppo

Bu menuyle Elhannin gazabindan kork gardini al bekle bence :KK70:

Slm kizlar
Iyi geceler
Oncelikle menu yazayim

Ara yarim kucuk muz

İnan bilmiyorum nerenin tatlısı geçen bir arkadaş anlattı demeyeyim dedim çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim.

Selaaam kızlar nasılsınız yarın tartılma gunu cok heycanlıyım :KK53: İnşallah emeklerımızın karsılıgını görürüz

Sabah menüm

Ballı sirkeli karanfilli sıcak su
2 yumurta
6 zeytin
1 parca beyaz peynır
Domates kucuk
Salatalık yarım
Limonlu roka
Köz biber

Buarada ben sekersız 21 gun yapıyorum aranızda bunu deneyen varmı ? Ve ramazanda nasıl yıyecegız ? Kılo verebılırmıyız ? Emzırıyorum ama artık cok kucuk degıller (15 aylık olcaklar) orucumu tutmak ısterım.

Suanlık hıc ekmek yemıyorum sahurda ekmek yemelımıyım vs vs kafamda mılyon soru. Esım bayramdan sonra gelecek ozamana kadar kac kılo verebılırım hıc bılmıyorum...

Back